2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Biz seninle aynıyız masum bende Salı göreceğim kısmetse kalp atışı için ne zaman çağırdı seniinşallah

Biz seninle aynıyız masum bende Salı göreceğim kısmetse kalp atışı için ne zaman çağırdı seni
İnşallah şimdi cuma günü tekrar gideceğim kese büyümüş olur dedi, kalp atışı o gün duyulur mu bilemiyorum hiç

Kızlar benim erken gebelik testleri pozitif çıkıyor demiştim ya bugün gittim kan testi verdim değer 2. Yani gebelik yoka. Galiba da yükselme olmaz. Adet söktürücü yazdı doktor kullanayim demi

Kızlar benim erken gebelik testleri pozitif çıkıyor demiştim ya bugün gittim kan testi verdim değer 2. Yani gebelik yoka. Galiba da yükselme olmaz. Adet söktürücü yazdı doktor kullanayim demi
Bir iki gün beklerdim ben olsam çünkü sonradan pozitif çıkanları da okumuştum burada

Progestan kullanan var mı acaba? Hafif kasık ağrılarım oluyor diye doktor ne olur ne olmaz diye yazdı, bu akşam başlayacağım almaya, çok uyku yapıyormuş sanırım

Cuma gunu duyma ihtimalin var evet bende pazartesi gidicem genelde 6 ve 7. Haftalarda duyuruyormus iletişimi kesmeyelim bence ikimizde sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza:)
İnşallah Evet başlığa da yazalım, biraz daha iç rahatlatıcı oluyor burayı okumak :) inşallah duyulur bugün kapıda beklerken bizden önceki çiftin kalp atışını duyduk dışarı verdiler herhalde, çok güzel bi hissi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…