2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Selamlar, ben çarşamba 464 beta ile öğrendim, bugün (yani cuma) 1081 olmuştu. Yarın (yani cumartesi) doktora gideceğiz, tam 5 hafta dolmuş olacak. Bakalım kese görünür mü bilmiyorum ama kan değerlerime filan da baktırmak istiyorum. Belki pazartesi çağırır, burayı güncellerim

Kızlaaar selam bende aranıza yeni katıldım. Son adet tarihim 3 ocaktı. Ocak 12 ve ocak 15 te denememiz olmuştu. 25 ocakta kan verdim. Beta 0.10 çıktı. Beklenen adet tarihim 30 ocaktı. 31 ocaktada gelmeyince kan testi verdim. 152 çıktı. Bu ikinci gebeliğim olacak. O yüzden ilki kadar stres yapmak istemiyorum. 6 ocakta tekrar kan vereyim diyorum. Tahmini artışa göre değerlendiririm diye düşündüm. Doktor randevusunuda 9 şubata aldım. Şu an inanılmaz göğüs hassasiyetim var. Çok sık idrara çıkıyorum. Bir de sağ kasıkta ara ara batma oluyor. Umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıklıca kucağımıza alırız.

Sevgili anne adayları görüyorumki hepinizin HCG sonuçları için vs canınız sıkılıyor stres oluyorsunuz. Stres gebeliği etkiler unutmayalım daha önce iki kere hayal kırıklığı yaşayıp kendimi çok strese soktum. Ondan dolayı adete 2gun kala pozitif görüp kan verdim sonra adet günüm yani iki gün aradan sonra kan verdim . Artış güzeldi ve artık HCG testiyle takip ettim sonra kan vermedim her şey olacağına varacak . Ekledigim resme testlerini ekledim. 1 numaralı test adete 2gun kala 2numarali test adet günü bu şekilde hep sabah ilk idrarla aynı saatte yaptım. Testlerin her birinin arasında 2 gün var . En son testi de bugün yaptım. Testleri internetten ovulasyon testinin yanında göndermişlerdi. Artık takip yapmayacağım randevu bekliyorum. Ne olacaksa olacak. Üzmeyin kendinizi

Eklentiler

• IMG20240203070749.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba kızlar son âdet tarihim 15 aralık önce 16yla öğrendim 6 gün sonra 266 oldu dün kan verdim 2500dü.bugün keseyi karından gördük çok şükür ❤normalde 7 haftalık çıkıyordu ama doktor bugün 4 haftalık dedi o yüzden eylül annelerinden buraya geldimumarım hepimiz miniklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız.bir de doktor düşük önleyici iğne verdi bana

Banada düşük önleyici igne ve ilac verdi benimki gibi gec dollenme sanırım tarihlerimiz ayni benimki 5 haftalik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…