2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynı pozisyonda sabit kalamıyorum ben de. Ya midem yanmaya başlıyor, ya kasıyor, ya belim ağrıyor ama illa ki gece gündüz farketmezsizin sürekli dönüyorum otururken bile ☺️
Valla benim de sol tarafım çürüdü. Kalçam ağrıyo sola yatmaktan😅 ben artık gün içinde de yatıyorum bi de. Bir de gece çok dikkat etmiyorum o yüzden. Hangi yöne rahatsam

Ya kızlar elim bir türlü hastane çantasını yapmaya gitmiyor
Motivasyona mi ihtiyacın var acaba biranda başla bekleme pazar günü yaptım keşke geç kalmasaydım baya sonrası yoruldum. Ama yap ki aklından çıksın rahat edersin üstünden bir yük kalkıyor insanın. Varsa yanına birini çağır sohbet muhabbet olsun yoksa da aç müzik ya da bir film keyifle hazırla canım

Valla ben yaptım üstümden büyük bi yük kalktı aslında erkenden kırışmalarını istemedim ama tansiyonum falanda var belli olmaz erken falan olur diye dün hazırladım kurtuldum
Bu kırışma durumu aklıma ütülerken geldi amann dedim en iyisi hazır olsunda iyi olalım varsın kırışık olsun ;))

Ya kızlar elim bir türlü hastane çantasını yapmaya gitmiyor
Bende henüz hazırlamadım bu hafta tatile cıkcaz ayın sonuna doru annemle yıkarız ütüleriz okul açılmadan halledim canta işini...eylül sonuda halıları yıkatmaya gönderirim gelince dip köşe temizlik yapar ekimin 2. haftası yada 3.haftası bebişi bekliyoruz inşallah erken bir durum yaşanmazsa tabi☺️

Ya kızlar ben hastane için (ve sonrasında da kullanışlı olacağını düşünerek) crocs almak istiyorum ama orijinalliğinden bir türlü emin olamıyorum trendyol Hepsiburada vs, değişik satıcılar var. Siz nereden aldınız?

Ya kızlar ben hastane için (ve sonrasında da kullanışlı olacağını düşünerek) crocs almak istiyorum ama orijinalliğinden bir türlü emin olamıyorum trendyol Hepsiburada vs, değişik satıcılar var. Siz nereden aldınız?

Canım satıcı hepsiburada veya trendyol olduğu sürece bir problem yasayacagini düşünmüyorum

Back