2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canım ben de erkek hissediyorum

hediye hanım dr sanırım memnun musunuz ben hala dr kara vereemdim de
Benim komsum cok memnundu hediye hanimdan cok ovmustu. Ben de gecen sene gittim hem evime yakin hem iyi bi hastane diye, doktoru da internetten arastirdim biraz. Ama benim onceden cikolata kistim vardi, ilacla erimisti. Korkum da bu kistten dogabilecek olumsuzlumlardi. Gorusmede hediye hanimin cikolata kisti konusunda pek bilgili olmadigini dusundugum icin devam etmedim. Ama tup bebek ve dogumla ilgili cok methedilen bir doktordu. Su an ona gitmedigim icin yorum yapamiyorum.

Yaaaa maşallah Allah'ım bana da nasip etsin inşallah. Ne gibi farklılıklar vardı canım? Bizi biraz aydınlatır mısın? İçimde minicik bir umut var da. Kaçıncı haftandasın?
Çok teşekkür ederim umarım senin de olur7+6 ölçmüş doktor ama bir kaç gün daha az olması gerekiyor normalde. Sürekli karnım gurulduyor benim en farkettiğim değişiklik bu açıkçası. Onun dışında genel herkesde olan değişimler var. Göğüste büyüme ve hassasiyet, alt karın şişliği, arada hafif bulantı hissi gibi. Karnımda kasığımda ağrım sancım hiç olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…