2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Allah kolaylık versin canım inşallah ameliyatin güzel geçer yavruna saglikla kavuşursun

Hayırlı olsun gözünüz aydın güven hastanesinde doğum olucaktı yanlış hayırlamıyosam hastaneden süreçten memmun kaldın mı

İyi geceler kızlar bu sabah tansiyonum cok yükseldi ilaç almama rağmen 14 15 den aşağı inmedi gece acile geldim doktorumu aradık kendisi geldi ultrasona aldı yatış verdi sabah 8.30 da sezaryene alacak şimdi hastahanedeyim
Hastayim hocam bekleyelim dedim bekleyemeyiz dedi 38+0da doğum olacak yani inşallah
Sizden dualarinizi bekliyorum çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler ile dönebilirim şimdilik hoscakalin

Canım güzel haberlerinizi bekliyoruz

Güzel haberlerle dönün inşallah dualarımız sizinle güzel geçecek inşallah endişelenmeyin

Sağlıkla kavuşun insallah bebeklerinize

Ekim anneleri eylülde depar atmaya başladıııı doğum yapacaklara Rabbim kolaylık versin. Burada listemiz vardı. Orada da çok kişi vardı ama sanırım hepsi insta'da sanırım. Onları da çok merak ediyorum. Gören olursa selamlarımı söyleyin, buraya da gelsinleeer

Selam kızlar bende Ekim annesi olucam inşalalh ama bi sorunum var bebeğim 34. Haftasında kanala inmiş bu konu hakkında bilgisi olan var mı ben 38. Haftada doğsun istiyorum sizce erken gelir mi bu konu hakkında bilgisi olan var mı nstye girdim ama sancım çıkmadı

selam. haftalardır bebeği kanalda olan hatta sancısı da olup doğumu başlamayan arkadaşımız da var, sabah nst'de sancı çıkmadığı halde akşamına doğumu başlayan da var. maalesef ki kesin olarak bilemiyorsun. doğum sürecini hızlandırmamanın en etkili yolu bolca dinlenmek.

Evet doktor da oyle soyledi yatıcaksın dinleneceksin dedi bakalım inşallah vaktinde gelir

Korkulacak bişey yok sezaryen planlı ise canım. Normal hakkında bi çok şey geliştiği için bişey diyemeyeceğim

Canım nasılsın bebis nasil Pinkharleyquinn canım siz nasilsiniz

Sağlıcakla gelsin yavrunuz

Ay sizinde sağlıcakla gelsin bugün bereketli bir gün

Ben 36dayım ve çok sabırsızlanıyorum nerdeyse erken de olsa artık gelsin diye dua ediceem. Ne kanala indi, ne karnım düştü, ne de sancım var. Doktorum da artık kan sulandırıcı iğneyi bırak diyor ama bırakırsam da 41 e kadar gelmezse o kadar sürede birşey olur diye korkuyorum kullanan arkadaşlar siz ne zaman iğneyi bıraktınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…