2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Aynen öyle sen ne yaptın nasıl gidiyor ben birturlu emzirme işini asamadik biberonla veriyorum sagip Philips avent almıştım onu çekmeye gücü yetmiyor gazi da var o yüzden Dr Brown aldım içi Kaşıklı gaz içinde gaz damlası aldım bide sütü verdigim gibi kakasını yapıyor gazla birlikte atıyor seninde öyle mi
Benimde sütüm azaldı 😵‍💫 bugün mama verdim mecbur. Bende avent aldım memnunum ama tenime değerek emzırmek baska bebiş için de benım içinde. Bence sende gündüzleri mama verme pes etme oda sende öğreneceksiniz. Evet vede ishal kakası turuncu 😒 gazıda cok var

İyi akşamlar kızlar doğuma 10 günden az kaldı bugün sabah kaynanam arayıp akşama çaya geleceğiz dedi sizi dolanmaya diye yani bana mı anormal geliyor bu davranış eşim anlayışlı ama bu halde nasıl hizmet edebileceğim düşünülüyor nasıl bi intiba veriyorum anlamadım 😔 siz siz olun sakın çok güçlü olmayın nerde ağlayan sızlanan var o kıymetli olur
Bizimkiler de gelir arada ama kalkar kendileri yaparlar her şeyi çaya bile kalkma sen der dururlar hatta bende zaten 3 tane çocuk var normalde de devamlı ayaktayım birşey olmaz derim hatta hizmet beklemesinler çeşit cesit ama çay da olabilir bence yanınıza alın çaydanlığı biz öyle yapıyoruz 🙈

Kızlar selam
Ben 27.09.2024 te 38+1de doğum yaptım
Süreç güzel ilerledi, bebek ve ben gayet iyiyiz 🥰
Ayrıntıları en kısa zamanda yazarım, tünelin sonu çok güzel 💙
Lütfen korkmayın 🫶
Ayyy maşaallah hayırlı uğurlu olsun, hepinizin sütü bol bebeleri iştahlı olsun kızlar🥰 Biz geride kalanlar da kolay doğum için dua bekleriz sizlerden🫠

Bizde yaptırdık canım 8 gün oldu bugün 4. Gün gittik evet baya harap şekilde hemde 🥹 insanın içi gidiyor katılınca onlar topuk kanı iki kere alındı bi doğu msonrasi bide 4. Gün . Kaç doğdu seninki canım gün olarak ve kilo
Bizde 2kere topuk kanı verdik 38+2de 2950 doğdu 48 cm ya çok komik hiç binkiyafeti olmuyor

Kizlar merhaba uzun zamandir giremiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var sagligima kavusamadim preaklampsi dogum sonrasida devam ediyor bebeklerim bugun bir haftalik oldu ama ben surekli hastanelerdeyim gunde 10 tane tansiyon ilacina ragmen iyi degilim psikolojim cok kotu surekli bana birsey olursa cocuklarima ne olur diye agliyorum ne olur dualarinizda yer verin banada
Allah yardımcın olsun en kısa sürede inşallah duzelirsin

İyi akşamlar kızlar doğuma 10 günden az kaldı bugün sabah kaynanam arayıp akşama çaya geleceğiz dedi sizi dolanmaya diye yani bana mı anormal geliyor bu davranış eşim anlayışlı ama bu halde nasıl hizmet edebileceğim düşünülüyor nasıl bi intiba veriyorum anlamadım 😔 siz siz olun sakın çok güçlü olmayın nerde ağlayan sızlanan var o kıymetli olur
Çok fenalar ya gelip iş güç 2kap yemek yapacaklarına gelsinler de diffirize biseler yapıp koysunlar doğum sonrası olcak sende deki aa gelin tabi yufka alimdde beraber bore saralım diffirize doğumdan snra lazım olur falan de kurabiye yaparız yardım etmiş olursunuz de

Benimde sütüm azaldı 😵‍💫 bugün mama verdim mecbur. Bende avent aldım memnunum ama tenime değerek emzırmek baska bebiş için de benım içinde. Bence sende gündüzleri mama verme pes etme oda sende öğreneceksiniz. Evet vede ishal kakası turuncu 😒 gazıda cok var
Mama hiç vermiyorum anne sütünü sagip biberonla veriyorum malesef meme yi tutmuyor memede ağzı açık kafasını sallıyor ağlıyor 😁

Merhaba kızlar. Biraz içimi dökme amaçlı yazıyorum bu yazıyı. Ben normal doğumdan korkan biriyim. 36. Haftama girmeme 2 gün var. Zaman daraldıkça stresim de artmaya başladı. Sezaryen istediğimi doktoruma da söyledim o benim kararıma bırakıyor zaten. Biliyorum normal doğum en güzeli adı üstünde normal ama bana da sezaryandaki dikiş ağrısını çekmek daha kolaymış gibi geliyo mesela. Ama çevremde normal doğum yapan insanlar illa normal doğum yap sezaryende mahvoluyosun yok dikiş yerin enfeksiyon kapıyor yok yarım insan oluyosun cidden bu laflardan çok sıkıldım. Bugün aile hekimim de normal yap sezaryen olan bi hastamın dikişleri patladı yeniden dikildi bilmem ne birsürü şey söyledi. Zaten hassas dönemdeyiz ve her kafadan bir ses çıkıyor.. her doğum kendine özgü herkesin doğum hikayesi bambaşka. Ama son zamanlarda şunu der oldum Allah rızası için biraz da sezaryanı öven birileri olsun çevremde ya 🥲
Ben biraz geriden geliyorum canım muhtemelen satımız da aynı şuan 36+1 im geçen seneye kadar doktora serum taktırmıslığım yoktu geçen sene miyom ameliyatı olmam gerekti ama günlerce uyuyamadım kaygıdan korkudan ya ameliyattan çıkamazsam diye kapalı ameliyattan neyse o gün geldi ameliyata alındım dedim ki masada söyleyin Okan beye ben vazgeçtim tamam mamam dediler beni sallamadılar haliyle 😀 sonra çıktım ameliyattan ağrı oldu mu oldu 2-3 gün zormuydu zordu sonra hepsi unutuldu mu unutuldu bende sezeryan olucam günümde belli 14 Ekim korkuyomuyum evet ama biliyorum dünyanın en güzel duygusunu tadıcaz ağrımızda olucak ama oda geçicek unutucaz belki de 2. Yi 3. Yü isticez çok kötü bi durum olsa 3. Çocuk 2. Çocuk yaparlarmıydı onca acıya rağmen ben 3 kardeşim 3. Müzde sezeryanız mesela heeerşey çok güzel olucak

Güya hiçbir şey hazırlama diyorlar ama çaylarını önüne beklerler ve kendimi zorlansamda yoracağımı bilen insanlar bunlar çünkü hiç şikayetlenmedim bu zamana kadar
Yazık yani halinizi görmüyorlar sanki. Bir şey desen hemen başlarlar bizde çocuk doğurduk şöyle hizmet ettik böyle tarlaya gittik hikayelerine

X