• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Sıyırma işlemi nasıl oluyor rahim ağzınımı uyardılar
Membran diye geçiyor canım bi araştır istersen . Ben suni sancı teklifini vs red etmiştim alttan açılma için bi fitil veriyor onu da red edince sen gel bi bakim şöyle dedi mecbur risk almak istemedi :) cidden canım çok tatlı olduğu için herşeyi red ediyordum o evre çok farklıydı benim için tabi yaptığı işlemi söylemeden direk yaptığı için bende ne olduğumu anlamadım ama iyiki yapmış

Kızlar görüşmeyeli nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor 🥰 benim zor geçiyor iyice ağırlaştım 33 haftalık olduk şükür ve bugün kontrolüm vardı bebek makat gelişmiş aranızda böyle olan varmı dönermi sizce biraz üzüldüm açıkçası çünkü normal doğum istiyordum doktor 37ye kadar dönmezse sezeryan dedi
Canım uzulme benımkı her hafta gittigimde baska tarafa donmus oluyor😀🫠34.haftadayım yıne dondu bu hafta makar gelıse hıssedıyorum umarım donmeyı basarabılır tekrardan😀oyuncı bunlar hoc bellı olmaz bı dakkada doner keyfı ısterse.akısa bırak kendını

Canım uzulme benımkı her hafta gittigimde baska tarafa donmus oluyor😀🫠34.haftadayım yıne dondu bu hafta makar gelıse hıssedıyorum umarım donmeyı basarabılır tekrardan😀oyuncı bunlar hoc bellı olmaz bı dakkada doner keyfı ısterse.akısa bırak kendını
Benim ki de sürekli yön değiştiriyor 😅😅😅 hıçkırığından anlıyorum

Ben de marta cok kalmam gibi hissediyorum😂 zaten cok yoruldum, yavastan yola cikabilir diyorum icimden😅 carsamba bebisi gorecegiz, biraz belli olur bir seyler diye umuyorum artik🙏
Banada senin öyle olacak gibi geliyor ardından da ben geliyorum gibi olacak bak gör 😂 tamam yarın güzel haberlerini bekliyoruz 🤗💕
Geçmiş olsun canım 🌸 Yeni yaşın sana güzellikler getirsin 🩵🩵🩵 tahlillerin temiz cikmasina ve bebişine de çok sevindim 🤭🤭 hoşgeldin veee günaydınlar hmdnxnxjx acil yazdim unutmim diye doktors gidicem hazirlanmam lazim 🌼🌼🌼🌼
Çok teşekkür ederim canım benim 💕💕 amin inşallah evlatlarımızla hep birlikte iyi olalım 🤗 bu arada doktor idrar tahlili almış senden, valla benimde hep lökosit değerden yüksek geliyor ama fitil mitil ancak mantar olduysam verdi o da tüm hamilelik boyunca 2kez. Alttan muayenede gördü mantarı o zaman vermişti fitili bilgin olsun.
Ya kurbanım seni verene kankammmmm❤️❤️❤️❤️ iyi olmana çok sevindim aman dur erken doğurmayalım zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah🤲 en kısa zamanda daha da iyi olursun inşallah kankacım çok geçmiş olsun🤲 ben bugün hastaneden çıkalı bir hafta oldu. Bu süre zarfında ara ara kahve-siyah tonunda tuvalette iken lekelenmelerim geldi. Ama doktorum buna olabilir demişti o yüzden çok stres yapmadım. Umarım onlar da en kısa zamanda biter. Bugün 32+0 olduk ve kontrolümüz var. Duanı eksik etme kankam. Hem doğum izni raporunu alacağım hem kanama-hastane çıkışı ilk kontrolümüz olacak. Umarım her şey yolundadır🤲
Bende seni verene kurban canımın en içi 💕💕💕💕🥰🥰işte zaten benim ya Mart başı ya Şubat sonu illaki gelecek. Daha ötesi yok Şubat sonu olacak gibi ama kuzum 🥰 kanamanın bitiyor olmasına çok sevindim. Duam hep seninle. Hiç stres yapma tortusu geliyordur. Benim gibi hafif hafif geldi ama gerçi operasyondan dolayısı benimki. Gelişmelerinden haberdar et olur mu. Kontrolün bugün müydü?
Geçmiş olsun canım şeker olayına da çok sevindim benim de bu sefer tam tersi açlık düşük çıkıyor dikkat ediyorum o kadar anlamadım hep beraber doğursak hepimiz kucağımıza alsak bütün dert tasa bitse
Açlık çok mu düşük çıkıyor canım?
Canım benim çok geçmiş olsun iyi olmanıza çok sevindim merak ediyor insan tabi görmeyince de ☺️🥰
Hadi hayırlısıyla zamanında gelsin bebekiler bana da doktorum şubat sonu mart başı gibi gelir dedi ama bakalım ne olacak bana da şubatta gelecek gibi geliyor 😆 Hadi hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻 🥰
Çok çok teşekkür ederim canım benim 🌸 🌸 hadi bakalım inşallah senin bebişinde en doğru ve hayırlı zamanda gelir. Doktorunla doğum planlaması hakkında konuştun mu?
Çok geçmiş olsun 🌸🙏🏻
Çok teşekkür ediyorum 💕

Banada senin öyle olacak gibi geliyor ardından da ben geliyorum gibi olacak bak gör 😂 tamam yarın güzel haberlerini bekliyoruz 🤗💕

Çok teşekkür ederim canım benim 💕💕 amin inşallah evlatlarımızla hep birlikte iyi olalım 🤗 bu arada doktor idrar tahlili almış senden, valla benimde hep lökosit değerden yüksek geliyor ama fitil mitil ancak mantar olduysam verdi o da tüm hamilelik boyunca 2kez. Alttan muayenede gördü mantarı o zaman vermişti fitili bilgin olsun.

Bende seni verene kurban canımın en içi 💕💕💕💕🥰🥰işte zaten benim ya Mart başı ya Şubat sonu illaki gelecek. Daha ötesi yok Şubat sonu olacak gibi ama kuzum 🥰 kanamanın bitiyor olmasına çok sevindim. Duam hep seninle. Hiç stres yapma tortusu geliyordur. Benim gibi hafif hafif geldi ama gerçi operasyondan dolayısı benimki. Gelişmelerinden haberdar et olur mu. Kontrolün bugün müydü?

Çok çok teşekkür ederim canım benim 🌸 🌸 hadi bakalım inşallah senin bebişinde en doğru ve hayırlı zamanda gelir. Doktorunla doğum planlaması hakkında konuştun mu?

Çok teşekkür ediyorum 💕
Anladım ben de hemen vermesine şaşırdım ilk bi kendi cabamizla gecirmeye calismiyo muyduk ne bileyim bol su falan dkxnjd ama sonra dedim ki gebelik haftam sonlarda sayılır her an doğum olacakmış gibi düşününce enfeksiyonu riske atmadan kesmeyi tercih etmis de olabilir. Sorgulamicam fazla öyle de olsa bu sefer kullanmadim niye dinlemedim diye pişman olmak istemem o yüzden kullanicam 😅 hayırlısı olsun hakkımızda 🙏

Çok teşekkür ediyorum 💕
Evet kuzum bugündü çok şükür şuan her şey yolunda. Bebiş haftası ile uyumlu. Herhangi bir risk de yok şuan. Aksi durum olursa zaten haberleşiriz dedi canım doktorum . Rahat ol korkma stres yapma dedi❤️2 hafta sonra tekrar kontrol. 34+0 olduğumuzda yani. Sen de bir an önce toparlarsın inşallah canımsın🤲❤️

Anladım ben de hemen vermesine şaşırdım ilk bi kendi cabamizla gecirmeye calismiyo muyduk ne bileyim bol su falan dkxnjd ama sonra dedim ki gebelik haftam sonlarda sayılır her an doğum olacakmış gibi düşününce enfeksiyonu riske atmadan kesmeyi tercih etmis de olabilir. Sorgulamicam fazla öyle de olsa bu sefer kullanmadim niye dinlemedim diye pişman olmak istemem o yüzden kullanicam 😅 hayırlısı olsun hakkımızda 🙏
Evet öyleydide gecti o su devri 😂 Aman sen dinle boşver nede olsa takipli olduğun doktor. Verdiyse kullan

Evet kuzum bugündü çok şükür şuan her şey yolunda. Bebiş haftası ile uyumlu. Herhangi bir risk de yok şuan. Aksi durum olursa zaten haberleşiriz dedi canım doktorum . Rahat ol korkma stres yapma dedi❤️2 hafta sonra tekrar kontrol. 34+0 olduğumuzda yani. Sen de bir an önce toparlarsın inşallah canımsın🤲❤️
Oooh çok şükür💕💕 sağlıcakla beklesin karnında yakışıklı prensiin 🤗🥰 ben artık her hafta gidiyorum kontrole canım. Amin inşallah bitanem benim topladım bile sayılır zaten.

Yaa çok sağolun içimi rahatlattınız 🥰🥰

Şubat sonu mart başı kaç haftalık olmuş oluyor bebişin canım?
Tam 5 mart 38. haftada oluyoruz canım ama şubat sonu 37 lerin sonları benim ilkinden dolayı biraz o şekilde konuştu sanırım zaten sezaryen ya duruma göre ilerleyecek bir de şekerim çıkmamasına rağmen son kontrolde bir hafta ilerde gözüküyor dedi şeker çıkmamıştı ama dedi kilolu bebek olacak dedi ama bende bir işkillenmedim değil ben biraz pinpirikli olduğum için bir şey mi demedi acaba diye düşünüyorum bakalım haftaya yine kontrolümüz var 3 hafta geçince üstünden kuruyorum sanırım haftaya bir gideyim de rahatlayayım

Kızlar görüşmeyeli nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor 🥰 benim zor geçiyor iyice ağırlaştım 33 haftalık olduk şükür ve bugün kontrolüm vardı bebek makat gelişmiş aranızda böyle olan varmı dönermi sizce biraz üzüldüm açıkçası çünkü normal doğum istiyordum doktor 37ye kadar dönmezse sezeryan dedi
Üzme kendini canım onlar nasıl istiyorsa öyle geliyorlar benim ilki dönmedi sağ tarafımda kaldı 36+5 te acil dogumum oldu dönmediği için sezeryan oldu ama bu takla atıyor galiba içerde 😄 31 de döndü doktor kafa aşağıda dedi şimdi yine döndü sanırım kaburgalarımda hissediyorum o ağırlığı haftaya gidicez bakalım nerde ne yapıyor ☺️ Ama tabi bir kere kesilmişim zaten normal doğum düşünmem 😁

Ahah benim de öyle pıt pıt atıyor yorum bu yine dönmüş ☺️ eşime diyorum bu sürekli taklalar atıyor içerde diyor yandık bu fena bir şey olacak ilkinde hiç öyle demiyordun ipek dönmemişti diyorum diyor ki tembel olacağı o zamandan belliymiş 😄 ilk kızım çok ağırkanlı, çok yavaş, çok narin açmaya çalışıyoruz bakalım bu nasıl olacak :)

Çok teşekkür ediyorum 💕
Canım ilk gebeliğim sezeryan olduğu için bu da direk o şekilde olacak bende de şeker normal çıkmasına rağmen 31 de bebek bir hafta önden gidiyor dedi kilolu dedi bir sorun mu var dedim sonradan şeker çıkmaz değil mi dedim yok kilolu bir bebek dedi ama tabi ben bir işkillendim beni tedirgin etmek istemiyor olabilir diye bu son ayda da aşırı derece de tatlıya düştüm sorun olmaz inşallah bakalım 🤔

Benimkinde sürekli verdi canım antibiyotikte verdi fitil de verdi hala da geçmedi vajinal enfeksiyon benimkisi bebeğe bir zararı yok kullan dedi doktor mecbur kullandım ama hiç bir şey farketmedi
Lökosit m dediği şeyi baz aliyorlar galiba kaçtı senin değer fitil verdiğinde. Bi de hangi fitili verdi hatirliyor musun 🥹 henüz kullanmadim internette de bebege zarar vermez kullan diyolar zaten ama gerginim işte

Back