- Konu Sahibi kediannesibiri
- #29.581
21.09.2024 de sabah 09.32 de 2950 48 cm olarak doğdu kediannesibiriKızlar ekran görüntüsü alıyorum uygun zamanda bilgileri ekleyeceğim güncelleme yapmak isteyenler beni etiketleyip bilgileri yazabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21.09.2024 de sabah 09.32 de 2950 48 cm olarak doğdu kediannesibiriKızlar ekran görüntüsü alıyorum uygun zamanda bilgileri ekleyeceğim güncelleme yapmak isteyenler beni etiketleyip bilgileri yazabilir
Duşa gir hemen emzir sağıma ara ver sık sık emzirdikce kanallar acılsın ondan sert ağrı oluyo ateşlenme bile yapar.tahinin üstündeki yağ tabakasını sür acısını alıyorArkadaşlar bu emzirme işi ni napicam ben ya 1hafta oldu hep sagip verdim biberonla şimdi silikon meme ucuyla emiyor çok şükür ama derdim şu ki şimdide benim memeler çok ağrıyor emerken açıyor gogusumde sert onlarda ayrı agriyor resmen emerken canım yaniyor bu hep böyle mı olucak gosum içi bölüm bölüm taş gibi şimdi krem sürdüm sagdigim sütten biberonla verdim canım acıyor diye varmı bu işin yolu yorda mi
Geçmiş olsun canım eğer sağımda bile gelmiyosa cok kötüysen doktora git bekleme onlar iglileniyorKizlar üç gün oldu doğum yapalı bebek ememedi bu günde iyice taş gibi oldu goguslerim hastane tipi sagma makinesi kiraladım ama sağ taraf tıkalı hic gelmiyor sıcak suyla masajda yapiyotum banamisin demiyor bebegimin sütsüz kalmasına mi üzüleyim kendi çektiğim acıya mi şaşırdım başına gelen varmı
Kaçıncı haftadasınEvett kasıklarda batmalar başladı sancı girer gibi benimkisinin kafası tam aşağıda kasılma oluyo itiyo gibi makat kısmım da tuvaletım varmıs hissiyatı ıkınma oluyo
O sertleşmeler için sütünü sağ bol bol buzluğa at. Sertleşme çok ağrıtıyor çünküArkadaşlar bu emzirme işi ni napicam ben ya 1hafta oldu hep sagip verdim biberonla şimdi silikon meme ucuyla emiyor çok şükür ama derdim şu ki şimdide benim memeler çok ağrıyor emerken açıyor gogusumde sert onlarda ayrı agriyor resmen emerken canım yaniyor bu hep böyle mı olucak gosum içi bölüm bölüm taş gibi şimdi krem sürdüm sagdigim sütten biberonla verdim canım acıyor diye varmı bu işin yolu yorda mi
Hastanede ne yapılır ki canım bilginiz var mıGeçmiş olsun canım eğer sağımda bile gelmiyosa cok kötüysen doktora git bekleme onlar iglileniyor
Devlet hastanelerinde "anne okulu "var canım. Eğer emzirme ile ilgili sıkıntı yaşarsanız buraya gelin demislerdiHastanede ne yapılır ki canım bilginiz var mı
Okurken iştahım kabardıBenim 34 haftada 2300dü, 36da 2900 olmuş o yüzden benim kıyas yapınca iyi almış oluyor ben sevindim. Senin de aslında 2800 haftasına göre normal ama bu hafta gelişmemiş demek ki. Bence her gün 2 haşlanmış yumurta yoğurt ceviz falan ye. Avokado ye. Et yemeklerine ağırlık ver. Çünkü ben bu 2 hafta öyle yaptım iyi alsın diye. 600 gr almış çok şükür. Tatlı meyve fslan da çok yedim. Yani hem sağlıklı hem sağlıksız beslendim her tuşa bastım kilo alsın diye. Çünkü bazı önden giden bebeklere doktorlar tatlı yeme karbonhidratı bırak falan dedikleri için. Ben de hem öyle yaptım hem de sağlıklı proteinler de aldım. Et haşlaması yaptım et sote işte patates otutturması falan gibi şeyler pirinç bulgur pilavı falan. Mercimek salatası yapıp yedim birkaç kez. 2 haftada 3 kilo aldım neyseki 600 gramı bebişmiş. Bi de granola yiyorum birkaç haftadır her gün 1 kase süt ile. Faydalı mıdır bilemem tadını da sevdiğim için yiyorum belki faydası olmuştur. Akşamları muzun üstüne çikolata erittim falan
Canım Muz, tahin, badem, avokado, kabak çekirdegi güzel kilo aldırıyor, bunları tüketKızlar ben de şimdi kontrolden çıktım 36 + 0 geçen hafta 2700 gramdı di şimdi 2800 olmuş az gelişmiş dedi haftaya tekrar çağırdı böyle olursa 37+3-4 gibi alırım dedi canım sıkıldı gelişmeyince
Yoruldum, lohusalık anlayamadım. Sen nasılsın? Uykusu çok ağır uyandırmak daha doğrusu uyandiramamak çok yoruscuGeçmiş olsun düşer yakinda inşallah benimkide 11.5 da sarılığı sende iyisindir insallah
34 deyimKaçıncı haftadasın
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak atlatır ufaklıkSelam kızlar bebeğimin sarılığı var, haftasonu yoğun bakımda idi bugün çıktık fakat Çarşamba kontrolü var 11 de şuan sarılığı takip ediyoruz. Umarım herkes iyidir bebekler güzellikle ile dünyaya gelmiştir.
Ne yapılıyo bilmiyorum ama ilaclık bir durum olabilir bazen mastıt oluyor sonrası enfskyon intihap oluşmasın eğer hiç duramicak durumdaysanız sağlık ocağı yakındaysa gidebilirsiniz bir gösterin onlar bişi söyler belkiHastanede ne yapılır ki canım bilginiz var mı
Benim geldi hala ugrasiyorum elle açmak çare başka bilmiyorum elle sagcaksin banyoda benimkini eşim yavaş ama sert elle sıkmıştıKizlar üç gün oldu doğum yapalı bebek ememedi bu günde iyice taş gibi oldu goguslerim hastane tipi sagma makinesi kiraladım ama sağ taraf tıkalı hic gelmiyor sıcak suyla masajda yapiyotum banamisin demiyor bebegimin sütsüz kalmasına mi üzüleyim kendi çektiğim acıya mi şaşırdım başına gelen varmı
Kendi adıma teşekkür ederim incelikten bulunup bilgilendirme hassasiyeti gösterdiğiniz icin ben aslında şunu sormak istiyorum suni sancisiz ,epiduralsiz olayı nasıl oldu. Çok mu spor yaptınız. Ya da neler yaptınız, ben de şuan 37. Haftamdayim kendime ona göre pay çıkaracağımKızlar merhaba mayıs annesiyim 4 aylık bebişim var ve aynı zamanda yenidoğan hemşiresiyim. grubunuza denk geldim tecrübelerimden bahsetmek istiyorum size belki faydası olur öncelikle gümüş kapak kesinlikle kullanın ben ucundan döndüm sayesinde yine mastitinde öyle sıcak duşa girin göğüslerinize masaj yapın ardından haşlanmış lahanaları göğsünüze koyun çok iyi geliyor. Süt sağımı içinde kablosuz kullandım çok memnun kaldım bebişlerinizi mutlaka 2-3 saate bir besleyin sütünüz yetmezse enjektör ya da kaşık biberon ile mama verin ben verdim biraz sarardı ama evde atlattık ışık almadan gündüzleri güneş ışığı alan yere yatırın güneş alsınlar. Normal suni sancısız epiduralsiz doğum yaptım bu konuda da soru sormak isteyen olursa yardımcı olabilirim hepiniz sağlıkla büyütün