• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Aaa peki ilişki günlerinizi biliyormusunuz onu bende duymuştum yumurtlama tam gününde olursa erkek diye ama kız olanda var dediğin gibi yumurtlama olmadan önce ikili olmuş beklemiş bir sperm varda kız çok yüksek erkekler bir günde ölüyormus sanırım da işte Allah isterse yaşatır o spermi 😃
Benim tek korunmasız ilişki o da tam yumurtlama gününde 🙈😅 Ama o gün döllenecek diye bir şey yok dedi doktor 4 5 gün sonra da döllenmiş olabilir dedi. Evet Maya takviminde görmüştüm onu, yumurtlama günü olanlar erkek, uzak olunca kız diye. %100 asla değildir ama bir genelleme var anladığım kadarıyla, neyse az kaldı öğreniriz 🙈🥰 Sen ne hissediyorsun 🤗

Benim tek korunmasız ilişki o da tam yumurtlama gününde 🙈😅 Ama o gün döllenecek diye bir şey yok dedi doktor 4 5 gün sonra da döllenmiş olabilir dedi. Evet Maya takviminde görmüştüm onu, yumurtlama günü olanlar erkek, uzak olunca kız diye. %100 asla değildir ama bir genelleme var anladığım kadarıyla, neyse az kaldı öğreniriz 🙈🥰 Sen ne hissediyorsun 🤗
Çin takviminin de doğru sonuç verdiğini söylüyorlar.

Bir arkadaşım iki farklı doktora gidiyordu hamileliğinde, o kadar uzun süre beklemek zorunda kalmadığını söylüyordu ama 🤷🏻‍♀️
Bende öyle perşembe diğerine gitmekle gitmemek arasında gidip geliyorum 😒 çıldırıcam böyle giderse sanırım 🥺 stresten zaten bebek en kötü sekilde etkileniyor eminim ama her hafta bunu yaşıcaksam yandım

Bende öyle perşembe diğerine gitmekle gitmemek arasında gidip geliyorum 😒 çıldırıcam böyle giderse sanırım 🥺 stresten zaten bebek en kötü sekilde etkileniyor eminim ama her hafta bunu yaşıcaksam yandım
Fetal Doppler var kendin evde kalp atışını dinleyebiliyormuşsun ama kaçıncı aydan sonra acaba bir de zararı var mı hiç bilmiyorum soracağım doktoruma. Benim de içim içimi yiyiyor, geceleri uyuyamıyorum bişey oldu mu acaba diye 😔

Onda son adet tarihi giriliyor değil mi? Tutanlar var evet ama işin eğlencesi işte 💃💃
Hamile kaldığın yaş ve hamile kaldığın aya göre bakıyorsun. Benim ilk hamileliğimde tutmuştu. Çevremde de herkesin doğru çıktı. Bu hamileliğimde de çin takvimine göre erkek olacak. Bakalım doğru çıkacakmı, çok merak ediyorum.

Hamile kaldığın yaş ve hamile kaldığın aya göre bakıyorsun. Benim ilk hamileliğimde tutmuştu. Çevremde de herkesin doğru çıktı. Bu hamileliğimde de çin takvimine göre erkek olacak. Bakalım doğru çıkacakmı, çok merak ediyorum.
Aaa çok ilginç vay be. Hamile kaldığım ay ve son adet tarihim farklı ikisinde de farklı çıkıyor o yüzden ben emin olamıyorum.

Fetal Doppler var kendin evde kalp atışını dinleyebiliyormuşsun ama kaçıncı aydan sonra acaba bir de zararı var mı hiç bilmiyorum soracağım doktoruma. Benim de içim içimi yiyiyor, geceleri uyuyamıyorum bişey oldu mu acaba diye 😔
Maalesef bende aynıyım uyku girmiyor gözüme düşünmekten 😔 bebeğime daha da zarar veriyorum diye tekrar vicdan azabı çekiyorum kısır döngüdeyim. Sanırım sağlık ocaklarında da ondan var 20. Haftadan sonra duyuluyor dıye biliyorum 🙄 böyle nasıl geçer bir ay daha bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Bir şey sormak istiyorum kızlar ben birde ben ilke belimde inanılmaz bir burun tıkanıklığı yaşamıştım ne yaparsam yapayım çözüm bulamamıştım sürekli otrivine kullanmak zorunda kaldım. Hatta doktorun birisi çocuğun hayatını riske atabilirsin demişti. Böyle doğuma doğru inanılmaz burnum tıkandı otrivine kullanmamak için burnuma sirkeyi sulandırıp çekmiştim. İnanılmaz derecede burnum tahriş oldu. Ölüyorum sandım resmen. Şimdi yine burun tıkanıklığı başladı ve otrivine kullanmaya başladım tekrar. Korkuyorum hep böyle olacak diye. Sizde burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz? 😔

Canım doğal okyanus suları var sterimardi sanırım gebeler kullanabiliyor doktoruna sorarak onu al bence

Back