• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kız balonlar sönmez mi acaba şişirip koysan ya 🤔🤔 ama cidden insana iyi geliyor 🥰🥰🥰 çok az kaldı çok tuhaf hissediyorum 🥹🥹
Yok kuzum bırını denemek amaclı taa bır ay once sısırmıstık hala aynı duruyor🫠🐰sen bır hafta ondesın benden.ıkı haftaya kadar senden guzel haberı alabılırız🤭🐣💙

Yok kuzum bırını denemek amaclı taa bır ay once sısırmıstık hala aynı duruyor🫠🐰sen bır hafta ondesın benden.ıkı haftaya kadar senden guzel haberı alabılırız🤭🐣💙
Ay valla sanki hazır değilim gibi kdjsjajskak hayırlısı olsun sağ salim alalım kucağımızaaa🥰🥰🥰🥰

Öf bu mide kendi kendine saatin gece 2-3 falan olduğunu nerden anlıyor da yanmaya başlıyor skndsndkd 11 den beri sabitim oturuyom su bile icmedim şimdi basliyo gibi 🤬 ya uzanırken tamam ama dünden beri otururken de yakmaya başladı 😂😂 sinirlerim bozuldu

Yok zaten doktorum ne derse onu uygularım bitanem. Zaten kanamam da oldu ya risk olabilir belki Allah korusun tabi o yüzden yine sezaryen diyebilir. Doktoruma çok güveniyorum içim rahat bu konuda. Ne derse uyarım riske atmam🤲❤️
Aynen öyle yap kankam benim 💕 hayırlısıyla bakalım senin bebiş kaçında gelecek 🤗

Havalardan mi bilmiyorum karbon monoksit falan diyorlardı 3-5 gündür kuru cigerden öksürüğüm var ve şuan aşırı fazla bu öksürük doğumu vs tetiklemez dimi

Havalardan mi bilmiyorum karbon monoksit falan diyorlardı 3-5 gündür kuru cigerden öksürüğüm var ve şuan aşırı fazla bu öksürük doğumu vs tetiklemez dimi
Çok mu dışarı çıktınn? Ben olabildiğince çıkmamaya çalıştım cam bile açmayın dediler ya açmadım

Çok mu dışarı çıktınn? Ben olabildiğince çıkmamaya çalıştım cam bile açmayın dediler ya açmadım
Ben o cami açmayın haberlerini gördüğümde geceleri cam sabaha kadar açık duruyodu :( evde ufaktan az fazla tadilat var ve kuruması lazım havalandirmazsam da olmuyo mecbur :( dünden beri de ishal gibi karın ağrısı vuruyor birden ;((((((( kendim ettim buldum gibi oldu ama sjdbjsndjdj

Ben o cami açmayın haberlerini gördüğümde geceleri cam sabaha kadar açık duruyodu :( evde ufaktan az fazla tadilat var ve kuruması lazım havalandirmazsam da olmuyo mecbur :( dünden beri de ishal gibi karın ağrısı vuruyor birden ;((((((( kendim ettim buldum gibi oldu ama sjdbjsndjdj
Geçmiş olsun kız o tadilat işi de belki gıcık yapmıştır sana. Boya deterjan vs bana da kuru öksürük yapıyor mesela

Back