oyy maşallah
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
ben de klasik türk insanı modeli, haftasına göre uçurum olmadıkça bir miktar tombiş olmasını isteyenlerdenim. herhalde olası bir küvöz durumunda falan dahahızlı toplar diye mi işlendi bilinçaltımıza bilemiyorum =) coraspini 32. haftamda bırakacağım ben de inşallah, ama oksapara devam. hatta doğum sonrası 6 hafta devammış.
saçlı bebişler mide bulantısı ve yanma çok yapar der hurafeler, sende tuttu mu?
yaa bu burç konusuna koptum, geçen bir tanıdığım bana da acaba aslan mı olur falan diyor, dedim ağzından yel alsın
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
güya 40. haftam 9 ekime denk geliyor ama ben 20 eylül civarı bekliyorum, ekime kadar kalacağıma inancım hiç yok :) bir de aşırı derecede başak olsun istiyorum. herhalde yükselenim başak diye. ama her duyan aman başak erkeği mi tövbe diyor onlara da bir tane patlatasım var
![Lülülü :lülülü: :lülülü:](/images/smiley/lülülü.gif)
her şey bir yana sağlıkla, zamanında gelsinler de inşallah
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
bu arada, sancılarının iyiye gitmesine sevindim, sen yine izlemede ol, forumlarda nidilatı günde 4-8 hatta 12 kullanan bile gördüm. inşallah gerek kalmaz ama çözümü var diye söylemek istedim =)
oh süper haberler
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
mg bugüne dek kullanmadıysan mucize gibi gelecektir eminim. popişin aşağıda olması hadisesi bizde de var, doktor diyor ki bebek "bu dünyaya kıçımla gelirim diyor"
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
ne zamana dek baş aşağı dönüyorlar ortalama acaba? bir de makat geliş mi baş geliş mi bizler için hissiyat olarak daha konforlu?