Kağan kocatepenin videosunda görmüştüm idrarda protein kaçağı preeklampsi için en önemli gösterge dedi. Tabii sen günlük 3-4 kez ölçümlerini yap. Limonlu su iç, dinlen. İkizdi dimi senin? Artık ödemler doğal da olabilir. Bu arada benim de tansiyonum normalde ve hamilelik sürecinde hep en fazla 10-7 iken son günlerde 13-8, 12-8 civarında. Zannediyorum bebişlerin yukarı yaptıkları baskı da etkiliyor
drumun yorumu gebelik tansiyonu olsaydı hiç düşmezdi yani bir baktım 14-8 bir baktım 12-7 falan olmaz diyor. Yüksek seyreder diyor. Ayrıca yoğun baş ağrısı, görmede bulanıklık, sersemlik hissi gibi olursa da hastaneye gidersin canım. Allah korusun tabi. Bence bu konuda farkında olup takip etmek yeterli, Allah'a emanetler biliyorsun. Millet bilinçsiz 15/10 larla günlerini geçirebiliyor o zaman risk. Elin üstünde iken inşallah sıkıntı çıkmaz. Kaçıncı haftadasın?
Kızlar az çok hepimiz belli haftaları eşikleri atlattık inşallah. Hepimizin telaşsız, keyifli mutlu mutlu ilerlesin süreçleri, ama bir şey olacaksa da olacak korkunun faydası yok. Ben bu mübarek günde hepimize ya şafi esması ve inşirah suresi okuyacağım