- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
Hayırlı olsun gebeliginiz normal mi bu kadar farklı çıkması acabaBanada düşük önleyici igne ve ilac verdi benimki gibi gec dollenme sanırım tarihlerimiz ayni benimki 5 haftalik oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun gebeliginiz normal mi bu kadar farklı çıkması acabaBanada düşük önleyici igne ve ilac verdi benimki gibi gec dollenme sanırım tarihlerimiz ayni benimki 5 haftalik oldu
Son adet tarihinin başlangıcına göre mi belirliolar haftayı çatlatma iğnesi olanlarda mi öyle belirleniyorBen de keseyi gördüm kızlar tam 5 haftalık bugün karından gördük. Cuma günü tekrar gideceğim kese büyümüş olur o zamana dedi doktorum. Dün beta 1081’di bu arada
Ben çatlatma iğnesi olmadım bilemiyorum benim son adet tarihime göre şu an 30 AralıkSon adet tarihinin başlangıcına göre mi belirliolar haftayı çatlatma iğnesi olanlarda mi öyle belirleniyor
Biz seninle aynıyız masum bende Salı göreceğim kısmetse kalp atışı için ne zaman çağırdı seniBen çatlatma iğnesi olmadım bilemiyorum benim son adet tarihime göre şu an 30 Aralık
Benimde başlangıç 30 aralikBen çatlatma iğnesi olmadım bilemiyorum benim son adet tarihime göre şu an 30 Aralık
Hermionegranger seninle aynıyızBiz seninle aynıyız masum bende Salı göreceğim kısmetse kalp atışı için ne zaman çağırdı seni
Evet bazen geç döllenme olabiliyor bir problem yokHayırlı olsun gebeliginiz normal mi bu kadar farklı çıkması acaba
Biz seninle aynıyız masum bende Salı göreceğim kısmetse kalp atışı için ne zaman çağırdı seniinşallah
İnşallah şimdi cuma günü tekrar gideceğim kese büyümüş olur dedi, kalp atışı o gün duyulur mu bilemiyorum hiçBiz seninle aynıyız masum bende Salı göreceğim kısmetse kalp atışı için ne zaman çağırdı seni
Resmini atabilir misiniz erken gebelik testinin belki yükselirse değeriniz bence hemen başlamayın hapaKızlar benim erken gebelik testleri pozitif çıkıyor demiştim ya bugün gittim kan testi verdim değer 2. Yani gebelik yoka. Galiba da yükselme olmaz. Adet söktürücü yazdı doktor kullanayim demi
Bir iki gün beklerdim ben olsam çünkü sonradan pozitif çıkanları da okumuştum buradaKızlar benim erken gebelik testleri pozitif çıkıyor demiştim ya bugün gittim kan testi verdim değer 2. Yani gebelik yoka. Galiba da yükselme olmaz. Adet söktürücü yazdı doktor kullanayim demi
Resmini atabilir misiniz erken gebelik testinin belki yükselirse değeriniz bence hemen başlamayın hapa
2 tane yaptım ikiside boyleydiResmini atabilir misiniz erken gebelik testinin belki yükselirse değeriniz bence hemen başlamayın hapa
Cuma gunu duyma ihtimalin var evet bende pazartesi gidicem genelde 6 ve 7. Haftalarda duyuruyormus iletişimi kesmeyelim bence ikimizde sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza:)İnşallah şimdi cuma günü tekrar gideceğim kese büyümüş olur dedi, kalp atışı o gün duyulur mu bilemiyorum hiç
Ben hergün alıyorum pek yapmıyorProgestan kullanan var mı acaba? Hafif kasık ağrılarım oluyor diye doktor ne olur ne olmaz diye yazdı, bu akşam başlayacağım almaya, çok uyku yapıyormuş sanırım
Evet bende kullanıyorum. Baya uyku yapıyorBen hergün alıyorum pek yapmıyor
İnşallah Evet başlığa da yazalım, biraz daha iç rahatlatıcı oluyor burayı okumak :) inşallah duyulur bugün kapıda beklerken bizden önceki çiftin kalp atışını duyduk dışarı verdiler herhalde, çok güzel bi hissi :)Cuma gunu duyma ihtimalin var evet bende pazartesi gidicem genelde 6 ve 7. Haftalarda duyuruyormus iletişimi kesmeyelim bence ikimizde sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza:)
Ben kullanıyorum evet uyku yapıyor ama tutunmaya yardım ediyor diye doktorum verdi banaProgestan kullanan var mı acaba? Hafif kasık ağrılarım oluyor diye doktor ne olur ne olmaz diye yazdı, bu akşam başlayacağım almaya, çok uyku yapıyormuş sanırım