• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
SixFeetUnder SixFeetUnder canim nasil oldu kolun? Ben de bugun gittim saglik ocagina karma asi olmak istiyodum tetanoz yaptirdim orda gaza gelip😅 cunku karma asiyi bir doz vurabiliyolarmis, bu 5 doz ama omur boyu koruyor vs. Simdi sabah 9da yaptirdim agri hic yok ins olmazzzz
Ben de dün sabah yaptırdım 9 buçuk gibi bütün gün çok iyiydim ama gece dokununca bile acımaya başladı uyuyamadım doğru düzgün, ateş gibiydi kolum. Biraz buz tuttum bugün iyi geldi. Başlamadan buz tutabiliyorsan tut canım o bayağı kesiyor

SixFeetUnder SixFeetUnder canim nasil oldu kolun? Ben de bugun gittim saglik ocagina karma asi olmak istiyodum tetanoz yaptirdim orda gaza gelip😅 cunku karma asiyi bir doz vurabiliyolarmis, bu 5 doz ama omur boyu koruyor vs. Simdi sabah 9da yaptirdim agri hic yok ins olmazzzz
Şuanlık ağrı yok canım bakalım. Bende karma aşıyı istiyordum ama riske atabileceğim bir durum değildi o nedenle yaptırdım. Sana da geçmiş olsun 🌸

Kızlar gece yazdım ama kimse bişey dememiş, bu boyunda ağrıyı tek ben mi çekiyorum 😔
Benimde çok yorulunca belim boynum ağrıyor canım goguslerimiz büyüyünce de ağrı olur boyunda hamilelik uygulamasında bilgilendirme kısmında görmüştüm oku bak aşağı ekledim

Eklentiler

• 1000303565.jpg
    1000303565.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 4
Ben de dün sabah yaptırdım 9 buçuk gibi bütün gün çok iyiydim ama gece dokununca bile acımaya başladı uyuyamadım doğru düzgün, ateş gibiydi kolum. Biraz buz tuttum bugün iyi geldi. Başlamadan buz tutabiliyorsan tut canım o bayağı kesiyor
Biraz uyumuşum ağrım kesilmiş ama aklımda olsun canım iğneyi yapan hemşire de söyledi ağrı olursa buz tut diye teşekkür ederim 🌸

23+4 haftalık gebeyim. Geçenlerde foruma yazmıştım detaylı ultrasonda ense kalınlığı sınır üzeri çıktı diye. Fetal Dna testi vermiştim. Bugün sonuç geldi , Allah'ıma çooook şükür temiz geldi bir anomali saptanmamıştır diyor.
Rabbim herkese evladını sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , kimseyi korktuğu yere uğratmasın.
Çook mutluyum binlerce kez şükürler olsun. Bir önceki yazımda yorum yazan, destek olan herkesten Allah razı olsun çok teşekkür ederim :KK200: sizlerle paylaşmak istedim

Mayısın son günlerine kalmıştık grupta herkes doğurmuştu. Bende Aralık sonun da yaptım tekrar doğum, abi oldu bizim ki.
Evet 2 kişi mi kalmıştık ne isim olarak çıkaramadım ama yine de hayırlı olsun canım kızın mı oldu oğlun mu iyi denk gelmiş görmüşsün beni

Benimde çok yorulunca belim boynum ağrıyor canım goguslerimiz büyüyünce de ağrı olur boyunda hamilelik uygulamasında bilgilendirme kısmında görmüştüm oku bak aşağı ekledim
Sağol canım, beni sürekli evde istirahat ediyorum mecburi oyüzden yorulmuyorumda ama boynumda yük varmış gibi çok ağır ve nereye koysam olmuyor bazen. Büyük ihtimal gebelikten biran önce geçer Allahın izniyle 🙏😔

Kuzu bnm az oldu ya agrm bnde oldm tetenoz 5 gun once falandi korkma herkeste ayni olmuyor etkisi asinin ertesi gunu kolum agridi biraz uzerine yatamadm snra hemen gecti

Benim idrarda protein pozitif çıktı kızlar. Enfeksiyonum temizlenmiş ama protein kaçağı olduğu için düzenli tansiyon takibi istedi doktorum az önce yazıştık. Çok şükür tansiyonum düşük bebiş de oldukça hareketli doktor bir sorun yok dedi. Düzenli idrar baktıracağım artık.

Tansiyon yüksek, ödem eşlik ediyor ve protein kaçağı varsa preeklampsi den şüpheleniyorlarmış Allah korusun. Düzenli takip etmekte fayda var.
Gecmis olsun canm 🐥

Kızlar detaylı çook güzel geçti çok şükür, oğlumu ve tüm organlarını tek tek gösterdi biz de ekrana mest olarak baktık 😍 herhangi riskli bir durum yok, her şey kontrol edildi. Rahatladım valla Allah’ıma bin şükürrr🥹🥹🥹 30cm ve 563 gr olmuşuzz🩵🩵🩵🩵🩵

Back