• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Ben de hep 32 diye görüyordum burda, benim doktora da şaşırdım nstye girince dedim o da 28 hafta deyince almışlardır dedi burdaki acıbademde böyle bir uygulama var galiba :)
Beni 32+0 da rapor almak için gittiğim şehir hastanesinde nst ye aldılar. Rutin bir işlem sanırım. Ama kendi doktorum 36 da başlayacakmış nst ye, hemşire öyle söylemişti. Suyu da doktorunuza sorma imkanınız varsa sorun bence. Olmadı tekrar bi kontrole gidersiniz. Hiç başıma gelmedi benim.

Öyle bir hurafe duymuştum hatta dışarı asılmaz yok akşamdan sonra yıkanmaz yok lohusa dışarı çıkmaz, bebeği yıkarken boynundan sallayalım boynu uzun olur yok tuzlayalım kokar yok biri gelince güle güle deme sütün gider lohusa kadın emzirken bebeğe bakmaz bbek utangaç olur vs vs ilk doğumumda yaşanan ne kadar hurafe varsa buna bez vs dair hepsini yaşadım 🤣 şimdi kimseyi istemiyorum, 🤣
Bende gelen misafirler den böyle türlü türlü saçmalıklar duydum ha şunlarda var lohusa sert bişey yemez tere mayadnoz yemez çay içer bol bol açık çay biskevit kocasıyla yatamaz yanında altın taşır bebek kucağa alınmaz bilmem neler bende depresyona girmiştim maalesef

Bende gelen misafirler den böyle türlü türlü saçmalıklar duydum ha şunlarda var lohusa sert bişey yemez tere mayadnoz yemez çay içer bol bol açık çay biskevit kocasıyla yatamaz yanında altın taşır bebek kucağa alınmaz bilmem neler bende depresyona girmiştim maalesef
Bu ne böyle ya 🤦 umuyorum bana böyle gelip yorumda bulunmazlar kendimi tutabileceğimi sanmıyorum 😏 okurken sinir geliyor 😅

Kocamızla niye yatamıyormuşuz ki 😂😂😂

Bu ne böyle ya 🤦 umuyorum bana böyle gelip yorumda bulunmazlar kendimi tutabileceğimi sanmıyorum 😏 okurken sinir geliyor 😅
Dinlerkende sinir geliyor şimdiden osman gönülalı tavsiye ediyorum bol bol dinleyin haftalık canlı yayınlarına katılın kimseyi dinlemeyin ondan başka sorunuzuda cevaplar güzelce mantık çerçevesinde
İyiki o varmış yoksa kafayı yedirtirlerdi
Bide emzirme ve süt ile ilgili bol bol araştırma yapın derim çünkü doğumdan sonra en büyük dert sütümüz olacak

32 den sonra diye biliyordum :) 30 da gittiğimde bana bakılmadı
Benim de ilk defa oldu bugün 33+4 doktorlara göre de değişiyor olabilir bazıları daha erken bazıları daha geç aliyo herhalde
Ben 33 teyım banada hıc yapılmadı:) ama sanırım yarınkı kontrolde yapacak oyle demıstı unutmadıysa😊eger yaparsa yazarım bakalım nasıl bıseymıs🤭
Ay gece uykusuzluğu üstüne sabah erken gidince uykusu geliyo insanın 15-20 dk falan sürdü iki kere yapıldı birinde bebişim çok hareket etmedi yaninizda tatli bir şeyler taşıyın veya bebisi uyandirip enerji veren ne varsa bana öyle dediler çünkü bebeğin uyanık olmasini tercih ediyorlarmış 😅
Sen bensin skxnxjdxnd gerçekten sinirleniyorum karşımıza çıkmaz inşallah böyle insanlar gereksiz çöp yigintisi gibi üff
Kocamızla niye yatamıyormuşuz ki 😂😂😂
Kız sen de her şeye okeymiş de kocamsiz olmaz der gibi sormuşsun skxhshdkshdjsjdjdjd gerçi kocamiz önemli bence de 😂😂😂

Maydonozla terenin suçu neymiş 😀

Şeker takibi yapan arkadaşlar ben magnezyum ilacımı kullanıyorum yemekten sonra ve yemekten 2 saat önce de kan ilacını acaba sekeri yükseltiyor mu ilaclar. Çünkü dikkat ettiğim halde biraz yüksek çıkıyor açlıkta toklukta.

Dinlerkende sinir geliyor şimdiden osman gönülalı tavsiye ediyorum bol bol dinleyin haftalık canlı yayınlarına katılın kimseyi dinlemeyin ondan başka sorunuzuda cevaplar güzelce mantık çerçevesinde
İyiki o varmış yoksa kafayı yedirtirlerdi
Bide emzirme ve süt ile ilgili bol bol araştırma yapın derim çünkü doğumdan sonra en büyük dert sütümüz olacak
O kadar haklısın ki. Ben de ilk gebeliğimde hem emzirme danışmanı Tülin ebeyi hem de Osman Gönülalı çok dinledim. Doğru bilgi hayat kurtarır derler ya. Milletin ne dediğini hiç önemsemedim. Hatta doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoru daha 5.gün kontrolünde mama başlatmak istedi. Neymiş efendim sütüm yeterli değilmiş. Halbuki var sütüm, çocuk emdikçe artacak. Onu bile dinlemedim. İlk 6 ay, ayda 1 kilo alarak ilerledi yavrum.🧿 Ama o doktorun dediğini duyan annem ve eşimi sütümün yettiğine ikna edemedim mesela. Mama vermiyorum diye başımın etini yediler. 🤷‍♀️
Doğumdan sonra süte ek olarak bir de doğum şeklimiz ve doğum kilolarımız millete dert olacak. 😂 Kilo verdiğimizde de kıskanç kıskanç süzecekler bizi 🤭

O kadar haklısın ki. Ben de ilk gebeliğimde hem emzirme danışmanı Tülin ebeyi hem de Osman Gönülalı çok dinledim. Doğru bilgi hayat kurtarır derler ya. Milletin ne dediğini hiç önemsemedim. Hatta doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoru daha 5.gün kontrolünde mama başlatmak istedi. Neymiş efendim sütüm yeterli değilmiş. Halbuki var sütüm, çocuk emdikçe artacak. Onu bile dinlemedim. İlk 6 ay, ayda 1 kilo alarak ilerledi yavrum.🧿 Ama o doktorun dediğini duyan annem ve eşimi sütümün yettiğine ikna edemedim mesela. Mama vermiyorum diye başımın etini yediler. 🤷‍♀️
Doğumdan sonra süte ek olarak bir de doğum şeklimiz ve doğum kilolarımız millete dert olacak. 😂 Kilo verdiğimizde de kıskanç kıskanç süzecekler bizi 🤭
Aynısını bende yaşadım eşimle annem mamayı zorla verdirttiler en son başedemediö emzirme konusunda bende Dilruba demirezer ile online görüştüm takip vs yaptık iyiki onunla ilerledim ilk 6 ay sadece anne sütü devam ettik bizde sütümün var olduğuna bir tek o inandırabildi bu sefer yine sorun yaşarsam dilruba hanımdan başkasına gitmem
Süt arttırıcı çayıda çok işe yaradı bende
Osman beyede bir problemimiz vardı onu sorduk oda çok hüzel cevapladı az kaldın senin sütün yüzünden bu bebk böyle oldu diyip emzirmeyi bıraktıracaklardı bana sütüm zararlıymışmış

😅😅😅 Kocam da kocam 😜

Şaka bir yana diğerlerini duydum da kocayla yatılmaz hurafesini duymamıştım 😂
Ben de aksine bu al basmasi falan diyolar onun olmaması için yalnizsan bile kocanin kokusu sinen esyayi tişört vs yanında bulundur diye duymuştum kocayi niye otekilestirmisler acaba skxnsjjdkdk

Catlasinlar patlasinlar 😂 bu her şeyi bilen insanlar üfff
Aynısını bende yaşadım eşimle annem mamayı zorla verdirttiler en son başedemediö emzirme konusunda bende Dilruba demirezer ile online görüştüm takip vs yaptık iyiki onunla ilerledim ilk 6 ay sadece anne sütü devam ettik bizde sütümün var olduğuna bir tek o inandırabildi bu sefer yine sorun yaşarsam dilruba hanımdan başkasına gitmem
Süt arttırıcı çayıda çok işe yaradı bende
Osman beyede bir problemimiz vardı onu sorduk oda çok hüzel cevapladı az kaldın senin sütün yüzünden bu bebk böyle oldu diyip emzirmeyi bıraktıracaklardı bana sütüm zararlıymışmış
İnsanı bunalıma sokuyorlar abi tavsiye istemiyosak vermeyin çok isteyen bunun için de kendi doğursun bi tane onu mama ile büyütsün keyfine göre madem 😅

Back