- 17 Mart 2024
- 361
- 918
- 18
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #29.421
acil şifa diliyorumKizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada
Çok saol çok teşekkür ederim yaa bişe soyliyim mi hamileyken hamilelik zordu ameliyat ağrısı çekerken en zoru buymuş dedim şimdi ağrılar diniyor lohusalık zormuş diyorum her süreç kendine göre değişiyor valla benim ilk cocugum şimdi düşünüyorum da sanırım en zoru emzirme süreci gerçi kiminin ki kolay oluyor diyolar ben biraz uğraşıyorum da pek emmiyor biberonla veriyorum sagip ama buna da şükür en azından süt var
Kim düşüyor? Ben yıllık izne ayrıldım mali müşavire sordum ayrılırken, yıllık izin ayrı bir şey doğum iznini etkilemez dedi.Alırsın ama doğum sonrası izinden düşüyorlar alınan rapor ve yıllık izinleri
Allah yardımcınız olsun çok kolay ve güzel bir doğum süreci diliyorumYarın 39+0’ız sabah 9’da ameliyata giriyoruz
Allah acil şifalar versin inşallah canım. Umarım toparlarsın en kısa sürede. Kendimi bırakma. Stres de tansiyonu etkiliyor biliyorsun. Sen artık annesin. Çok daha güçlüsünKizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada
O kadar haklısın ki.. Elhamdülillah çok rahat bir hamilelik geçirdim. Nazlanmadım. Şikayetlenmedim de. Bunu görenler ben hamile değilmişim gibi konuşuyor, muamele ediyor. Ama ben biliyorum doğurunca... Naz niyaz neymiş görsünlerİyi akşamlar kızlar doğuma 10 günden az kaldı bugün sabah kaynanam arayıp akşama çaya geleceğiz dedi sizi dolanmaya diye yani bana mı anormal geliyor bu davranış eşim anlayışlı ama bu halde nasıl hizmet edebileceğim düşünülüyor nasıl bi intiba veriyorum anlamadımsiz siz olun sakın çok güçlü olmayın nerde ağlayan sızlanan var o kıymetli olur
Allah şifa versinKizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada
Ay sağlıcakla gelsinYarın 39+0’ız sabah 9’da ameliyata giriyoruz
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin tez zamanda toparlanırsın inşallahKizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada
Sizden hizmet bekliyorlar mı? Yoksa gelip kendileri hizmet ederler mi?İyi akşamlar kızlar doğuma 10 günden az kaldı bugün sabah kaynanam arayıp akşama çaya geleceğiz dedi sizi dolanmaya diye yani bana mı anormal geliyor bu davranış eşim anlayışlı ama bu halde nasıl hizmet edebileceğim düşünülüyor nasıl bi intiba veriyorum anlamadımsiz siz olun sakın çok güçlü olmayın nerde ağlayan sızlanan var o kıymetli olur
Kesinlikle çok ders çıkardım bugün anlayış bekledim ama bu davranış artık bardağı taşırdı güçlüysen sayılmıyorsun bunu anladımO kadar haklısın ki.. Elhamdülillah çok rahat bir hamilelik geçirdim. Nazlanmadım. Şikayetlenmedim de. Bunu görenler ben hamile değilmişim gibi konuşuyor, muamele ediyor. Ama ben biliyorum doğurunca... Naz niyaz neymiş görsünler
Güya hiçbir şey hazırlama diyorlar ama çaylarını önüne beklerler ve kendimi zorlansamda yoracağımı bilen insanlar bunlar çünkü hiç şikayetlenmedim bu zamana kadarSizden hizmet bekliyorlar mı? Yoksa gelip kendileri hizmet ederler mi?
Allah kolaylık versin inşallah güzel bir doğum olsun canımÇok heyecanlı, 12 saat filan kaldı gün sayarken saat saymak çok ilginçSon hazırlıkları tamamladık diş macunu diş fırçası filan, hepimiz sağlıkla doğru zamanda doğururuz inşallah
Şimdi kagidin fotografina baktim da benim de en son nst'de 3 kez 180e yakın çıkmış canim ama doktor bisey demediKızlar nst’de bebişinin nabzı ara ara 170-180 lere çıkan var mı? Doktor her şey normal görünüyor dedi ama cihaz yüksek diye uyarı verince aklıma takıldı genelde hareketliydi hareket ettikçe arttı nabzı
Instagramda nerde toplandılar ben o kısımları kaçırmışım kızlaarrDoğuran gidiyoo yada istagramda devam ediyolar
O halden anlamayan da oluyor bana ayakta durmak yasak, ilişki yasak sadece bi çorba yapıyorum 2 3 gün yiyorum. Ama benimde misafirim oluyor. Kimseye inandıramıyorsun he birde bu halimle hasta bakıyorum akraba yaşlı diye 1 kase çorbada ona götürüyorumİyi akşamlar kızlar doğuma 10 günden az kaldı bugün sabah kaynanam arayıp akşama çaya geleceğiz dedi sizi dolanmaya diye yani bana mı anormal geliyor bu davranış eşim anlayışlı ama bu halde nasıl hizmet edebileceğim düşünülüyor nasıl bi intiba veriyorum anlamadımsiz siz olun sakın çok güçlü olmayın nerde ağlayan sızlanan var o kıymetli olur
Herşey hayalinden bile güzel olur inşaallahYarın 39+0’ız sabah 9’da ameliyata giriyoruz
Ben de öyle olurum gibiBiz Burdayız bacımdoğursam da gelirim
Allahım şifalar versin tatlım, bugünler de geçecek elbetKizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?