kızlaarr 31+0. haftamdan herkese selam
@ssver bilir, takıntılıyım
Allah'ım 37'leri 38'leri görmeyi nasip et bana ve buradaki tüm kardeşlerime
ayhh şekerim, benim bebek erken gelmişti 38+6'da falan diyenleri toplayıp ajdar dinlettiğim bir oda istiyorum
azıcık dert yanasım geldi. kvalide şimdiden inşallah çok sütün olur falan diyor, yaw dur kadın önce bir doğsun da sağlıkla bakarız. ben de dedim ki, yani evet ama olmazsa da olmaz kendimi gerip gelecek sütü de kesmiyim en kötü mama falan var artık dedim. ay yok öyle deme süt olsun diyor
bir de benim için mahremiyet çok önemlidir, gelip böyle bebenin ağzına meme dayamaya çalışabilir gibi bir vibe alıyorum Allah kerim :))
gebelik şekerim çok erken tespit edilmişti 21 hafta gibi, 2.5 aydır sağlıklı beslenmekten içim çıktı, çavdar ekmekten nefret ediyorum. geçen gün et yerken ağlamaya başladım, ben börek çörek özledim diye. bir yandan da diyorum ki kızım et yiyorsun nankörlük etme. var mı böyle tuhaf şeylere ağlamanız sizin de? sanırım sinirler laçkalaştı
şeker yükleme yapmamıştım bu arada, bebik önden gidince tokluk şekeri bakmıştık 168 çıkınca diyabet var olarak kabul edicez demişti doktorum. haftada 2-3 ölçüm yapıyorum. açlıklarım zaten çok iyiydi, hep 75-80 gibi. toklukta da max 110 görüyorum arkadaşlar, hatta 90-100 gördüğüm de oluyor. alet mi bozuk dedim eşime baktık, benden yüksek çıktı :)) kalibrasyon yaptık hatasız çıktı. arada kaçamak yapsam mı biraz valla psikolojim bozuldu yaw. kahvaltıda az bir şey bal falan yedim yükselmedi mesela, çok şükür