Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kasmamak elimde olsa keşkee ama kasıyorum vajinal muayenelerde hep :KK43: hamile kalmadan önce kamerayla alttan bakarken de çok kasardım ama yine de dayanırdım bu da onun gbiyse dayanabilirim sanırım ama daha derinlere gidiyolarsa biraz acılı olabilir 🥲
Ya görüşler hep değişiyor kişiden kişiye ama bence o cihazdan daha rahat 2 parmakla muayene olmak. Bana diğeri ağrılı geliyor

Emzirirken biraz yazayım 🩷
Cumartesi spinal ile doğum gerçekleşti. Çok hızlı doğdu kızım 🩷🥹 ilk gün beni zorladı açıkçası. Ameliyat yarası acısı, elimde damar yoluyla ve karnım acırken emzirmek zorladı. Ama yürüdükçe gerçekten daha iyiye gitti. Hastanede hasta bezi kullandık ordan verdiler, çok rahat oldu. Pazar akşam kanama normal regl kanaması gibi hafiflemişti depende geçtik o da çok rahat halen kullanıyorum. Pazar günü kendim oturup kalkıp WC’ye gidebiliyordum. Pazartesi sabah taburcu olduk. Şimdilik bu kadar 🩷sorusu olan olursa seve seve

Kızlar ben de şimdi kontrolden çıktım 36 + 0 geçen hafta 2700 gramdı di şimdi 2800 olmuş az gelişmiş dedi haftaya tekrar çağırdı böyle olursa 37+3-4 gibi alırım dedi canım sıkıldı gelişmeyince
Allah Allah benim de 36'dan 37'ye 100gr civarı almış ama olumsuz bişey demedi doktorum🤷🏻‍♀️

Günaydın kızlar. Dün idrar tahlili yaptırmıştım 2 değerim referans dışı çıkmış. Birisi lökosit 12 çıkmış, diğeri keton pozitif (++) çıkmış. Doktora ilettim ama ameliyatta sanırım zaten bugün görüşmemiz var. Yine de huzursuz oldum benzer değerler başına gelen var mı? Sabah erken saatte ve aç karnına verdim tahlili onunla mı alakalı acaba ☹️☹️

Emzirirken biraz yazayım 🩷
Cumartesi spinal ile doğum gerçekleşti. Çok hızlı doğdu kızım 🩷🥹 ilk gün beni zorladı açıkçası. Ameliyat yarası acısı, elimde damar yoluyla ve karnım acırken emzirmek zorladı. Ama yürüdükçe gerçekten daha iyiye gitti. Hastanede hasta bezi kullandık ordan verdiler, çok rahat oldu. Pazar akşam kanama normal regl kanaması gibi hafiflemişti depende geçtik o da çok rahat halen kullanıyorum. Pazar günü kendim oturup kalkıp WC’ye gidebiliyordum. Pazartesi sabah taburcu olduk. Şimdilik bu kadar 🩷sorusu olan olursa seve seve
Hayırlı olsun sen nasılsın duygularin nasıl kedin ne yaptı 😁emzirme işi ni kivirabildin mi

Arkadaşlar sezaryenden sonra size kan sulandırıcı reçete edildi mi herkese bana yazilmamis tesadüfen birinden öğrendim 😳
Bana da yazmadi hatta bacak ve ayaklarım öyle ödem yaptiki şişti davul gibi ben sordum kan sulandırıcı icmeme gerek varmı diye yok dedi sadece kan ilacı verdi kanım düşük olduğu için vitaminlere devam et dedi hamilelikte aldığın

Hayırlı olsun sen nasılsın duygularin nasıl kedin ne yaptı 😁emzirme işi ni kivirabildin mi
Ya kedilerimiz çok ilginç bi şekilde hiççç yadırgamadı. Sanki yıllardır evde bebek varmış gibi. Eşim hafta sonu bebeğin kıyafetlerini getirmişti eve hatta birinde çok az kaka vardı onu kokladılar epey biz yokken. Çok rahat bi süreç oluyo şu an ağlamasından bile rahatsız olmadılar gelip yatıyorlar yanımızda 🥹🥹

Benim bebek emmeye aşırı düşkün doğdu. Mecbur kıvırdım 😂 tek zorluk hastanede damar yollarıyla emzirmek tutmak vs oydu, canım çok acıdı ellerimden. Gümüş kapakları hiç çıkarmıyorum herkese mutlaka tavsiye ediyorum bugün 4. günümüz ve günde ortalama en az 5-6 saat emzirerek geçiyor sanırım, henüz yara filan yok

Kızlar simdi kontrolden çıktım. 38+3üm. Bebegim transvers duruştan baş aşağı duruşa geçmiş ama o kadar çabaladim ki anlatamam😂 Nst de iki kez 100 cikti kasilmam. Doktor ne zaman isterse o zaman gelecek dedi. Başı rahim agzina gelmiş. Sizce ne zamana doğururum acaba 🥹🥹

X