• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay sorma🤭 püre haline getirdim dimi sadece suyla veya yoğurt gibi bişey ekledinmi
Kuşum hepsini cam rendede rendeliyorum püre oluyor zaten benim kızım birtek avakadoyu sevmedi onu yoğurtla pekmezle denedim yine beğenmedi 😂 ama yedi yinede 🥹 birşeyi ilk yediğinde dudağını büzüyor sonra vermeye devam ettikçe ağzını açıyor tadını alıyor sanırım 🥰

aaa bu açıklama çok mantıklı geldi şu an. çünkü yatma saati değişmedi ama kalkma saati resmen 8e sabitlenmiş gibi. nadiren 8 buçuğa kadar pışpışla falan uzatıyorum. 10 buçuğa kadar emzirip oynatıyorum, 10 buçukta bir daha uyuyo 2 saat 😵‍💫 ama benim uykum çoktan açılmış oluyor
Ben işe geri döndüğüm için mecbur erken kalıyorum ancak daha erkeni nasıl olur bilmiyorum 😅 10.30 geç ama ya gün biter öyle sabahı seviyorum benim bebeğimde sabah bebesi bence

Kızlar diş çıkmaya başlayınca gece beslenmesi kesmeyi öneriyorlar. Hiç aramızda gece beslenmesini kesen var mı ?

Ben işe geri döndüğüm için mecbur erken kalıyorum ancak daha erkeni nasıl olur bilmiyorum 😅 10.30 geç ama ya gün biter öyle sabahı seviyorum benim bebeğimde sabah bebesi bence
ay 10.30 çok iyi ya benim için 🥲 hele gece boyu uyandıysam ancak dinleniyordum. bir de alıştığım için herhalde, günümü hep o saate göre planlıyordum şimdi bütün gün geçmek bilmiyor kfdjf bugün yatma saati de geri geldi. 9 olmadan uyku istedi

Back