• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Daha önce burada konuşulmayan bir konu başlatacağım. Dört ayaklı çocuğu da olan annelerin “bebek doğduğunda bu hayvanlar nolcak” diye garip garip soru soranlara nasıl cevap veriyorsunuz? Ya da cevap veriyor musunuz? Ben sana vercem sen bakcan diyorum 😂😂😂

bakayım teşekkür ederim :) gümüş kapak krem filan diyorlar onları aldın mı ? İlla almak gerekir mi ya yara filan oluyor mu o kadar memeler acaba :/
ilk bebekte göğüslerim yara olmuştu doğum sezeryan vs yanında çok kolay kalıyor. 2. Bebekte yoğun bakımda kaldı sağıp verdiğim için yara olmadı sanırım yada onda normal doğum olunca sütüm azda olsa geldi kuru kuru sağmadigim için sanırım olmadi.

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Daha önce burada konuşulmayan bir konu başlatacağım. Dört ayaklı çocuğu da olan annelerin “bebek doğduğunda bu hayvanlar nolcak” diye garip garip soru soranlara nasıl cevap veriyorsunuz? Ya da cevap veriyor musunuz? Ben sana vercem sen bakcan diyorum 😂😂😂
Hamile kalmadan önce benim de bir tane oğlusum vardı hep diyorlardı ay yok ağzına tüy kaçar salak gibi onları dinledim şimdi çok özlüyorum çok pişmanım 🥺🥺😔

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Çocuğum cevap veriyor 😁 diyor ki asıl iki ayaklı hayvanları napacaksın anam garip anam çilekeş anam diyor 😁

Eklentiler

• IMG_2222.webp
    IMG_2222.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 66
ilk bebekte göğüslerim yara olmuştu doğum sezeryan vs yanında çok kolay kalıyor. 2. Bebekte yoğun bakımda kaldı sağıp verdiğim için yara olmadı sanırım yada onda normal doğum olunca sütüm azda olsa geldi kuru kuru sağmadigim için sanırım olmadi.
🫣Krem kullandın mı? Şubat annelerine baktım da 35 hafada başlayanlar var kullanmaya, önlem olarak alsak mı ya ? Arkadaşımla konuştum da o da resmen bebek emerken sırtımdan iğneler batıyordu göğsüme doğru öyle bir acısı var diyor 🥹

Çocuğum cevap veriyor 😁 diyor ki asıl iki ayaklı hayvanları napacaksın anam garip anam çilekeş anam diyor 😁
Ya bence kötü niyetle söylemiyorlardir o duyguyu tutmadıkları için. Birde hem bebek hem kedi bakımı zor olur diye belki sonuçta bebekle insanin kendine bile vakti kalmıyor ilk zamanlar. Benim kuşum kaçtı 5 ay rüyalarıma girdi beraber ağladık rüyamda insan bağlanıyor.

1 ve 3 prima aldım da, 2 numara bulamadım ya. Denk gelirsen bazen Şok markete geliyor trendyoldan filan çok ucuz. 180 li olanı ben 650 tl ye filan almıştım. 2 bulamıyorum ama çok giden bir numara herhalde onu da prima alcam ben de pişikle filan uğraşmayayım.

😳 Ateş ölçer için çok yüksek değil mi ya. Carter’s a çok ayar oluyorum ya. Amerika da filan ucuzluk marketlerinde bile satılıyor burada gereksiz yüksek fiyatları. Hiç bakmıyorum bile.

Çanta daha almadım bakayım Oysho’ya, çok anne çantası gibi değil de normalde de kullanabileceğim şeyler bakıyorum genelde ya . Benim epey eksiğim var 😅
Molfix ve prima en iyisi diye duydum. Molfix 1-2-3-4 alayım diye düşünüyorum bende

Ya bence kötü niyetle söylemiyorlardir o duyguyu tutmadıkları için. Birde hem bebek hem kedi bakımı zor olur diye belki sonuçta bebekle insanin kendine bile vakti kalmıyor ilk zamanlar. Benim kuşum kaçtı 5 ay rüyalarıma girdi beraber ağladık rüyamda insan bağlanıyor.
Kedinin pek bir bakımı yok ki ya 😁 kumu temizleniyor sadece. Zaten günün 20 i saati uyuyorlar bir köşede. Genelde bunu söyleyenler (bana denk gelenler) böyle çok titiz (!), hayvandan hastalık bulaşacağını filan düşünen kişiler. Açıkçası yok orasına tüy kaçtı hastalandı yok ciğerine bilmem ne yapıştı ciğeri söndü diyenlere ‘hayvandan bulaşma ihtimali yediğiniz sebze meyveden bulaşma ihtimaline göre yüzlerce kat düşük . O yüzden siz meyve sebzenizi iyi yıkayın, boklu şeyler yemeyin hasta olmayın’ diyorum.

Kavga cikiyor ya ciddi tartisiyoruz saldirganlasiyorum ben valla

Molfix için pişik yaptı diyenler var ya emin olamadım, deneyip görcez artık. Prima ile başlarım 200 tane vardı pakette yeter herhalde uzun bir süre
Ben oğlumda canbebeyle başlamıştım sonra bimin bezini aldım 6 aylık falandı Bi kere molfix aldım sonrasında turco baby e geçtim ondada kaldım hiç birinde sıkıntı yaşamadım sadece bimin markasında erkek olduğu için önde şişme çok oluyordu diye gıcık kaptım ondan değiştirdim öyle çok yapmadığı sürece sızdırma falan da yaşamadım hiç birinde bunda da direkt turco babyle başlayıp devam ederim diye düşünüyorum

Bizim kedimiz var, hiç öyle bir soruyla karşılaşmadım. O da ailenin bir parçası bizim için 🥰 umarım çok kıskanmaz😊

Benim kedim var 10 yaşında, 9 senedir bizimle. Tatile gittiğimde, işe gittiğimde izlemek için kamera aldığım ailemizin en küçük ve değerli üyesi. Geçen birisi bebeğin doğunca “kediyi” ne yapacaksın dedi. Tüylerim diken diken oldu. Bu duyguyu yaşamayan bilemez, ne anlatsam boş diye düşünüp sadece dedim ki telefonumda 1000 tane fotoğraf var, üçte biri diğer insanlar için sadece bir kedi olan “Gofret”. Sence ne yaparım 😬 sustu.

Back
X