- 23 Şubat 2022
- 496
- 844
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #29.601
Hepimiz için azalıyor vakit ama gruba uygun olarak ekim annesi biz kaldık34 deyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz için azalıyor vakit ama gruba uygun olarak ekim annesi biz kaldık34 deyim
Evet bakalım ben cok daraldım içim cok sıkılıyor kimse yanıma yaklaşmasın dokunmasın sinirleniyorum herşeye geçen otobüsteyken yol bizim stresliydim hemen inmenin derdindeyim karşıdan mınıbus geldı kitledi yolu bana geldiler tabi kalktım önden açtırdım kapıyı minibüs şöförüne bağırdım bi sen mi akıllısın cek geri yol bizim senin yüzünden beklemek zorunda deilz oda abla tamam tamam halimi gördü neyseki actırdım yolu normalde yapmam aslaHepimiz için azalıyor vakit ama gruba uygun olarak ekim annesi biz kaldık
Bende 38+1 ile perşembe günü doğum yapacagım:)Perşembe günü 39+0 da doğuma gireceğim aşırı heyecanlıyım benim gibi o güne doğumu olanlar var mı acaba kızlar
İyiyim ben kuzum 40ımız çıktı bugün Gaz sancıları kabızlık kusmalar ağlama nöbetleri öyle gidiyoruz Baya kişi doğurdu sanırım çok giremedim sen nasılsın canım?Kizlar nerdesiniz ne yaptınız iyimisiniz @PINAR OGUZ @Chucky10 @ssver Bebekce92 gitttiniz unuttunuz bizi @Maviokur en güzel zamanlarda yoksunuz
Kan geliyomuş çatı muayenesinden sonra diyenler oldu da stres oldum bayaaBence hiç ağrılı değil yani ilişkide de aynı şey bunda da 2 parmak o hissedilen ağrı tamamen stresten
Kasmamak elimde olsa keşkee ama kasıyorum vajinal muayenelerde hep hamile kalmadan önce kamerayla alttan bakarken de çok kasardım ama yine de dayanırdım bu da onun gbiyse dayanabilirim sanırım ama daha derinlere gidiyolarsa biraz acılı olabilirYok canım acımıyo rahat bırak kendini kasarsan acır lak diye bakmıyor korkma..olmadı doktoruna dersin biraz korkuyorum oda ona göre bakar muane eder
catı muanesi olmasa bile hastane derken bile kasılıyoruz korkma yani cok derinlere gitmiyor kamerayla baktırtıysan ohoo dayanırsınKasmamak elimde olsa keşkee ama kasıyorum vajinal muayenelerde hep hamile kalmadan önce kamerayla alttan bakarken de çok kasardım ama yine de dayanırdım bu da onun gbiyse dayanabilirim sanırım ama daha derinlere gidiyolarsa biraz acılı olabilir
Ben 37. Haftadayım 2 kere oldum kan gelmedi ama kan acıyla alakalı değilKan geliyomuş çatı muayenesinden sonra diyenler oldu da stres oldum bayaa
Ya görüşler hep değişiyor kişiden kişiye ama bence o cihazdan daha rahat 2 parmakla muayene olmak. Bana diğeri ağrılı geliyorKasmamak elimde olsa keşkee ama kasıyorum vajinal muayenelerde hep hamile kalmadan önce kamerayla alttan bakarken de çok kasardım ama yine de dayanırdım bu da onun gbiyse dayanabilirim sanırım ama daha derinlere gidiyolarsa biraz acılı olabilir
Sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi bi oh çekelim inşallahBende 38+1 ile perşembe günü doğum yapacagım:)
Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Allah Allah benim de 36'dan 37'ye 100gr civarı almış ama olumsuz bişey demedi doktorumKızlar ben de şimdi kontrolden çıktım 36 + 0 geçen hafta 2700 gramdı di şimdi 2800 olmuş az gelişmiş dedi haftaya tekrar çağırdı böyle olursa 37+3-4 gibi alırım dedi canım sıkıldı gelişmeyince
Evet. Ben zaten halihazırda kullanıyordum, 10 gün daha kullanacaksın dedi doktorum. Kullanmayanlara da yazıyor ama.Arkadaşlar sezaryenden sonra size kan sulandırıcı reçete edildi mi herkese bana yazilmamis tesadüfen birinden öğrendim
Evet hastanede de yaptılar, 10 günlük iğne de verdilerArkadaşlar sezaryenden sonra size kan sulandırıcı reçete edildi mi herkese bana yazilmamis tesadüfen birinden öğrendim
Bana yazmadı nasi insan bunlar yaEvet hastanede de yaptılar, 10 günlük iğne de verdiler
Evet canım burdaki destekleri konuşmalarımızı hiç unutmayacağım dünden beri bebek az hareket edip toplanıyor doktorum çağırdı bi heycan bastıAz kaldı senin de ay nengunler atlattık ya bu gunlerebgeldik