2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bende 14 ocakda catlatma iğnesi yapdırdım 31 ocakda da beta 395 le hamile olduğumu öğrendim şimdi kısmetse perşembe keseyi görmeye gidicez, siz ne zaman gidiceksiniz inşAllah
Sizin değer iyi masallh bnm az bnde 16 yptrdm 30u kan verdim değerim 60,00 12si gideceğim doktorada

Merhaba arkadaşlar ben de Ekim annesi olacağım sanırım. Son adet tarihim 27 Aralık. Kan verdiğim zaman ilk 248 çıkmıştı sonra 650 sonra 1400 sonra 2895 diye takip etmiştim betayı. Bugün tam 5 + 2 oluyor ve doktor kontrolünden geldim karından ultrasonla keseyi görebildik sadece on gün sonra yani 12 Şubat’a tekrar randevu aldık kalp atışlarında o zaman duyacağız inşallah. Hemen hemen aynı dönemlerde olduğumuz için belki bir faydası olur diye yazmak istedim. Hepinize musmutlu günler

İlk kanı ne zaman verdiniz yani adetten kaç gün sonra

Biz aynıyız 2895 kaçıncı günde kan verdiniz

İnşaAllah buraya katılmak kısmet olur M merveogrtmnn in yazdıkları ilgimi çekti kimyasal sanılmış maşallah güzel artmış takip ediyorum bakalım inşallah keseyi görür kan vericem yazmış ama dönmemiş M merveogrtmnn hanımcım sizden haber bekliyoruz

Maşallah ilk ultrason a giren sen oldun aramızda sanırım

Canım benim hayırlı olsun.
Senin son adet tarihinle uyumlu muydu doktorun söylediği hafta
Benimde son adet tarihim 28 aralık. Dün erken hamilelik testi yaptım ikinci çizgi belirgin bir şekilde cıktı ama kaset testlerde çıkmadı. Emin olamadım acaba test mi bozuktu

Bende son adet tarihi başlangıcı 28 Aralık epey oldu neden kan vermedin ki

Kızlar birde İstanbul Avrupa yakasındayım sarıyerde tüp bebek doktoruyla ultrason u görüp 8de başka doktora ve hastaneye geçicem bu bölgede önerisi olan varmı gebelik takibi ve doğum için

Dün yaptım testi ama emin olamadım test mi bozuk acaba diye düşündüm. Oyuzden kan testi felan vermedim ama pazartesiye randevu aldm
Valla ben seninle aynı adet tarihimiz ben 25inde öğrendim 574 le 2ci testi 29 ocak da verdim 2060 çıktı bence ver kan belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…