- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Hastanenin laboratuvar sonuç sayfasından da bak istersen e nabıza bazen geç düşüyorAy inşallahhala çıkmamış sonuçlar
Biraz canım sıkıldı 2501 2 ye katlamamışHastanenin laboratuvar sonuç sayfasından da bak istersen e nabıza bazen geç düşüyor
Canını sıkma canım güzel düşün belki yine önceki gibi daha iyiye artarBiraz canım sıkıldı 2501 2 ye katlamamış
Canını sıkma ama mutlaka muayne ol 1500 sonrası vajinal olarak kese gözükür ona baktır rahatla. Diğer kötü ihtimali elemiş ol inşallahBiraz canım sıkıldı 2501 2 ye katlamamış
Yarın evime dönüyorum pazartesi gideceğim inşallah doktoraCanını sıkma ama mutlaka muayne ol 1500 sonrası vajinal olarak kese gözükür ona baktır rahatla. Diğer kötü ihtimali elemiş ol inşallah
Farklı hastanede farklı sonuç çok normal ama.. Boşuna üzmeyin kendiniziYarın evime dönüyorum pazartesi gideceğim inşallah doktora
Son 4 ü aynı hastanede yaptırdım aslında inşallah farklı bir durum değildirFarklı hastanede farklı sonuç çok normal ama.. Boşuna üzmeyin kendinizi
Hmm ben farklı hastanede yaptırdınız sandım. Kaçtı iki gün önce peki? %100 değilde %60 lık bir artış bekleniyor aslındaSon 4 ü aynı hastanede yaptırdım aslında inşallah farklı bir durum değildir
Endişeleniyorum bebegi görmedikçe pazartesi günü gidiyoruz insallah kalp atışını duyariz6+3 te duymuştum ilk gebelikte bnde 5. Haftada keseyi görmüştüm sadece
1409 su 2 gün önce 2 gün sonra 2501 oldu çok stres oldumHmm ben farklı hastanede yaptırdınız sandım. Kaçtı iki gün önce peki? %100 değilde %60 lık bir artış bekleniyor aslında
Canım üç kere baktirsaydın biraksaydin artık gerçekten stresli dönemler bu dönemler hele ki ilk çocuksa ama endişe etme yine kötü değil Rabbim sağlıkla artmayı nasip etsin inşallah1409 su 2 gün önce 2 gün sonra 2501 oldu çok stres oldum
Endişeleneceğin hiçbir durum yok canım acele etme gidip duymazsan küçüktür diye daha da stres yaparsın bu da iyi gelmez sanaEndişeleniyorum bebegi görmedikçe pazartesi günü gidiyoruz insallah kalp atışını duyariz
Sorunsuz görünüyor 60 lik artış normal lütfen stres yapmayın güzel düşünün1409 su 2 gün önce 2 gün sonra 2501 oldu çok stres oldum
Banada düşük önleyici igne ve ilac verdi benimki gibi gec dollenme sanırım tarihlerimiz ayni benimki 5 haftalik olduMerhaba kızlar son âdet tarihim 15 aralık önce 16yla öğrendim 6 gün sonra 266 oldu dün kan verdim 2500dü.bugün keseyi karından gördük çok şükür ❤normalde 7 haftalık çıkıyordu ama doktor bugün 4 haftalık dedi o yüzden eylül annelerinden buraya geldimumarım hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız.bir de doktor düşük önleyici iğne verdi bana