2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sanırım suyu biraz az verdim. Ne kadar yediğinden bağımsız bir kaç kaşık verdim. Bunun nedeni de aslında osman gönülal ben oğluma 9 aya kadar su vermedim anne sütü yetiyor falan demişti o yüzden. Keşke daha çok su verseydim
9 ay su vermemiş mi hem ek gıdaya başlayıp su vermemesi enteresan su candır yaa bol bol içiriyorum 1 2 kasıkta vermiyorum ufak biberona az koyuyorum içtiği kadar sonra kendi bırakıyo

Bana da doktorum keçi sütüyle mayala dedi. O daha saglikliymis. Ama ben keçi sütü bulamıyorum buralarda
Bende komşumun çiftliği olduğu için bulabiliyorum . Verdiğiniz bilgi süper oldu
Keçi sütünün anne sütüne en yakın olduğunu duydum kızlar doktorda tamamdır demişse şifa olsun bebişlerimize🫶

2 3 gündür uykularımızda problem var gece yatırırken cok zor dalıyor ayağımda uyuyo yatağa koyduğum an kıpraşıyo gözleri kapalı övüştürüyo felan gece emmeye kalkıyo hemen uyurdu yok uyumuyo gözler kapalı ıııı ıııı ses cıkarıo övüştürüyo yine sizler de var mı bu durum

2 3 gündür uykularımızda problem var gece yatırırken cok zor dalıyor ayağımda uyuyo yatağa koyduğum an kıpraşıyo gözleri kapalı övüştürüyo felan gece emmeye kalkıyo hemen uyurdu yok uyumuyo gözler kapalı ıııı ıııı ses cıkarıo övüştürüyo yine sizler de var mı bu durum
Evet bu ara gece de gündüz de çok zor dalıyor uykuya. Agulamaya başladığı için gece uyanınca da beslenmeden sonra bir süre agu gugu konuşuyor sonra uyuyor. Gözleri kapalı ıııı ııı ses çıkarması uyumak için diye düşünüyorum. Kendisi de uyumak istiyor ama işte zorlanıyor dalmakta. Benimki de bir haftadır yanımda uyuyor, yatağına koyduğum an uyanıyor.

Peynir tattırmak istiyorum da yoğurttan lor yapmaya çalışacağım bakalım. Umarım beceririm 😂
Genelde tarifler sütten ama şu an sütüm yok, düşünüp ayırmadım 🤦‍♀️

Peynir tattırmak istiyorum da yoğurttan lor yapmaya çalışacağım bakalım. Umarım beceririm 😂
Genelde tarifler sütten ama şu an sütüm yok, düşünüp ayırmadım 🤦‍♀️
Burda 2 tarif var canım. Hangisini denemek istersen

Ayy bunu dikkatli okuyunca peynir altı suyu tarifiymiş. Kusura bakma. Ben de şimdi fark ettim

Eklentiler

• Screenshot_20250418_104303_com.adobe.reader.webp
    Screenshot_20250418_104303_com.adobe.reader.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 11
Burda 2 tarif var canım. Hangisini denemek istersen

Ayy bunu dikkatli okuyunca peynir altı suyu tarifiymiş. Kusura bakma. Ben de şimdi fark ettim
Yoğurda iki damla limon sıkıp hafif ateşte bir iki fokurdattım. Altını kapatıp on dakika beklettim. Süzgeçte şu an. Bakalım.

Evet bu ara gece de gündüz de çok zor dalıyor uykuya. Agulamaya başladığı için gece uyanınca da beslenmeden sonra bir süre agu gugu konuşuyor sonra uyuyor. Gözleri kapalı ıııı ııı ses çıkarması uyumak için diye düşünüyorum. Kendisi de uyumak istiyor ama işte zorlanıyor dalmakta. Benimki de bir haftadır yanımda uyuyor, yatağına koyduğum an uyanıyor.
Evett hem uyuyo hem konuşuyo sallarken 🤭 uzun sürmez umarım gündüz gece gibi cok sorun yaşamıyorum sadece uyku saatleri
kısaldı sık uyuyo

Oğlum 5bucuk aylık. Onun için hiç özel değilmişim gibi. Kalabalık ortamlarda kucaktan kucağa keyifle geziyor. Çok nadir yabancılıyor hemen alışıyor. Yeğenim 40 gün büyük. Annesinden başka birinde durmaz. Başkasının kucağında olduğunu anladığı an ağlıyor. Annesinin kucağında bizlere falan çok güzel güler aslında ama kucağa gelmez mesela. Bizimki niye böyle ya normal mi kızlar sizinkiler nasıl
Şu an evde misafirler var, babaanne dede amca yenge falan ama bebeğimle bir bütün halinde oturuyoruz (6 aylık) aşırı yabancılama durumu başladı 6 ayla birlikte

Şu an evde misafirler var, babaanne dede amca yenge falan ama bebeğimle bir bütün halinde oturuyoruz (6 aylık) aşırı yabancılama durumu başladı 6 ayla birlikte
Ben de böyle bi şey yaşamak istiyorum kendimi özel hissetmek için ama uzun sürmesin yoksa bıktırır😂😂annelik böyle delilik

Back
X