• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Fitil istedim ben Protestan bana psikolojik eşik içmek veya fitilolarak kullanmak iyi hissettiriyor dedim doktoruma 12 gündür duphaston kullanıyorum canım duphaston hap olarak verdi günde 2 kere kullanıyorum
Benimki aynı ilaç hem içiliyor hem fitl dr fitil dediği için mecburen

Bugün kalp atışını aldııık 🥹
Sat: 17.01.2024
Kese:5+0
Kalp Atışı: 6+2
Tahmini doğum tarihi: 23.10.2024
🥹🧡💐
Senine birebir aynıyız🥲
Benim de sat: 17si

Telefonda uygulamadı tahmini tarih 23 gösteriyor.
Umarım ben de yarın randevumda kalp atışını duyarım❤️

Ya kaç attığını söylemedi ama internette okudum böyle bir istatistik. Kalp atışı 140 ın bir tık aşağısındaysa erkek, bir tık yukarısındaysa kız olduğu düşünülebilirmiş. Tabii garantisi yok bunun sadece bir yorum, işin eğlenceli kısmı işte 😇
Benim 8. Haftada 158 atıyordu bebeğimin kalbi benim 129 😅 Fazla evhamlıyız sanırım. Geç döllenmeden dolayı bana da genelde kız oluyor dedi doktorum ama ben başından beri erkek hissediyorum rüyalarımdan dolayı ☺️

Ben de o haldeyim yatak döşek yatıyorum, çok fena boğaz ağrım var adaçayı ile gargara yaptım, patatesi rendeleyip boğazıma sardım eski usül. Biraz faydasını gördüm. Sen de dene istersen. Midem yanıyor hafif hafif de bulantı gelip gidiyor 😔
çok geçmiş olsun canım sana da 😔 bende tuzlu su ile gargara yapıyorum sürekli adaçayı yasak olduğu için riske atmak istemedim ama tuzlu gargaranında etkisi oluyor ne kadar çok yaparsan o kadar iyi 🙏🏻 ağzımın tadı bir tuhaf benimde 🙁

Bana ilk hamileliğimde doktorum migrenim için günde en fazla üç tane parol alabilirsin demişti ve öyle yapmıştım, her hangi bir sorun olmadı. 2-3 saat aralıklarla almıştım. Geçmiş olsun…🌸
Çok teşekkür ederim canım. Şu an günde bir alıyorum içim rahatladı 😇

9-10 haftaları geçen arkadaşlar var mı ? Nasıl bulantı , uyku durumları? Azalma var mı biraz? Bende bulantı vardı iyice pik oldu, uyku hali yoktu o da başladı . 8+2 deyim bu arada
9+6 dayım bazen çok bazen az bulantım ama hiç bitmedi her gün var yani 😢 uyku hali ilk günden beri var ama geceleri bacak ağrılarım çoğaldı gece uyuyamıyorum

9+6 dayım bazen çok bazen az bulantım ama hiç bitmedi her gün var yani 😢 uyku hali ilk günden beri var ama geceleri bacak ağrılarım çoğaldı gece uyuyamıyorum
Canm doktoruna şöyle ağrı olduğunda magnezyum veriyorlar genellikle belki sana da verir ağrıların için ilk gebeliğimde doktor bana vermişti çünkü

Kızlar eğer özel doktora gidiyorsanız 12 haftada size cinsiyeti söyler devlet hastanesi söylemez benim ilk gebeliğimdi 12 haftada doktoru bana erkek olduğunu söylemişti hatta doktorumun kendi sayfasında onuncu haftada bile cinsiyet belirttiği bir storisi vardı eğer kendine güvenen bir doktorunuz varsa cinsiyeti erken öğrenebilirsiniz

İlk hamileliğimde bende aynı şeyi yaşamıştım. Normalde hiç kanamam yoktu alttan muayene edince kahverengi lekelenme olmuştu. Doktoru aradım hemen sorun yok alttan muayene edince olabiliyor demişti. Boşuna stres yapma canım.
Yorumunuz için çok teşekkürler hâlâ minik minik devam ediyor kahverengi leke, sizin ne kadar sürmüştü bir hafta oldu benimki leke geldikçe ister istemez insan korkuyor

Benim 7+5 te göründü bebek geç döllenmeymiş. Son adet tarihim 10 gün ileriye alındı. 7+5 te 6 hafta ile uyumluydu. Kabullenmiştim artık boş olduğunu o psikolojiyi sadece yaşayan bilir, sabırlar diliyorum. Biraz daha bekleyin umarım güzel haberler alırsınız 🙏🏼🙏🏼
dün et parçası geldi o parça gelince ağrılarım geçti ama hala kanamam regl gibi devam ediyor bugün düşük yaptım diye acile gittim. doktor kese duruyor dedi ne düşmemiş mi dedim baya şaşırdım ama beni görün nasıl kanamam var bildiğin reglinin yoğun zamanı gibi hala kalp atışı yok bir hafta bekleyelim kese gelişim göstermez kanaman devam ederse kürtaj dedi. artık neyi umut edicem neyi düşüncem şaşırdım ama hafta sonu okadar ağrım vardı ki anlatamam artık ne olursa olsun bitsin modundaydım. annelere öf bile denmemeli gerçekten

Back