• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    23
Merhaba. Bende bugün kontrole gittim. Aslında pazartesiydi kontrolüm bugun ilk defa lekelenme yaşadım. 12+0ım bugun. Kendi doktorumda izindeydi. Güvendiğim başka bir doktora gittim. Gitmişken uzunca baktı burun kemiği var ense kalınlığı normal tek tek parmaklarını gösterdi çok şükür. Plesanta biraz aşağıdaymış yorma kendini dedi progesteronu yeni bırakmıştım tekrar başladık. Valla sağlıklı olsun hiç cinsiyetini sormadım bile. Doktor süprizmi olsun istiyosun hiç sormadın dedi. Yoo söyleyin sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyeti dedim. çıkıntı var erkek gibi ama bidahaki kontrolde netleşir dedi. Hayırlısı iyi olsun küçük kelebeğim...

Eklentiler

• IMG_20250124_173908.jpg
    IMG_20250124_173908.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar selam herkese,
Dün kontrolümüz vardı. Benimki içerde zıp zıp zıplıyor kurbağa gibi 😂😂 elleri kolları hiç durmadı ultrasonda 😂 daha 3,5 cm nasıl bu kadar hareket edebilir aklım almadı vallahi 🥹 bugün itibariyle 10+2 olduk, haftaya fetal dna için kan vereceğim. Bakalım bizi neler bekliyor 🥹👀 bu arada dün doktorum bence bu erkek dedi 🫠🫠
Ah canımm maşallah 🥰 anneden geçen enerji iyimiş ondan öyle oluyormus☺️ benimkide renkli poz alıcaktı kıpır kıpır yakalayamadım dedi 🥲

Ah canımm maşallah 🥰 anneden geçen enerji iyimiş ondan öyle oluyormus☺️ benimkide renkli poz alıcaktı kıpır kıpır yakalayamadım dedi 🥲
Oyyyy yavrum maşallah 🧿 öyle çocuğu şimdiden etkileyeceğini bilmiyordum ya çok değişik şeyler 🥹🥹 bende de poz yakalayamadı doktor, durmuyor bu kurbağa gibi zıplıyor dedi 😂😂😂

Merhaba. Bende bugün kontrole gittim. Aslında pazartesiydi kontrolüm bugun ilk defa lekelenme yaşadım. 12+0ım bugun. Kendi doktorumda izindeydi. Güvendiğim başka bir doktora gittim. Gitmişken uzunca baktı burun kemiği var ense kalınlığı normal tek tek parmaklarını gösterdi çok şükür. Plesanta biraz aşağıdaymış yorma kendini dedi progesteronu yeni bırakmıştım tekrar başladık. Valla sağlıklı olsun hiç cinsiyetini sormadım bile. Doktor süprizmi olsun istiyosun hiç sormadın dedi. Yoo söyleyin sağlıklı olsunda önemli değil cinsiyeti dedim. çıkıntı var erkek gibi ama bidahaki kontrolde netleşir dedi. Hayırlısı iyi olsun küçük kelebeğim...
Erkek gibi evet🥰 benimkinin pozda böyle ama cıkıntı yok kız dedim ben kesin kız benimki☺️

Kızlar benim tüm belirtilerim bu gün kesildi ya. 🤔 Mide bulantısı, hazımsızlık, göğüs hassasiyeti hepsi bitti Bi anda sanki.. Zaten çok yoğun değildiler ama mutluydum onlarla🙄

Ben gunlerdir disari cikmadim canim evdeydim de cocuklar okuldan getirdi aman cok kotu bir iki gun cekip duzelmiyorsum gunlerce surunduyor insani ilac kullaniyorum diyede tedirginim kötü bir döngünün icindeyim .En guzeli hic yakalanmamak yoksa cok zor geciyor benden soylemesi kizlar
Evet ben son birkaç yıldır böyle grip geçirmemiştim. İlaç alamamak da zor ben de bir kere serum taktırdım. Kimse olmasın inşallah bence maske takın kızlar hastanelere ve çok kalabalık ortamlara girerken

İnşallah ya, böyle hiç hamile değilmişim gibi hissettim bu tedirgin etti beni. 🙄

Allah'ım hayır versin. Tekmeleri hissedeceğimiz günlere sağlıkla kavuştursun. ❤️
Benim de yavaş yavaş azaldı belirtilerim 🫠 mide bulantısı eğer tetikleyen şeylerin kokusunu duyarsam oluyor, kasık ağrısı vs hiç kalmadı. Karnım büyüdü sadece tek belirtisi o 😂

Kızlar çok hastayım bugün doktora gittim Amoklavin1000mg ve zyretec yazmış gebelikte kullanılıyor dedi ama benim hiç elim gitmiyor ilaçlara. Kendi kadın doğum doktoruma ilaçları gönderdim ama henüz cevap alamadım bu ilaçları kullandınız mı hiç? Ya da bilginiz var mı?
Zyrtec alerji ilaci kizim icin kullaniyorduk otekini bilmiyorum canim. Cok gecmis olsun

Evet ben son birkaç yıldır böyle grip geçirmemiştim. İlaç alamamak da zor ben de bir kere serum taktırdım. Kimse olmasın inşallah bence maske takın kızlar hastanelere ve çok kalabalık ortamlara girerken
Ay ben takiyorum unutmusum da takmayi cok rahatsiz oluyorum hele bulantiyla ama cok fena salgin varmis kizima da taktiriyorum hastane vs gbi ortamlara girerken.

Benim de yavaş yavaş azaldı belirtilerim 🫠 mide bulantısı eğer tetikleyen şeylerin kokusunu duyarsam oluyor, kasık ağrısı vs hiç kalmadı. Karnım büyüdü sadece tek belirtisi o 😂
Yavaş yavaş azalsaydı iyiydi de, birden kesilince bir korku aldı içimi.
Karnım benim de büyük ya 5 aylık gibi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Yavaş yavaş azalsaydı iyiydi de, birden kesilince bir korku aldı içimi.
Karnım benim de büyük ya 5 aylık gibi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
herhalde seninki de erkek olacak 😂 erkekler analarını rahat ettirirmiş genelde ama 😂 bana hep öyle diyorlar ben çok rahatladım diye sanırım 😂

Kızlar çok hastayım bugün doktora gittim Amoklavin1000mg ve zyretec yazmış gebelikte kullanılıyor dedi ama benim hiç elim gitmiyor ilaçlara. Kendi kadın doğum doktoruma ilaçları gönderdim ama henüz cevap alamadım bu ilaçları kullandınız mı hiç? Ya da bilginiz var mı?
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zamanda bende gecen hafta cok kötü grip olmuştum kemiklerim kırılıyordu normalde antibiyotik içmeden ayağa kalkamam zaten öyle de oldu iki gün idare ettim üçüncü gün yüzüme attı gözlerim kapandı şişlikten dudaklarım yanaklarım aynı şekilde sanırım ateşten oldu özelde acile gittim iki serum taktılar ilaç içmemen en iyisi dedi doktor ilk aylar bebeğin gelişimine etki eder diye yazmadı ama serum biraz iyi geldi serumda parol ve sıvı takviyesi içindi başka biley katmadı evde bol bol dinlendin zaten ayağa kalkamıyordum meyveyle çorbalarla elhamdüllah atlattım

Ben Zyrtec kullanıyorum. Amoklavin’i burada yada Temmuz grubunda kullananlar olmuştu gibi hatırlıyorum.

Çok geçmiş olsun, bende biraz hasta gibi oldum ama ayakta atlattım sayılır. Çok dikkat etmek lazım dediğin gibi, sende toparlarsın inşallah 🙏🏻

Back