• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Bendim o 😊
Bende gitmeden 10-15 gün öncesinden aliyordum
Mhrs den takip ediyordum ,her ay ayarlayabilmistim şükür 😊
Valla muayene olduğum günden beri bakıyorum kan uyuşmazlığı iğnesi için 28. Haftada gideceğim bulamadım yine başka doktora aldım Bi türlü o doktora denk gelmedim

Nasilsiniz kizlar kayinvalidemler bizdeydi yazamadim gebelik sekeri cikti bende ya… off,, yazilanlari kacirmisim, yoldas ariyorum kendime😅
Ufff benim kaynata gil geldiler gecenlerde babam mantı yapta yiyelim demişti yarın mantı acacam şimdiden stres oldum ya düşünmeleri lazım aslında bu halimle nasıl mantı yapayım sana 🥲

Ufff benim kaynata gil geldiler gecenlerde babam mantı yapta yiyelim demişti yarın mantı acacam şimdiden stres oldum ya düşünmeleri lazım aslında bu halimle nasıl mantı yapayım sana 🥲
Caniko mantıyı şerit şerit kesip içini ince şerit koyup ikiye katlayıp minik minik kesiyosun çok hızlı oluyo öyle yap geç, pratik mantı kesme şekli. Tek tek katlama ama hamile birinden de mantı istemek değişik olmuş cidden

Caniko mantıyı şerit şerit kesip içini ince şerit koyup ikiye katlayıp minik minik kesiyosun çok hızlı oluyo öyle yap geç, pratik mantı kesme şekli. Tek tek katlama ama hamile birinden de mantı istemek değişik olmuş cidden
Canım oyke yapmayı düşünüyorum bu aralar kasıklarımda ağrı oluyor ağır iş yapınca çok dikkat ediyordum neysem misafir Allah yardımcım olsun 🥲

Bende özellikle geçen haftaki idrar yolu enfeksiyonu geçtikten sonra beyaz akıntı çoğaldı. Dün kontrolüm vardı doktoruma söyledim, normal diyor ama daha da ilerlerse fitil yazarız ileriki haftalarda dedi. Var mı böyle fitil kullanan ve faydasını gören? 🤔

Hamileyken mantı istemek tuhaf olmuş, mantı bile değil başka şeylerde istenmemesi gerekiyor ama insan bazen bişey diyemiyor. Benim riskli olunca eve bile gelmiyorlar bende davet etmiyorum, gidip arada orda yiyoruz yemeği

Hamileyken mantı istemek tuhaf olmuş, mantı bile değil başka şeylerde istenmemesi gerekiyor ama insan bazen bişey diyemiyor. Benim riskli olunca eve bile gelmiyorlar bende davet etmiyorum, gidip arada orda yiyoruz yemeği
Çok ağır iş yapmıyorum temizlik bile eşim yapıyor yarın mantı acicam düşündükce delleniom ama yokta diyemedim halbuki düşünmeleri lazım yani inan doğumdan sonra falan gelseler başımın üstünde yerleri var kilo kilo yapayım ama en ufak agrida bile elimi eteğimi çekiyorum evden eşimin anne babası o bile sinir oldu mantı istemelerine hazır alalım falan dedi ama bakalım 🥴

Normalde iyi insanlardır kayınvalidemler normalde yapacakları şey değildide babam canım istedi falan deyince bişey diyemedik

Çok ağır iş yapmıyorum temizlik bile eşim yapıyor yarın mantı acicam düşündükce delleniom ama yokta diyemedim halbuki düşünmeleri lazım yani inan doğumdan sonra falan gelseler başımın üstünde yerleri var kilo kilo yapayım ama en ufak agrida bile elimi eteğimi çekiyorum evden eşimin anne babası o bile sinir oldu mantı istemelerine hazır alalım falan dedi ama bakalım 🥴
Canım iyilerdir ama bazen böyle tuhaf istekleri oluyor işte, bence yapamadım ağrım vardı hazır aldık de uğraşma, onlarda belki ozman anlar. Doğumdan sonra da enazıdan 40 ın çıkana kadar kimseye bişey yapma canının kıymetini bil ondan sonra eski yaşam geri geliyor zaten. Biraz tadını çıkartalım 🤭😄

Ya maşallah, sağlıkla gelsin 🥹 gerçekten de stresli olsa da her an ayrı bir güzel, insan bazen unutuyor hepsinin gelip geçici olduğunu.
İyi bir anne olabilecek miyim, üstesinden nasıl geleceğim diye düşünüp duruyorum. Ailemden uzakta olduğum için de kendimi yalnız hissettiğim çok an oluyor, pek cevrem yok. Bazen eşimden de beklediğim desteği göremediğimi hissettiğim oluyor. Çalışmak güzel ama işe gidip gelirken de zorlanmaya başladım, izin zamanını iple çekiyorum şimdi.
Böyle iç karartıcı şeyler işte 🥲
Çok sevindim iyi olmanıza. 🥰 insan düzenine az da olsa geri döndüğünde rahatlamış hissediyor. İnşallah bu dogumdan sonra da dilediğince olur her şey.
Biz de iyiyiz çok şükür teşekkür ederim, randevumuzu bekliyoruz heyecanla 🥹
İlk hamileliğimde bende senin gibi hissediyordum. Benim ailem de uzaktalardı ve ben de çok yalnızlık çekiyordum canım. Ama ona rağmen tek başıma üstesinden gelebildim. Kolay değildi tabi ama imkansız da değil. Endişelenmen çok normal. En azından eşinle daha açık konuşup ondan destek istemelisin bence. Bu kaygılarını onunla da paylaş tek başına yaşama. İmkanın varsa psikolojik destek al biraz doğum öncesi. Ben doğum sonrası almıştım. Lohusalık kafasıyla insanın psikolojisi çok dalgalanıyor zaten. Herşeyden önceye kendimizi almalıyız bu süreçte. Sağlıklı mutlu bir çocuk için sağlıklı ebeveynler olmamız şart canım. Kendi tecrübelerime bakarak diyorum bunları

Ya hadi normal yemek olsa neyse de yufka açmak gerçekten çok zor gebelikte bence karnına basınç oluyor direk. Düşünceleri olmaları lazım bence bu konuda 😢

Ya hadi normal yemek olsa neyse de yufka açmak gerçekten çok zor gebelikte bence karnına basınç oluyor direk. Düşünceleri olmaları lazım bence bu konuda 😢
Evet mantı çok yaparım bilirler ve çok zahmetli bişey normal halimle bile mahvolurdum şimdi kolay olanı yapmayı düşünüyorum şerit kesip içine et koyucam kescem artık ne yapım Gönlü olsun

Evet mantı çok yaparım bilirler ve çok zahmetli bişey normal halimle bile mahvolurdum şimdi kolay olanı yapmayı düşünüyorum şerit kesip içine et koyucam kescem artık ne yapım Gönlü olsun
Hazırını alsan yapsan kim ne anlayacak ya boşver. Bunu senden isteyenler de gidip alıp yapsın yani ne uğraşacaksın. Normal bir dönemde değiliz. Elbet kıymasını tadını tuzunu bildiğin bi yer vardır senin de.

Hazırını alsan yapsan kim ne anlayacak ya boşver. Bunu senden isteyenler de gidip alıp yapsın yani ne uğraşacaksın. Normal bir dönemde değiliz. Elbet kıymasını tadını tuzunu bildiğin bi yer vardır senin de.
Canım eşimde bir abla var yapan ona söyle yapsın ben getiririm sen buzlukta vardı dersin dedi şimdi aldığımı duyarlarsa tribe girerler sırf benim yaptığım mantıyi yemeye geldiler buraya çünkü 🥴 o ablaya yazdım yapabilirim derse artık bugün için

Tansaş varsa bulunduğun yerde çok güzel mantısı tavsiye ederim ev yapımı gibi :D az yesin de kayınpederin sana açsın mantı

Back
X