- 22 Ekim 2024
- 757
- 1.586
- 28
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
- #25.941
Yani evet mantıklı bence ama şey bebek kanala iyice yerlestiyse sezeryana geçiş de zor olabiliyor diye duymustum emin değilim tabi bebeğe de bağlı vucuduna da bağlı. Yani sezeryana geçiş için geç olunmamiş oluyorsa yapılabilir bir plan. Doktorunla bunu konuş bence o daha iyi bilgilendirir seni bu konuda. Yapilabilir bir şeyse öyle yaparsiniz suni sancı gerekmeden tek nefeste acısız doğum diliyorum hepimize suni ben de yemek istemem şahsen aznnznxnxKIZLAR YA Bİ FİKRİM VAR MANTIKSIZSA SÖYLEYİN EN İYİ SİZ ANLARSINIZ :)
Ben şimdi aşırı korkuyorum acı eşiğim de baya bi düşük. elim kesilse ağlıyorum o derece. yani sezaryenin sonrasından korkuyorum ağrı sızıdan, normal doğumun da başlı başına ağrı sancısından korkuyorum. özellikle suni sancı alan herkes çok pişman. normal doğumda bi şey yok ama suni sancı ile mahvolduk vs dediler.
bende düşündüm ki,
eğer her şey yolunda giderse bebek iyiyse, pozisyon iyiyse vs ben kendimi normal doğum gibi hazırlayayım. ağrı sancı başlayınca biraz evde çekeyim hemen gitmeyeyim. sonra dr a gideyim baktık eğer açılma vs var ağrı çekip normal doğumu bekleyeyim. ama atıyorum baktık iş suni sancı olayına doğru gidiyor hiç sancı almadan direkt sezaryana geçsem. sezaryan olsam nasıl olur?
yani düşüncelerim saçma mı? aramızda deneyimli hamileler de var. ya da deneyimi olmayıp araştırıp bilgi sahibi olan. beni bi aydınlatın bu fikrim mantıksız mı sizce