• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Selamlar bebek bezi olarak molfix düşündüm ama 3 çeşiti var gördüğüm kadarıyla yendoğan için hangisini almak gerekir? Premium,pure&soft ve mavi olan var. Islak mendil olarak sleepy bio natural düşündüm önerisi olan var mıdır?
Ben üçünüde kullanıyorumda bariz fark pek göremiyorum sanki sarı olan daha yumuşak olabilir molfix güzel bez hangisini alsan kullanırsın diye düşünüyorum ıslak mendilde dışarda zor durumlarda kullanmak için bio natural harika en iyisi bence

Merhaba canım bende 2 numarasını aldım molfixin direk herhangi bişey ayırt etmeksizin . Farkedecegini pek sanmıyorum ıslak mendil ilk 6 ay kullanmıyorum pamuk kullanıyorum ben tercih meselesi 🥰
Molfix 1 numarayı yendioğan oğluma kullanamadık biz kocaman olmuştu 🫢sleepy almak zorunda kalmıştık neden 2 numara aldınız ki molfix boyu her zaman diğer bezlerden büyüktür

Kızlar bir şey soracağım. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen? Şimdi 32+0 da izne ayrıldık diyelim. 8 hafta önce 8 hafta sonra iznimiz var. Ama diyelim ki 35. Haftada doğum yaptık. Kalan 5 hafta sonraya aktarılabiliniyor mu doğumdan sonraki rapora? Orası nasıl oluyor?

Cidden geceleri sadece 1 kez mi kalkiosun wc ye 😲
eveett sdjfsjk ama tabii terlersem kalkıp üstümü değiştiriyorum. sağım solum acıyor mesela ona kalkıyorum geri uyuyorum
Kızlar bir şey soracağım. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen? Şimdi 32+0 da izne ayrıldık diyelim. 8 hafta önce 8 hafta sonra iznimiz var. Ama diyelim ki 35. Haftada doğum yaptık. Kalan 5 hafta sonraya aktarılabiliniyor mu doğumdan sonraki rapora? Orası nasıl oluyor?
toplam 16 hafta izin canım, ister doğum öncesi 3 hafta kullan gerisi bebişe kalıyorr. Mesela 37 de izne çıktın 38 de doğurdun 15 hafta izin hakkın kalıyor

eveett sdjfsjk ama tabii terlersem kalkıp üstümü değiştiriyorum. sağım solum acıyor mesela ona kalkıyorum geri uyuyorum

toplam 16 hafta izin canım, ister doğum öncesi 3 hafta kullan gerisi bebişe kalıyorr. Mesela 37 de izne çıktın 38 de doğurdun 15 hafta izin hakkın kalıyor
Ben 32 de izne çıkacağım canım zaten mümkün değil bu durumda daha çok çalışmam ama benim merak ettiğim şu 32 de izne çıktın, 35 te doğdu kalan 5 hafta otomatikmen yine kullanılıyordur dimi

Back