- 1 Şubat 2024
- 862
- 1.574
- 28
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #21.001
Ya evet marketten asla alınmaz bende anladım bunu. Fırından almak en iyisi. Zaten marketten alınca anlamıştım böyle sekerimsi bi tat bırakıyordu ekmek ağızda. Ama fırındaki bildiğin buğday unu kokuyor. Rengi bile başkaKesinlikle paketli olan ekmekler daha çok yükseltiyor. Ben de fark ettim bunu. Özellikle diyet yaparken fark etmiştim. Diyetisyenim fark etmeyeceğini düşünüyordu ama o da şaşırdı farka
Ya ben bunu hiç görmemiştim lekeleri güzel cikariyorsa bunu alayım o zaman hele demir damlası falan kullanırken lekeler hiç cikmiyorE bebek'inkini de çok gördüm ama bu başka diye biliyorum bunu da satıyor mu bilmiyorum. Bunu denedim ve çok memnun kaldım
Bana ilaç vermediler. Vertigoda yapılan manevraları yavaş haliyle yaptılar. Ama ben çok kötüydüm kendi başıma bırak ayağa kalkmayı yattığım yerden doğrulamıyordum ve sürekli kusuyordum, iki gün boyunca hastanedeydim ve 2-3 saat arayla manevra yaptılar. Şu anki halime bin şükür. Şimdi gebelik haftamız iyice ilerledi yavaş da olsa manevra yapmaları mümkün olmayabilir o yüzden ilaç vermiş olabilirler. Takipli doktorunuza sorun yine de bir.İlaç kullandınız mı peki? Bana betaserc yazdı ama içsem mi bilmiyorum
Çok zor gerçekten çok illet. Zaten bebeğin kilosu geriden geliyor bide böyle olunca beslenemiyorum. Çok canım sıkıldı bu durumaBana ilaç vermediler. Vertigoda yapılan manevraları yavaş haliyle yaptılar. Ama ben çok kötüydüm kendi başıma bırak ayağa kalkmayı yattığım yerden doğrulamıyordum ve sürekli kusuyordum, iki gün boyunca hastanedeydim ve 2-3 saat arayla manevra yaptılar. Şu anki halime bin şükür. Şimdi gebelik haftamız iyice ilerledi yavaş da olsa manevra yapmaları mümkün olmayabilir o yüzden ilaç vermiş olabilirler. Takipli doktorunuza sorun yine de bir.
peki değerleriniz nasıll ? ben açlııgı 100 altına naparsam yapayım çekemedim mesela diğerleri yemeklerden 2 saat snralar 140 altına düşüyo ama yinede yksek gibi geliyo bana karpuz benim direkt tavan yapıyo kuru yemişle vs neyle yersem yiyimBende 2 dilim tam buğday yiyorum sabah ama işin ilginç yanı migrosunkini yedim şeker yukseldi farklı bi marka daha yedim yukseldi şimdi burda bi fırın var onun ekmeğini yiyorum o hiç yükseltmiyor sanırım malzemesi ve katkıyla alakalı. Patates benimde çok etkiliyor ağzıma sürmedim bidaha. Bugün benimde aklımdan dondurma geçti ama cesaret edemedim
Tekrar ne zamandı randevun haftasını yakalayamadı mı ne kadar geride canım? Benim de bugün öğleden sonra randevum var 4 hafta sonra ilk bu, çok heyecanlıyım 32+1Çok zor gerçekten çok illet. Zaten bebeğin kilosu geriden geliyor bide böyle olunca beslenemiyorum. Çok canım sıkıldı bu duruma
herseyy cok güzell ckıcak sende bize cok güzell haberler vericeksinTekrar ne zamandı randevun haftasını yakalayamadı mı ne kadar geride canım? Benim de bugün öğleden sonra randevum var 4 hafta sonra ilk bu, çok heyecanlıyım 32+1Dua edin bana yine çok sancım var
Ağlama lütfen özelden yaz bebek için yardımcı olmak isterim adresini yaz hemen kargolatim ne gerekiyorsa elimden geldiği kadarAllah razı olsun çok teşekkür ediyorum kendimi çok yanlız hissedince buraya yazdım biliyorum ki en yakınımdakılerden yakınsınız duan için çok sevindim cok zor kiralarda yasamak Allah herkesi ev sahibi yapsın ev sahipleri acımasız tedavi olduğumu bebek beklediğimi bile bile beklemeden umursamadan şak diye sattı oysa ki girerken satmıcam için rahat etsin demişti .. mesajınla beni ağlattın Rabbimde seni hep mutluluktan ağlatsın yavrunu iyi insanlarla karşılaştırsın
Benim kayınbabam Fırıncı. O diyor ki kepekli ekmeklerle tam buğday ekmeklere kakao katıyorlar. Normalde rengi hayatta o kadar kahve olmaz. Koyu sarı olurYa evet marketten asla alınmaz bende anladım bunu. Fırından almak en iyisi. Zaten marketten alınca anlamıştım böyle sekerimsi bi tat bırakıyordu ekmek ağızda. Ama fırındaki bildiğin buğday unu kokuyor. Rengi bile başka
Aclik şekerim 85 95 arası çıkıyor. Eğer listeye uyarsam tokluk max 127 filan çıkıyor 1. Saatte. ama benide karpuz mahfetmisti okadar fena oldum ki ölüyorum sandım ozaman şeker olduğunu bilmiyordum. benim sekeri çok yükselten mesela beyaz ekmek oluyor ya da beyaz unla yapilan seyler, börek yemiştim 2 lokma küçük bisey 1 saat sonra 178 civarı çıkmıştı. Sizin 1. Saat kac cikiyorpeki değerleriniz nasıll ? ben açlııgı 100 altına naparsam yapayım çekemedim mesela diğerleri yemeklerden 2 saat snralar 140 altına düşüyo ama yinede yksek gibi geliyo bana karpuz benim direkt tavan yapıyo kuru yemişle vs neyle yersem yiyim
Maalesef hatta hafta büyüdükçe farkta açılcak gibi duruyor. Ortalama 200 gr geri kaldı. İnşallah çok güzel geçerTekrar ne zamandı randevun haftasını yakalayamadı mı ne kadar geride canım? Benim de bugün öğleden sonra randevum var 4 hafta sonra ilk bu, çok heyecanlıyım 32+1Dua edin bana yine çok sancım var
Bizim burda dediğim fırından aldığım ekmek koyu değil gerçekten evde yapmış gibi çünkü Safranbolu'nun fırınları meşhurdur gözünün önünde yapıyor bi kaç güvendiğimiz yerler o yüzden onların haricinde almıyorum artıkBenim kayınbabam Fırıncı. O diyor ki kepekli ekmeklerle tam buğday ekmeklere kakao katıyorlar. Normalde rengi hayatta o kadar kahve olmaz. Koyu sarı olur
1. saat hic bakmadım doktorum yemeklerden 2 saat snra dedi benim açlık genel olarak 104 109 119 . toklukta genelde 140 altında 123 132 bu sınırlarda ilerliyor ama dediğiniz gibi bi aksam beyaz ekmek yedim o aksam 170 oldu karpuz yedim 160 oldu ama bunlar listede oldugundan değilde tamamen iradesizliğimden kaynaklı karpuza dayanamıyorum agzımın suları akıyo resmenAclik şekerim 85 95 arası çıkıyor. Eğer listeye uyarsam tokluk max 127 filan çıkıyor 1. Saatte. ama benide karpuz mahfetmisti okadar fena oldum ki ölüyorum sandım ozaman şeker olduğunu bilmiyordum. benim sekeri çok yükselten mesela beyaz ekmek oluyor ya da beyaz unla yapilan seyler, börek yemiştim 2 lokma küçük bisey 1 saat sonra 178 civarı çıkmıştı. Sizin 1. Saat kac cikiyor
Canım birinci saat bakmak gerekiyor ben üç ayrı dahiliye doktoruna gittim hepsi gebelerde 1. Saat bakılır ancak birinci saati kaçırırsan ikinci saat bak dediler birinci saat 140 altı ikinci saat 120 altı olması gerekiyor hatta bazı kaynaklar birinci saatin 135 altında olması gerektiğini de söylüyor ama genel kanı 1401. saat hic bakmadım doktorum yemeklerden 2 saat snra dedi benim açlık genel olarak 104 109 119 . toklukta genelde 140 altında 123 132 bu sınırlarda ilerliyor ama dediğiniz gibi bi aksam beyaz ekmek yedim o aksam 170 oldu karpuz yedim 160 oldu ama bunlar listede oldugundan değilde tamamen iradesizliğimden kaynaklı karpuza dayanamıyorum agzımın suları akıyo resmenaçlıgı assla 100'ün altına indiremedim
aaa ben dahiliyeye gitmedim direkt kadın dogum doktorum bana 2.saat sonra dediğinden öyle devam ettim aklmda bulunsun 1. saat sonunda da bakarım çok tesekkür ederimCanım birinci saat bakmak gerekiyor ben üç ayrı dahiliye doktoruna gittim hepsi gebelerde 1. Saat bakılır ancak birinci saati kaçırırsan ikinci saat bak dediler birinci saat 140 altı ikinci saat 120 altı olması gerekiyor hatta bazı kaynaklar birinci saatin 135 altında olması gerektiğini de söylüyor ama genel kanı 140
İlginç bana da kadın doğum doktorum 1 saat sonra dedi bu hafta ben de şeker takibi yapıyorumdaaaa ben dahiliyeye gitmedim direkt kadın dogum doktorum bana 2.saat sonra dediğinden öyle devam ettim aklmda bulunsun 1. saat sonunda da bakarım çok tesekkür ederim
Doktorun iyi dediyse canını sıkma ona güvenMerhaba kızlar dün bende Kontrole gittim 30+3 hafta olarak Bebeğin kilosu 1,480 kilo cıkdı Çok şükür bir sorun cıkmadı bebekde, Rahim ağzı vajinadan bakarak 26mm ölcümü yapdı ben cok düşük değilmi dedim Hayır çok güzel gittikce doğuma yaklaşdığın icin kısalmaya başlamış dedi 26+5 gittiğim zamanda 36mm ölcüm olmuştu kafam karıştı umarım erken doğum olmaz bu kadar hızlı Kısalmaya başlamışsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?