• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benim de 2 kızım var. O kadar güzel bir yolculukları var ki🥹

söylemeyin biraz daha haftalarımız ilerlesin 🙏🙏

ilk kızımda sonra bir bebek kaybım olmuştu. Erken söylemiştik kızıma. Sonra bebeği kaybettiğimizi söylemeyemedik. Allahtan 3 ay sonra yeniden hamile kalmıştım. Ama yavrum 1 sene kardeşini bekledi🥹🥹
cok tatlılar. ınsallah umdugum gıbı olur.
ilk baslarda ben de bıraz degısık duygular yasadım. tedavı ıle oldu (tup bebek)
kızımda 3 tup bebek sonrası dogal yolla olmustu.
sankı aldatıyorum gıbı zorla hamıle kalmısım gıbı hıssettım. öyle dusundugum ıcın kendıme kızdım. cok sukur su an daha ıyıyım.
bılmıyorum 2. de yasanıyor mu bu tarz durumlar :S

cok tatlılar. ınsallah umdugum gıbı olur.
ilk baslarda ben de bıraz degısık duygular yasadım. tedavı ıle oldu (tup bebek)
kızımda 3 tup bebek sonrası dogal yolla olmustu.
sankı aldatıyorum gıbı zorla hamıle kalmısım gıbı hıssettım. öyle dusundugum ıcın kendıme kızdım. cok sukur su an daha ıyıyım.
bılmıyorum 2. de yasanıyor mu bu tarz durumlar :S
Ben de kızıma ihanet ettiğimi hissetmiştim. Şı an bile küçük kızım 5 yaşında ona ihanet ediyormuşum; çocukluğundan çalıyormuşum gibi hissediyorum.

Ama sonra ne oluyor biliyor musun? Kardeşlik denen bağa tanık oluyorsun. Doğurduğun evladını biricik kızının kardeşi olduğu için bir kez daha seviyorsun. Allahım tatmak isteyen herkese yaşatsın. Muazzam bir duygu

Ben de kızıma ihanet ettiğimi hissetmiştim. Şı an bile küçük kızım 5 yaşında ona ihanet ediyormuşum; çocukluğundan çalıyormuşum gibi hissediyorum.

Ama sonra ne oluyor biliyor musun? Kardeşlik denen bağa tanık oluyorsun. Doğurduğun evladını biricik kızının kardeşi olduğu için bir kez daha seviyorsun. Allahım tatmak isteyen herkese yaşatsın. Muazzam bir duygu
normal demekki bu duygu gecıslerı. bazen ıyı kı dıyorum.
bazen bakıyorum sankı ortak cıkarıyormusum gıbı :) 38 yasındayım. zaten kızımda da cok ugrastım. tekrar denemeye baslamaya sebebım kızıma kardes olsun dıye ıdı. yoksa 1 cocuk anne babaya yetıyor. 2 sene olmayınca da tekrar tup bebek denedık. daha fazla gecıkmeden cok sukur tuttu sımdılık ıyıyız.

alısıcam ben de ama, yetemem dıye korkuyorum maddı manevı :KK51:
değerimde biraz yüksek. ikiz degildir ınsallah. birazda onun korkusu var.

normal demekki bu duygu gecıslerı. bazen ıyı kı dıyorum.
bazen bakıyorum sankı ortak cıkarıyormusum gıbı :) 38 yasındayım. zaten kızımda da cok ugrastım. tekrar denemeye baslamaya sebebım kızıma kardes olsun dıye ıdı. yoksa 1 cocuk anne babaya yetıyor. 2 sene olmayınca da tekrar tup bebek denedık. daha fazla gecıkmeden cok sukur tuttu sımdılık ıyıyız.

alısıcam ben de ama, yetemem dıye korkuyorum maddı manevı :KK51:
değerimde biraz yüksek. ikiz degildir ınsallah. birazda onun korkusu var.
Eşim çok isterdi ikiz olsun 🥹 böyle endişelerle gebeliğinizin tadını kaçırmayın. Çok özlüyorsunuz gerçekten bu zamanları da 🙏🙏 düşünsenize 1 erkek 1 kız ikiz. Mükemmel olur. Ama maddi manevi kaygı hepimizde var malesef mevcut enslasyonda

Nasıl bir fark var benim ilk gebeligim merak ettim 🧿
Aşırı mide bulantısı koku hassasiyeti ve tiksinme olmuştu, mutfağa bile girememiştim 13-14 haftaya kadar..şuan tam 9 haftalık oldum maaşalalh diyelim hiç bulantı olmadı normal hayatıma devam edebiliyorum sadece halsizlik ve uyku hali oldu

Benim hamilelik sürpriz olduğu için duygu geçişlerim de yoğun oluyor (sürpriz hamilelik mi olur nasıl bi saçmalık demeyin sakın bende demiştim zamanında😂) tek bir kere kaza yaşadık hoop sonuç hamilelik oldu..vardır bunda da bir hayır bir güzellik diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum🥲 küçük oğlum mayıs da 3 yaş olucak daha..kimseye de söylemedim eşim ve ben biliyoruz sadece şuan asla tepkilere hazır değilim🥺

Benim hamilelik sürpriz olduğu için duygu geçişlerim de yoğun oluyor (sürpriz hamilelik mi olur nasıl bi saçmalık demeyin sakın bende demiştim zamanında😂) tek bir kere kaza yaşadık hoop sonuç hamilelik oldu..vardır bunda da bir hayır bir güzellik diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum🥲 küçük oğlum mayıs da 3 yaş olucak daha..kimseye de söylemedim eşim ve ben biliyoruz sadece şuan asla tepkilere hazır değilim🥺
Sadece sizle eşinizi ilgilendirir bence bu bir hediye gibi 🤍 kimseye söylemeyin rahat edin 😀

Benimde ilk gebeliğimde erkekti bulantılarım vardı ama bu kadar yoğun ve sancılı değildi . O zaman hep erkek hissediyordum erkek olmuştu . Kısmet olmadı cennet kuşum oldu 🤍 Şimdi ilk hamileliğimden çok farklı oyuzden kız hissediyorum bakalım 🤩🙏🙏 kediannesibiri kediannesibiri

Kızlaaaar ben sanırım yeni virüsten falan oldum. Kaç gündür boğaz ağrım vardı. Bugün iyice kötü oldum. İnanılmaz eklem ağrıları baş ağrısı öksürük boğaz ağrısı tat koku kaybı halsizlik hepside var. Kafamı bile kaldıramıyorum. Tuzlu su gargara limonlu ballı çay nane limon falan içtim akşama kadar ama kaç gündür hiç iyileşemiyorum. Ne yapmalıyım sizce 😭
Ben de o haldeyim yatak döşek yatıyorum, çok fena boğaz ağrım var adaçayı ile gargara yaptım, patatesi rendeleyip boğazıma sardım eski usül. Biraz faydasını gördüm. Sen de dene istersen. Midem yanıyor hafif hafif de bulantı gelip gidiyor 😔

Bizde eşim oğlum ve ben biliyoruz sadece. Korkuyorum şuan ilan etmeye. Sanırım 3 ay bitmeden kimseye söylemem.

Annenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir. 🤍

Hayırlı
Benimde ilk hamileliğim erkekti ve rahattım bulantım yoktu. Bunda çok fena bulantım var. Tiksinme var. Canım hep ekşi şeyler istiyor. Öncekinde tatlı ve çiğköfteydi 😁 İçimde hep bir kız isteği var ama erkekse istemedim diye ona haksızlık yapıyor olur muyum diye de vicdan yapıyorum ☺️Belirtilerden dolayı kız hissediyorum hayırlısı olsun 🥰

Canım benim oğlum 17 aylık ben şu an ikinciye hamileyim maşallah keşke benim de şu an 3 yaşında olmuş olsaydı oğlum tepkileri hiç umursama çok güzel bir yaş aralığı bence demirin doğuma kadar oğlum 4 yaşında olur işte

Kızlar günaydın, bişi sormak istiyorum sizlere hani hamiş olduğumuzu öğrendiğimizde bi batma hissederdik ya ben 9. Haftaya giriyorum ama bu batmalar falan geçti hiç hamiş değilim sanki 🙄

Kızlar günaydın, bişi sormak istiyorum sizlere hani hamiş olduğumuzu öğrendiğimizde bi batma hissederdik ya ben 9. Haftaya giriyorum ama bu batmalar falan geçti hiç hamiş değilim sanki 🙄
Canim bende 8 hafta icine girince sabah bulantilarim disinda bisey kalmadi 1 gun gogsum agriyor 1 gun agrimiyor belirtilere cok takiliyordum bende biraktim 8+2 de gittim saglikliydi suanda 8+5 im halen ayni bir var bir yok korkmamaya calisiyorum yoksa gunlerim azap oldu

Back