Hahaha orası doğruYalnız hissetmeye vaktim kalmıyor ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha orası doğruYalnız hissetmeye vaktim kalmıyor ki![]()
Uyuyor işte ne önemi var nasıl uyuyor ya saçmalığa bakar mısınBenimki bu aralar kulağımla oynayıp uykuya dalıyor ve pazar kaynanam geliyor kadının işi gücü yokmuş gibi telefonla nasıl uyuyor kızım bırakır çıkardı dedi gelince kabusu olucam sanneeeğğ kadın sananeğğğğ
Ben merak ettim başka benim gibi olan var mı diyeHislerini anlayalım kuzum neden öyle hissediyorsun ? Çevren ailen eşinle aran nasıl? Bebeğin nasıl ?
Kızını övücek illa ondan. Gördük yetiştirdiğini diceksin de olmayacak:)Uyuyor işte ne önemi var nasıl uyuyor ya saçmalığa bakar mısın
Olmaz olur mu ara ara bende hissediyorum. Eskiden çok sosyaldim şimdi evde sadece kızımlaBen merak ettim başka benim gibi olan var mı diyeama sanırım bu ekipte yok. Sevindim
ama sizin için hehehe
Gurbet kuşu olduğum için ben de çok yalnız hissediyorum. Annem gelince ya da ben gidince geçiyor. Çocuktan önce hiç böyle hissetmezdim sanırım fiziksel yorgunluk duygusallık yapıyor bünyedeBen merak ettim başka benim gibi olan var mı diyeama sanırım bu ekipte yok. Sevindim
ama sizin için hehehe
Kız olmaz mı tabi zaman zaman afakanlar basıyor. Ve hatta bende verimsizlik başarısızlık hayata geç kalmışlık. Gibi gibi şeyler daha cok oluyor. Canım sıkıldı bişeyler yaptım dosarı cıktım bi ortama dahil oldum alışveriş yaptım akabinde bir sucluluk boş anlamsız vakit harcamısım israf etmişim cocugumla ilgilenememişi. Hissi. Ve hatta basarılarımın cogunun ben calıstıgım ben zekamı kuşlandıgım için değil tesadüf eseri olmus gibi hissi. ( tabi toplum baskısı da var bunda. Sanki eşi/annesi/babası/ bi tanıdıgı destek olmus arkasından ittirmişte öyle basarmıs gibi). Bu bi sendrommuş bu aradaBen merak ettim başka benim gibi olan var mı diyeama sanırım bu ekipte yok. Sevindim
ama sizin için hehehe
Hepimizde var aynı hisler dünyadan kopuk gibiyim eşimden bile uzaklaştım garip duygular içindeyimBen merak ettim başka benim gibi olan var mı diyeama sanırım bu ekipte yok. Sevindim
ama sizin için hehehe
diş saat başı uyanmaların sebebi cidden ve uzun sürüyorsa dişin çıkması sıkıntı işte, diş granülü aldm 2/3 saat rahatlatıyor.Grip çok etkilemişti şimdi o geçti 1 gün düzgün uyudu sonra yine aynı 2 gündür geceleri saat başı uyanıyor sürekli emmek istiyor diş mi böyle yaptırıyor ki acaba
yalnız izole edilmiş … çok garip hissediyorum her hünüm aynı farklı olmaması lazım bebek için aynı olması lazım zaten ama işte sanki oandemide eve tıkılmışım gibi . benim sorunum uyku olmasa belki daha aktif olurdum . öyle özeniyorum ki bebek arabasında emzikle uyuyan bebekli annelereYa ben kendimi çok yalnız hissediyorum. Psikolojik destek almaya başladım ama bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı?
bi denicem teşekkür ediyorumBunu dinler dinlemez sakinleşip uyuyor dışardaykende böyle uyutuyorum uyuması gerektiğini anlıyor![]()
Ben de aldım jel de aldım ikisi de işe yaramıyor saat başı uyanıyor bir sağa bir sola dönüp duruyor sürekli sabaha kadardiş saat başı uyanmaların sebebi cidden ve uzun sürüyorsa dişin çıkması sıkıntı işte, diş granülü aldm 2/3 saat rahatlatıyor.
birkaç gündür bizim de böyle oldu. yeni eve taşındık ortama alışamadı diye oldu herhalde diyordum ama şu an dişten galiba. alttan bir dişi baya büyüdü diğerinin sadece dibi göründü tam patlamadı galiba. ben ikisi bir çıkar sanıyordum. 1 saat bile uyumuyor 45 dakikada bir ıngaaaaa. sonra uykuya döndürmek de çok zorluyorBen de aldım jel de aldım ikisi de işe yaramıyor saat başı uyanıyor bir sağa bir sola dönüp duruyor sürekli sabaha kadar
Ben gaz sancısı dan da şüpheleniyorum ya dişten olsa uyanıp uyuyamayabilirdi belki diyorum şimdi bağırıyor ya da bana doğru dönüp dokunuyor uyandırıyor sonra kucağıma alıp emzirince uyuyorbirkaç gündür bizim de böyle oldu. yeni eve taşındık ortama alışamadı diye oldu herhalde diyordum ama şu an dişten galiba. alttan bir dişi baya büyüdü diğerinin sadece dibi göründü tam patlamadı galiba. ben ikisi bir çıkar sanıyordum. 1 saat bile uyumuyor 45 dakikada bir ıngaaaaa. sonra uykuya döndürmek de çok zorluyor![]()
Jersey için erken değil mi yaKızlar hayatımda ilk defa aldıgım süt kayantırken kesildi ya. Bide jersey. Bide taşırdım. Katmerlidert
Benimkinde hala Bi diş belirtisi yokbirkaç gündür bizim de böyle oldu. yeni eve taşındık ortama alışamadı diye oldu herhalde diyordum ama şu an dişten galiba. alttan bir dişi baya büyüdü diğerinin sadece dibi göründü tam patlamadı galiba. ben ikisi bir çıkar sanıyordum. 1 saat bile uyumuyor 45 dakikada bir ıngaaaaa. sonra uykuya döndürmek de çok zorluyor![]()
Ben hep jersey den yaptım valla her hafta mayalıyorumJersey için erken değil mi ya![]()
Aa bi sıkıntı olmadı o zaman proteini fazla ağır diyolardı daBen hep jersey den yaptım valla her hafta mayalıyorum