• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canım benim oğlum 17 aylık ben şu an ikinciye hamileyim maşallah keşke benim de şu an 3 yaşında olmuş olsaydı oğlum tepkileri hiç umursama çok güzel bir yaş aralığı bence demirin doğuma kadar oğlum 4 yaşında olur işte
Benim büyüklerin arası da 3.5 yaş 😅 bu da Rabbim nasip ederse yine 3.5 yaş olucak.. ayarlasam bu kadar olmaz😂 tek tesellim küçüğümün de okul yaşına gelmesi 3 yaşdan sonra başlatırım inşallah okula

Canim bende 8 hafta icine girince sabah bulantilarim disinda bisey kalmadi 1 gun gogsum agriyor 1 gun agrimiyor belirtilere cok takiliyordum bende biraktim 8+2 de gittim saglikliydi suanda 8+5 im halen ayni bir var bir yok korkmamaya calisiyorum yoksa gunlerim azap oldu
Aynen bende bulantım falan çok çok azaldı , göğüs ağrısı da dediğiniz gibi çok değişken bi var bi yok. Ara ara karın ağrım var , zaten zor sahip olduk insanın yüreği ağzında hayırlısıyla sağlıkla büyüyüp doğururuz inşallah 🥰

Aynen bende bulantım falan çok çok azaldı , göğüs ağrısı da dediğiniz gibi çok değişken bi var bi yok. Ara ara karın ağrım var , zaten zor sahip olduk insanın yüreği ağzında hayırlısıyla sağlıkla büyüyüp doğururuz inşallah 🥰
Doktorum bana dediki asiri belirti olanlardan korkuyoruz kesilince benim hamilelik basladigindan beri en belirgin en cok gogsumdu oda geceleriydi gunduzleri agrisi olmuyordu yaa bende cok takiliyorum senin gibi adet sancilarim oluyor ara ara sanki adet olacak gibi insallah benimde 10 gun var 10 haftanin icinde cagiriyor beni doktorum

Annenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir. 🤍

Hayırlı olsun 🧿
Erkek hissediyorum bende 🥰 Kızımda rahat geçmişti hamilelik bunda aşırı zor geçiyor ablamında oğlunda çok zorlanmıştı diyoruz genetiksel mi ya da yaşım artık ilerledi eskisi gibi değil bünyem zayıf ondan da ağır geçiyor olabilir nasip ama ilk çocuğumda hep kız hissetmiştim kızım oldu 😍

Aşırı mide bulantısı koku hassasiyeti ve tiksinme olmuştu, mutfağa bile girememiştim 13-14 haftaya kadar..şuan tam 9 haftalık oldum maaşalalh diyelim hiç bulantı olmadı normal hayatıma devam edebiliyorum sadece halsizlik ve uyku hali oldu
Masallah. Benim de bulantım çok yok koku hassasiyetim hic yok kız mı acaba benimki de ❤️

Masallah. Benim de bulantım çok yok koku hassasiyetim hic yok kız mı acaba benimki de ❤️
2 hamileliğime göre bu baya rahat gidiyor🥲 diğerlerinde çok zorlanmıştım ikisi de erkek oldu..belki de kız istediğim için inşallah sağlıklı ve hayırlı şekilde 🫠 belirti farkının cinsiyet farkı olmasına yoruyorum🙈

Parol atıyorum ilk 3 ay ilaç istemiyoruz demişti doktor ama mecbur attım. Bir şey olmaz değil mi? 😔
Bana ilk hamileliğimde doktorum migrenim için günde en fazla üç tane parol alabilirsin demişti ve öyle yapmıştım, her hangi bir sorun olmadı. 2-3 saat aralıklarla almıştım. Geçmiş olsun…🌸

2 hamileliğime göre bu baya rahat gidiyor🥲 diğerlerinde çok zorlanmıştım ikisi de erkek oldu..belki de kız istediğim için inşallah sağlıklı ve hayırlı şekilde 🫠 belirti farkının cinsiyet farkı olmasına yoruyorum🙈
Allah sağ saģlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ve gönlümüze göre versin❤️🧿

Ben karnimi oglum diye sevip sonra ay pardon evladim diye duzeltiyorum kendimi surekli sacma bi sekilde 😂 ama erkek evlat da gozumde buyuyor kizlar daha uslu 🙈 isin eglencesindeyiz ya su an ne gelse halay cekeriz hic problem yok yeter ki saglikli olsun hepsi 🤍
Yaa erkek çocukların adını çıkarmışlar, yani erkek olursa da hiç gözünüzde büyümesin bence çünkü o cinsiyete bakmıyor, ne yaramaz kız çocukları da var😁genetik ve karakter meselesi… bir erkek annesi olarak söylüyorum, hiç yaramaz değildi🥹

Ya kaç attığını söylemedi ama internette okudum böyle bir istatistik. Kalp atışı 140 ın bir tık aşağısındaysa erkek, bir tık yukarısındaysa kız olduğu düşünülebilirmiş. Tabii garantisi yok bunun sadece bir yorum, işin eğlenceli kısmı işte 😇
Anladım, ben de hurafe olduğunu okumuştum ama bir doktorun böyle söylemesine şaşırdım doğrusu 😊

Yaa erkek çocukların adını çıkarmışlar, yani erkek olursa da hiç gözünüzde büyümesin bence çünkü o cinsiyete bakmıyor, ne yaramaz kız çocukları da var😁genetik ve karakter meselesi… bir erkek annesi olarak söylüyorum, hiç yaramaz değildi🥹
Evet kesinlikle arkadaşa katılıyorum🥰 fıtrat olarak tabi ki kızlardan biraz farklılar ama çok sevimli buluyorum 2 erkek anası olarak🫠

Back