merhaba, bende travel sistem istemediğim için, tam yatabilen kabin boy aldım. Pusetin var ise içerisine mandalları olmadan da oturtabileceğin araba bakabilirsin. Bebek zaten kışa denk geldiği için çok fazla dışarı cıkaracağımızı düşünmüyorum. Özel araç da olunca rahat oluyor direk 0-36 ay oto koltuğu alıp, pusetsiz bir araba aldık bizde.
AVM de bir kadında gördüm 3 aylık bebeğini kabin boy arabada hafif eğimli yatırmıştı. Kendisine sordum ilk cocuğunda travel sistem kullanıp ikincisinde kabin boy araç almak yaptığım en iyi hamleydi dedi. O sürelerde kararsızdım ne yapacağımı bilmiyorudum ama deneyimli birinin bir de 3 aylık bebeğini pusetsiz normal bebek aracında gezdirdiğini görünce kesinleştirdim. Kraft palma aldık biz Haziranda. 22 kg taşıma kapasiteli ve 6,2 kg ağırlığında sadece. Tentesinin tamamen neredeyse kapanması ve sırtında hava alması için file detayının olması benim için önemliydi. İlk başlarda çift yön istiyordum ama belli bir zaman sonrasında çok da bir önemi kalmadığını söyledi deneyimli anneler, o sebepten vazgeçtim.