• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Kızlar merhaba belki daha önce konuşulmuştur görmedim . Göbeğimiz için çatlak kremi kaçıncı haftadan sonra kullanılmaya başlanmalı ve araştırıp sorduğunuz memnun kalınan krem vs var mı ona göre alacağım bende

Kızlar günaydın
Malum bebek sitesinin uygulamasına bakarken fark ettim Philips ürünlerinde indirim var bugün son sanırım. Emzik biberon ve süt pompası sipariş verdim ihtiyacı olanlar bakabilir.
Biberonu hangilerinden alsak daha iyi olur? Cam mı? Fiyatları gayet iyi görünüyor çok teşekkürler 🙏🏼🙏💜

Kızlar merhaba belki daha önce konuşulmuştur görmedim . Göbeğimiz için çatlak kremi kaçıncı haftadan sonra kullanılmaya başlanmalı ve araştırıp sorduğunuz memnun kalınan krem vs var mı ona göre alacağım bende
Ben karnım hızlı büyüdüğü için 1 aydır kullanıyorum bio-oil aldım temiz içerikli tavsiye ederim

Ben 14.haftada başladım badger belly ve bio oil kullanıyorum. Lierac beğenmedim hem çok pahalı hem jel formunda hemen emiliyor etkili olmaz gibi geldi.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde durumum seninle aynı bende tam 15+0. İçimde bi yerlerde hep bir endişe taşıyorum:) rabbim Hepimize yavrularımızın sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Bence bu sefer sağlıklı sihatli alacağız kucağımıza ben öyle hissediyorum 🥰🥰

Oyyy senin işin daha zor Allah kolaylık versin 😍
Ben gittiğimde aslında doktorumun ultrason cihazı çok çok iyi bir cihaz. Perinatolog da o cihazı kullanıyormuş. 11+4 de gayet görünüyor gibiydi ama ben pek anlamadığım için yorum yapamadım. Doktorum da daha erken dedi. Bence erkek olsaydı net erkek derdi çünkü kesin görünürdü 😀 kız çocukta mutlaka biraz daha bekliyorlar 😀 doktor ultrason yaparken kesinlikle biri video çeksin. Eve gelip izlemesi aşırı keyifli oluyor biz kız mı erkek mi diye belki 10 defa izlemişizdir 😀
2 hafta önce 10+4 de gitmistik, çok endişeliydim inşallah kalbi hala atıyordur filan diye burda kalbi duranları filan okuyup etkilenmiştim. O yüzden cinsiyeti sormadım Bi de erken gibi gelmişti 😀 ama doktor bize sordu Bi tahminimiz var mı ne istiyorsunuz diye ikisini de isteriz sağlıklı olsun da ♡ ben 10+4 usg fotosunu malum yapay zekaya sordum hahay 😀 erkek dedi. Çevremdeki herkes de erkek diyor bence bir kızım olduğu için. Burda siz kız dediniz♡ Ben kız hissediyorum(ilkini erkek hissetmiştim kız oldu hihi) ♡ bakalim salı günü videolar çekilsin:)
Ben ilk gebeligimde doktorumun tavsiyesiyle 12.haftadan itibaren lierac kullandım. Gerçekten de düzenli kullandım. Hiç çatlağım yok. Bende işe yaradığını düşünüyorum. Bunda da başladım bu hafta sürmeye.

2 hafta önce 10+4 de gitmistik, çok endişeliydim inşallah kalbi hala atıyordur filan diye burda kalbi duranları filan okuyup etkilenmiştim. O yüzden cinsiyeti sormadım Bi de erken gibi gelmişti 😀 ama doktor bize sordu Bi tahminimiz var mı ne istiyorsunuz diye ikisini de isteriz sağlıklı olsun da ♡ ben 10+4 usg fotosunu malum yapay zekaya sordum hahay 😀 erkek dedi. Çevremdeki herkes de erkek diyor bence bir kızım olduğu için. Burda siz kız dediniz♡ Ben kız hissediyorum(ilkini erkek hissetmiştim kız oldu hihi) ♡ bakalim salı günü videolar çekilsin:)
Aiyyy çok heyecanlı bizi de haberdar et 😍😍😍

Kızlar dün lekelenmem oldu. Gece acile gittik ne olur ne olmaz diye. Dün burda küçük ufak bi sürü şeyden şikayete edip duruyordum yüce Rabbim de al sana gerçek bi şikayet edecek şey dedi sanırım 😀😀 çok şükür bebiş içerde iyi. Kanama alanı vs. De yok. Leke niye geldi anlamadık ama progestana tekrar başlattılar mecburen. Normalde kontrolümüze daha nerdeyse 3 hafta vardı iyi en azından bebişi görmüş olduk 😇

Benim kız kardeşim bakıyor bana şu an sadece yatak tuvalet kız kardeş dünyanın en güzel hediyesi çok sevindim adınıza çoook maşallah Allahım güzel kızlarını sana bağışlasın 🤰
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim de senin yardımcın olsun inşallah sağlıkla al kucağına yavrunu. Allah kardeşinden de razı olsun ne güzel 😍❤️
Selam kızlar, ben kızımdan dolayı çok aktif olamıyorum halbuki ona hamileyken de burdaydım o zaman ne rahatmışım😅 şimdi 13+5 teyim bu hafta ikili taramaya gittim ve sonucu için aramalarını bekliyorum burda(Kanada da bu işler çok yavaş) neyse ultrason fotoğrafını buraya ekleyeceğim, nub a göre yorumlar mısınızzz, zira burada en geç ben öğreneceğim sanırım 20. Haftada🥲

Bir de ikinci hamilelikte gerçekten daha erken hissediliyormuş kıpırtılar, ama öyle güçlü bir şey beklememek lazım bu haftalarda, minik minik dalgalanma gibi şu an 😍
Erkek gibi hissettim sadece his 😍❤️ sağlıkla al kucağına inşallah yavrunu 🥰

Kızlar dün lekelenmem oldu. Gece acile gittik ne olur ne olmaz diye. Dün burda küçük ufak bi sürü şeyden şikayete edip duruyordum yüce Rabbim de al sana gerçek bi şikayet edecek şey dedi sanırım 😀😀 çok şükür bebiş içerde iyi. Kanama alanı vs. De yok. Leke niye geldi anlamadık ama progestana tekrar başlattılar mecburen. Normalde kontrolümüze daha nerdeyse 3 hafta vardı iyi en azından bebişi görmüş olduk 😇
Coookk geçmiş olsun canım benim ❤️ iyi olmanıza sevindim bebeğinle. 🥰 Dikkat et bakalım biraz kendine 🥰

Back