- 17 Kasım 2023
- 340
- 255
- 23
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #21.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah olctugumuz açlık kesinlikle bir gün önce yediklerinizle alakalı , bigun deneyin farkedeceksiniz1. saat hic bakmadım doktorum yemeklerden 2 saat snra dedi benim açlık genel olarak 104 109 119 . toklukta genelde 140 altında 123 132 bu sınırlarda ilerliyor ama dediğiniz gibi bi aksam beyaz ekmek yedim o aksam 170 oldu karpuz yedim 160 oldu ama bunlar listede oldugundan değilde tamamen iradesizliğimden kaynaklı karpuza dayanamıyorum agzımın suları akıyo resmenaçlıgı assla 100'ün altına indiremedim
Sabah olctugumuz açlık kesinlikle bir gün önce yediklerinizle alakalı , bigun deneyin fwrkedeceksiniz1. saat hic bakmadım doktorum yemeklerden 2 saat snra dedi benim açlık genel olarak 104 109 119 . toklukta genelde 140 altında 123 132 bu sınırlarda ilerliyor ama dediğiniz gibi bi aksam beyaz ekmek yedim o aksam 170 oldu karpuz yedim 160 oldu ama bunlar listede oldugundan değilde tamamen iradesizliğimden kaynaklı karpuza dayanamıyorum agzımın suları akıyo resmenaçlıgı assla 100'ün altına indiremedim
Nst ye ne zaman girmeye başlıyoruz doktor bana hiç bsey demedi bunla ilgiliBu 2. Oldu. Cumarteside girmiştim iyiydi her şey. Betaserc gebelikte kullanılmaz demiş bazı gebelerin doktorları ama napcam bilmemki![]()
merhaba, bende travel sistem istemediğim için, tam yatabilen kabin boy aldım. Pusetin var ise içerisine mandalları olmadan da oturtabileceğin araba bakabilirsin. Bebek zaten kışa denk geldiği için çok fazla dışarı cıkaracağımızı düşünmüyorum. Özel araç da olunca rahat oluyor direk 0-36 ay oto koltuğu alıp, pusetsiz bir araba aldık bizde.Merhaba, bebek arabası almak istiyorum. Travel sistem hantal diyorlar. Tam eğilen Kabin boy alıp içine puset minderi koysam olur mu ? Bebeğimin omurga sağlığı için sorun teşkil eder mi ? Ayrıca bir pusetim var.
Bence hepsi güzel olmuş ben eksik göremedim.Kızlar kendimce bi liste yapmıştım eksiklerim var tabi henüz tamamlamamış olan arkadaşlara fikir olsun diye paylaşıyorum, tabi sizinde bana olan önerilerinize açığım
Eki Görüntüle 3461980 Eki Görüntüle 3461981 Eki Görüntüle 3461983
Merhaba. Bebeğini vaktinde, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Gün içinde karnında sertleşmeler, toplanmalar oluyor mu? Ayrıca magnezyum kullanıyor musun merak ettim. Artık son haftalara girdik. 26 mm ile erken doğum olmadan da gayet güzel ilerleyebilirsin. Dikkat etmen yeterliMerhaba kızlar dün bende Kontrole gittim 30+3 hafta olarak Bebeğin kilosu 1,480 kilo cıkdı Çok şükür bir sorun cıkmadı bebekde, Rahim ağzı vajinadan bakarak 26mm ölcümü yapdı ben cok düşük değilmi dedim Hayır çok güzel gittikce doğuma yaklaşdığın icin kısalmaya başlamış dedi 26+5 gittiğim zamanda 36mm ölcüm olmuştu kafam karıştı umarım erken doğum olmaz bu kadar hızlı Kısalmaya başlamışsa
Canim dahiliye doktoru ve diyetisyen bana 1. Saat tokluk 140 altında olmalı dedi 2. Saat 120. Ama bana sadece toklugu 1. Saat baktırıyor. Bide sabah açlık bakıyorum diğerleri hep 1. Saat sende öyle bi yap istersen daha iyi sonuç alırsın. Lokmayi Ağzına attığın ilk dakikadan itibaren 1 Saat sonra bakicaksin1. saat hic bakmadım doktorum yemeklerden 2 saat snra dedi benim açlık genel olarak 104 109 119 . toklukta genelde 140 altında 123 132 bu sınırlarda ilerliyor ama dediğiniz gibi bi aksam beyaz ekmek yedim o aksam 170 oldu karpuz yedim 160 oldu ama bunlar listede oldugundan değilde tamamen iradesizliğimden kaynaklı karpuza dayanamıyorum agzımın suları akıyo resmenaçlıgı assla 100'ün altına indiremedim
Bebeğin hareketleri iyiyse kan akımı da iyidir diye yorumluyorlar. İnşallah sonuna kadar iyi geçer nstlerinBu 2. Oldu. Cumarteside girmiştim iyiydi her şey. Betaserc gebelikte kullanılmaz demiş bazı gebelerin doktorları ama napcam bilmemki![]()
Alt acma organizeri var canım içine bebek bezi pişik kremini filan koyuyorsun o çok kullanışlı oluyor hamur marka var trendyolda onu ekleyebilirsinKızlar kendimce bi liste yapmıştım eksiklerim var tabi henüz tamamlamamış olan arkadaşlara fikir olsun diye paylaşıyorum, tabi sizinde bana olan önerilerinize açığım
Eki Görüntüle 3461980 Eki Görüntüle 3461981 Eki Görüntüle 3461983
35. Hafta da muayene gittiğimde başlayacağımızı söyledi doktorum. Her hafta olucakmis.Nst ye ne zaman girmeye başlıyoruz doktor bana hiç bsey demedi bunla ilgili
Ben de sizin gibi düşündüğümden tam yatar bebek arabası aldım. Puset ayrı var hastaneden çıkınca, araçta vs kullanmalik.merhaba, bende travel sistem istemediğim için, tam yatabilen kabin boy aldım. Pusetin var ise içerisine mandalları olmadan da oturtabileceğin araba bakabilirsin. Bebek zaten kışa denk geldiği için çok fazla dışarı cıkaracağımızı düşünmüyorum. Özel araç da olunca rahat oluyor direk 0-36 ay oto koltuğu alıp, pusetsiz bir araba aldık bizde.
AVM de bir kadında gördüm 3 aylık bebeğini kabin boy arabada hafif eğimli yatırmıştı. Kendisine sordum ilk cocuğunda travel sistem kullanıp ikincisinde kabin boy araç almak yaptığım en iyi hamleydi dedi. O sürelerde kararsızdım ne yapacağımı bilmiyorudum ama deneyimli birinin bir de 3 aylık bebeğini pusetsiz normal bebek aracında gezdirdiğini görünce kesinleştirdim. Kraft palma aldık biz Haziranda. 22 kg taşıma kapasiteli ve 6,2 kg ağırlığında sadece. Tentesinin tamamen neredeyse kapanması ve sırtında hava alması için file detayının olması benim için önemliydi. İlk başlarda çift yön istiyordum ama belli bir zaman sonrasında çok da bir önemi kalmadığını söyledi deneyimli anneler, o sebepten vazgeçtim.
Teşekkür ederim bende şu keçe olan çanta organizeler çok övülüyor diye ondan sipariş edeyim diyordum ama Bu daha mantıklı sanki anne bebek çantasınada derli toplu koyulabilirAlt acma organizeri var canım içine bebek bezi pişik kremini filan koyuyorsun o çok kullanışlı oluyor hamur marka var trendyolda onu ekleyebilirsin![]()
Maşallah çok güzel kilosu. Benim 22 mm ölçüldü diye dinlenme ve işe gitmeme önerildi. Sanırım 25 in altına inince önlem alıyolar.Merhaba kızlar dün bende Kontrole gittim 30+3 hafta olarak Bebeğin kilosu 1,480 kilo cıkdı Çok şükür bir sorun cıkmadı bebekde, Rahim ağzı vajinadan bakarak 26mm ölcümü yapdı ben cok düşük değilmi dedim Hayır çok güzel gittikce doğuma yaklaşdığın icin kısalmaya başlamış dedi 26+5 gittiğim zamanda 36mm ölcüm olmuştu kafam karıştı umarım erken doğum olmaz bu kadar hızlı Kısalmaya başlamışsa
Evet canım biyere giderken dediğim organizer iyi oluyor hemen çantaya atabiliyoruz derli toplu oluyor. sen yine keçe almak istersen onuda oturduğunuz odaya git gel yapmamak adına alabilirsinTeşekkür ederim bende şu keçe olan çanta organizeler çok övülüyor diye ondan sipariş edeyim diyordum ama Bu daha mantıklı sanki anne bebek çantasınada derli toplu koyulabilir![]()
Normalde 32 den sonra filan başlanıyor diye biliyorum. Benimki biraz takip gerektirdiği için 29 da başladım.Nst ye ne zaman girmeye başlıyoruz doktor bana hiç bsey demedi bunla ilgili
Canım biz odayı aldık ama ayın 22 sinde gelecek , bekliyoruz :) Ben çalışıyorum hala Allah kısmet ederse 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum. Bugün 30+4 olduk :) Eylülün 20si gibi bırakırım işi :)Yaa sagol cansucugum sen neyaptin odayi basladinmi izne nezaman cikiyorsun bende haftaya raporumu aliyorum
Ben keçe olanı evde rahat kullanım için aldım. Onu getir bunu getir, ay şunu unuttum olmasın diye.Teşekkür ederim bende şu keçe olan çanta organizeler çok övülüyor diye ondan sipariş edeyim diyordum ama Bu daha mantıklı sanki anne bebek çantasınada derli toplu koyulabilir![]()
Ben hem keçeden aldım ev içinde odanda odaya iyi olur diye. Alt açmayı da daha çok çanta içine atmalik aldım. Güzel derli toplu yapıyor hepsiTeşekkür ederim bende şu keçe olan çanta organizeler çok övülüyor diye ondan sipariş edeyim diyordum ama Bu daha mantıklı sanki anne bebek çantasınada derli toplu koyulabilir![]()
Vallahi ben bir sağa bir sola dönüyorumm yatakta süreklibende hep sola yatılmalı diye biliyorum ama bir doktoru dinlediğimde kendinizi o kadar şartlamayın, zorlamayın gece yatarken bazılarının eşi uyandırıyor sola dön diye, bunlara hiç gerek yok demişti. O günden beri yine olabildiğince sola yatıyorum ama sağ tarafta bulunca da kendimi üzülmüyorum :)