2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benim çok yüksek değildi bence, öyle bir kaç katı da artmamıştı. Ben tüp bebekle gebe kaldım. Transferin 10. Günü 291, 12. Günü 694 çıkmıştı
benım 15. gun aksam 2800 du 17. gun sabah 5060 dı (tüp bebek 2 embriyo)
ikizden cok korkuyorum. 1 kızım var. 3 cocuga bakma dusuncesı

kese gormedım cuma gıdıcem 7+0 oluyorum. bılmıyorum ne ıle karsılacagım

Çok betayla alakalı demiyorlar ama bakalım. Aslında benim de 2 embriyo koyuldu ama şu şekilde, 2. Sinin kalitesi çok düşük, çözdürülünce tekrar dondurulmayı kaldıramaz kaybederiz. Diğerine destek olması için birlikte koyalım dendi. İkiz gebelik şansı %10-15 en fazla dendi.
Ben de ben düşük ihtimallerin insanıyım demiştim o an

Hmmm sizin tüp bebek ile oldu Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

ben aslında cok tereddutle koydurdum. 5 uzerınden 4 ve 4,5 dıye not verdıler. tek ısteyecektım kendılerı karar verdi 2 taneye yastan dolayı (38)

bu benım 4. tup bebegım. hepsı de tuttu. o neden korkuyordum ıkısı tutar dıye. dıgerlerınde cocugum yoktu. ıkı de olsa goze alarak kendım ıstemıstım.
1. kimyasal
2. tek tuttu (kaybettım)
3. ikiz ( teki sıkıntılı idi. ikisi birden dustu)

kötu tecrubelerım var yanı. o yuzden de korkuyorum.

su an bır cocugum var. bakamam dıye gonlumden bır gecıyor. ınsallah tek olur. Ama tabi hayırlısı neyse o olsun dıye dua edıyorum hep . saglık olsun saglıklı olsun.

Canım kese 6+0 kalp atışı 7+0 hissettiğim kız teşekkürler

Aa size söylemedi mi maşallah büyük hamilelik ilk defa gördüm başka ultroson yok demi erkek gbi ama daha nub yeri net çıkan var mı ?
Şimdiden belli oluyor mu ki valla bu benim gebeliğim boyunca ilk ve tek ultrason fotoğrafim gittiğim hastane yeni açılan bı şehir hastanesi orada ultrason kağıdı olmadigi için kimseye çıktı vermiyorlarmis bunuda başka bı hastaneden aldım

Kızlar oksapar 6000 ve ecopirin 150 kullanan var mı. Göbeğim mosmor oldu şimdiden değer gerçi sonucu güzel olsun da. Şikayet etmiyorum ama çok acıyor

Bugün kalp atışını aldııık
Sat: 17.01.2024
Kese:5+0
Kalp Atışı: 6+2
Tahmini doğum tarihi: 23.10.2024

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…