2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Valla ben seninle aynı adet tarihimiz ben 25inde öğrendim 574 le 2ci testi 29 ocak da verdim 2060 çıktı bence ver kan belli olur
insallah pazartesi gideceğim canm doktora.
Olursa 2.hamileliğim olacak. Adetim çocuğu sutten kestigimden beri hep duzensizdi kaç kere giytiysemde doktora hicbir sorun çıkmadı.. 3 4 gun hatta 8 gün gecikirdi. Bunuda yine öyle zannettim. Ama test yaptığım günden bir gün önce gece rüyamda hamlie olduğumu gördüm ve oylelikle test yaptm

insallah pazartesi gideceğim canm doktora.
Olursa 2.hamileliğim olacak. Adetim çocuğu sutten kestigimden beri hep duzensizdi kaç kere giytiysemde doktora hicbir sorun çıkmadı.. 3 4 gun hatta 8 gün gecikirdi. Bunuda yine öyle zannettim. Ama test yaptığım günden bir gün önce gece rüyamda hamlie olduğumu gördüm ve oylelikle test yaptm
Biliyormusun ben tüp bebek oldum test tarihime 2gün vardı rüyamda gördüm diye test yaptırdım pozitif çıktı

İnşaAllah buraya katılmak kısmet olur 🥰 M merveogrtmnn in yazdıkları ilgimi çekti kimyasal sanılmış maşallah güzel artmış takip ediyorum bakalım inşallah keseyi görür kan vericem yazmış ama dönmemiş 🥲 M merveogrtmnn hanımcım sizden haber bekliyoruz
Merhaba benim değerlerim güzel arttı
10
58
98
578
1407 2 gün önce şimdi yine verdim acilde sonuç bekliyorum ☺️ evet ben daha önce kimyasal yaşadım değerim yine böyle adet günümde 28 çıkmıştı yine öyle dedim çok üzüldüm sonra güzel arttı değer sanırım ben 2 kez yumurtluyorum ☺️

Merhaba benim değerlerim güzel arttı
10
58
98
578
1407 2 gün önce şimdi yine verdim acilde sonuç bekliyorum ☺️ evet ben daha önce kimyasal yaşadım değerim yine böyle adet günümde 28 çıkmıştı yine öyle dedim çok üzüldüm sonra güzel arttı değer sanırım ben 2 kez yumurtluyorum ☺️
Çok sevindim sizin adınıza 3.değeri başka bir yerde baktırdığınızı okudum o yüzden orda bir farklılık vardır hamd olsun değerleriniz çok güzel. Sonuç çıkınca buraya yazar mısınız beklicem sanırım çıkar bu gece💖🥰🤲

Canım benim hayırlı olsun.
Senin son adet tarihinle uyumlu muydu doktorun söylediği hafta
Benimde son adet tarihim 28 aralık. Dün erken hamilelik testi yaptım ikinci çizgi belirgin bir şekilde cıktı ama kaset testlerde çıkmadı. Emin olamadım acaba test mi bozuktu
Teşekkür ederim🫶🏻Benim de 29 aralık son regl tarihim. Doktor 4 4 buçuk haftalık dedi. Son regl tarihimden 1 hafta geç hesaplıyor. Ben hiç kaset test kullanmadım. Erken gebelik testi yapmıştım baya net çıkmıştı sonra hemen kan verdim beta 145 çıktı. Bence kan verin sizde orda net çıkar. En iyi erken gebelik testiymiş zaten. Yani bana eczacı öyle söyledi. Muhtemelen gebesiniz şuan

Teşekkür ederim🫶🏻Benim de 29 aralık son regl tarihim. Doktor 4 4 buçuk haftalık dedi. Son regl tarihimden 1 hafta geç hesaplıyor. Ben hiç kaset test kullanmadım. Erken gebelik testi yapmıştım baya net çıkmıştı sonra hemen kan verdim beta 145 çıktı. Bence kan verin sizde orda net çıkar. En iyi erken gebelik testiymiş zaten. Yani bana eczacı öyle söyledi. Muhtemelen gebesiniz şuan
Teşekkür ederim canım. Pazartesiye doktor randevumu aldm

Çok sevindim sizin adınıza 3.değeri başka bir yerde baktırdığınızı okudum o yüzden orda bir farklılık vardır hamd olsun değerleriniz çok güzel. Sonuç çıkınca buraya yazar mısınız beklicem sanırım çıkar bu gece💖🥰🤲
Evet memlekete gelince hastane değiştirdim 3. Değer başka hastanede ☺️ bende bekliyorum heyecanla yazarım inşallah ☺️

X