• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Bebek arabası, park yatak, ana kucağı, odası için dolap şifonyer ve montessori aldım.
Emzik, biberon, abartmadan biraz kıyafet aldım. Getirenler de olunca almak istemedim daha israf olmasın diye.
Eksiğim hala var, temizlik, bakım ürünleri gibi seyler onlari da yavas yavas tamamlayacağım inşallah.
Ben ramazandan sonra izne ayrılacağım o zaman yavas yavas düzenlerim muhtemelen odasını. ☺️
Çalışıyorsanız evet daha iyi olmuş büyük parçaları bitirmek . Bende hala dolap vs karar veremedim 😞 inşallah sağlıkla tam zamanında kucağımıza alırız

İhtiyaçlar bitmiyor sürekli extra şeyler çıkabiliyor. Rabbim zamanında kazasız belasız kolaylıkla doğsunlar da şu an dünyaya gelirlerse ne lazım olur gibi bir öncelik belirlemiştim alışverişte kendime. Aslında hala çookk zamanımız var hepsini yaparsınız eksiksiz 😊
Aynen bende öyle düşünüp alayım o parçaları sonrası Allah Kerim 🥰valla bir bakıyorum hemen geçmiş gibi geldi 26 hafta oysa neler neler yaşadım inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız♥️♥️

Bebek kamerası alacak olan varsa yurtdışında yarı fiyatına, çevrenizde gidip gelecek varsa isteyebilirsiniz belki. Biz motorala olanı yarı fiyatına aldık

Morelim çok bozuk abla bir kilo mantıyı yapti sabah aldım öğlen pisirdik yediler namaza gitmişti kayinbabam annemde görumceme bı geldiler beş kilo un üç kilo et almışlar ramazanda buzluğa atmalık mantı yap diye yarına ağlama krizi geçirdim şuan niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum artık 🥺 eşim de bişey diyemedi mesaj attı bana anne seneye yapalım ağrım var falan de dedi böyle değillerdi normalde ne diyeceğimi şaşırdım
Kayınbaban affedersin neyse başka şey yesin.. ne güzel dünya ya, elin kızını al kendine mantı yaptır.. şaka gibi.. nereli bu adam? Esin söylemiyorsa sen söyle, canını hiç sıkma yapıp vermesi gereken onlar sen değilsin.. bu senede mantı yemesinler, neymiş bu mantı ya.. çok sinirlendim.. ben kaynanamdan limonlu kek istemiştim yapmamıştı bi bardak su veririm..

Ve kıyafetlerin çoğu yıkanıp ütülendi 🤪 bit bit bit uğraştırdılar ama her ihtimale karşı ütüledim ama belim error veriyor şu an 😂😂😂

Eklentiler

• 20250208_160008.webp
    20250208_160008.webp
    30 KB · Görüntüleme: 80
29 haftaya girmişsin bile ilk bebeğini kucağına alacak annelerimizdensin 😍😍 Kavuşma zamanı yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum 😅
Ah ah sorma çok heyecanlıyım aynı zamanda çaktırmasam da stresliyim 🥹 nasıl olacak bilmiyorum ama ona kavuşacağım günü dört gözle bekliyorum. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz başka bir şey istemiyorum 🥰

Etiketlerini kestim dün, sabah deterjanlar gelince yıkayıp aradan çıkartayım dedim 😊 Hem yaş hem de arkada 2 çocuk olunca ağırlaşmadan ne yaparsam kârdır diye düşünüyorum 😊
Çok iyi yapmışsın 2 çocukla zor olur tabi Allah güç kuvvet versin canım ben bir markete gittim geldim geldiğimden beri yatıyorum😄 yemek yapacağım birazdan 🫨

Ah ah sorma çok heyecanlıyım aynı zamanda çaktırmasam da stresliyim 🥹 nasıl olacak bilmiyorum ama ona kavuşacağım günü dört gözle bekliyorum. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz başka bir şey istemiyorum 🥰
Hiç stres yapma her şeyin bir olağan akışı var kafana takma olduğun anın tadını çıkararak güzel güzel anılar biriktirerek sürecini tamamla canım 😊 Benim 3. Çocuğum ama ilk çocuğummuş gibi heyecanlıyım 😅 sağlıkla gelsin kuzular

Hiç stres yapma her şeyin bir olağan akışı var kafana takma olduğun anın tadını çıkararak güzel güzel anılar biriktirerek sürecini tamamla canım 😊 Benim 3. Çocuğum ama ilk çocuğummuş gibi heyecanlıyım 😅 sağlıkla gelsin kuzular
İnşallah 🙏🏼 Ah keşke elimde olsa zaten pimpirikli bir insanım hamileliğimde 2 katına çıktı kucağıma alınca nasıl olacak göreceğiz. 🥹

Çok iyi yapmışsın 2 çocukla zor olur tabi Allah güç kuvvet versin canım ben bir markete gittim geldim geldiğimden beri yatıyorum😄 yemek yapacağım birazdan 🫨
Ah o yemek yapma süreci, her gün 2 çeşit yemek yapmak 🤪 bazen mutfağın kapısının önünden geçmek istemiyorum 🤣🤣 kendim ne olsa yerim eşimde bana uyar ama evde çocuk olunca tencere mecbur kaynıyor 😊

Yaa benim de öyle. 3 . Kızım geliyor ama yine yeniden aynı heyecan🥰 Amin sağlıkla gelsin tüm bebislerimiz🙏🏻

İnşallah 🙏🏼 Ah keşke elimde olsa zaten pimpirikli bir insanım hamileliğimde 2 katına çıktı kucağıma alınca nasıl olacak göreceğiz. 🥹
Ben ilk anne olduğumda ki baya meşakkatli bir süreçti,hep derdim ki lohusa bunalımı da ne? İnsan mutluluktan havalara uçar vs🤭 Bir lohusa depresyonu yaşadım ki:)) 20 gün felan sürekli ağladım sanırım. Ama hormonlar düzelince herşey bitti gitti. Birbirimize buradan da destek olarak sağlıkla atlaticaz inşallah

Back
X