• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
Kızlar ya şimdi lavaboya girdim silinirken biraz kan bulaştı peçeteye ama nerden bulaştı bulamadım defalarca sildim yok ne yapsam bilemiyorum ya sivilce falan mı var diye baktım bişey de bulamadım
Canım Bi doktora git yarın bence riske atma

Kızlar ya şimdi lavaboya girdim silinirken biraz kan bulaştı peçeteye ama nerden bulaştı bulamadım defalarca sildim yok ne yapsam bilemiyorum ya sivilce falan mı var diye baktım bişey de bulamadım
Bebeğin hareketlerini kontrol et sabaha bı doktora git bence

Detayliya gittim normal dedi doktor sukurr kizlar. Yalniz 35mm rahim agzim erken dogum riski yok diyemem ama bizim riskli gordugumuz kisim 25mm ve asagisi, seninki iyi ama yok diyemem dedi. Sizinki kac? 40 falan olmasi lazim sanirim dimi

Gecmis olsun, gercekten her yerde salgin var. Dikkat etmemiz lazim.
Ben de henuz olmadim ama asiri yorgunum ve ucuk cikardim, bagisikligim dustu sanirim. Bugun de cok az tansiyonum yukselmisti, is yerinde revirde yarim saat fln yatip dinlendim, daha iyiyim.
Canim benim de ağzımda aftlar çıktı öyle başladı hastalığım üç gündür çok kötüyüm ateş ve aşırı burun tıkanıklığı yaşıyorum covid gibiyim. Bol bol dinlen ben ilk zamanlar dinlenmedigim için ağırlaştım bence dinlenmeyince ilerliyor yorgunluk ve aft ile başladı bende

Kızlar kuru öksürük geniz akıntısı yaşayıp parol alan var mı? Ateşim çıkmadı o yüzden dr a gitmedim
Ben zencefil bal limonlu sıcak su içtim parol almadım dün ateşim 38i gördü biraz daha inmeseydi alacaktım ama düşürebildik soğuk uygulamayla çok şükür. Ateş çıkmazsa bence alma canim Aysegul coruhlunun paylaşımını gördüm yapılan araştırmalarda aslında parasetamolün de gebelikte cok iyi olmadığı bulunmuş ben zorunda kalmadıkça içmeyi dusunmuyorum. Ama çok zor bu hastalık ben de çok zorlanıyorum üç gündür perişan oldum covid gibiyim iki burnum da tikali😪

Ben zencefil bal limonlu sıcak su içtim parol almadım dün ateşim 38i gördü biraz daha inmeseydi alacaktım ama düşürebildik soğuk uygulamayla çok şükür. Ateş çıkmazsa bence alma canim Aysegul coruhlunun paylaşımını gördüm yapılan araştırmalarda aslında parasetamolün de gebelikte cok iyi olmadığı bulunmuş ben zorunda kalmadıkça içmeyi dusunmuyorum. Ama çok zor bu hastalık ben de çok zorlanıyorum üç gündür perişan oldum covid gibiyim iki burnum da tikali😪
Doktoruma yazdım ağrın varsa al ağrı çekmek daha zararlı dedi

Detayliya gittim normal dedi doktor sukurr kizlar. Yalniz 35mm rahim agzim erken dogum riski yok diyemem ama bizim riskli gordugumuz kisim 25mm ve asagisi, seninki iyi ama yok diyemem dedi. Sizinki kac? 40 falan olmasi lazim sanirim dimi
Benim 37 çıkmıştı, normal demişti doktor canım

35 normal bnce sıkışıklığa göre falan cok değişiyor rahim uzunlugu benımkide en son 33 cıktı normal dedi

Sevmesinler küçücük bebeğin neresi sevilecek Allah aşkına, bağışıklığı çok düşük ve annesinden başkasına ihtiyacı yok. Sen kesin kararlı olduğunu söyle canım yoksa gerçekten baya kalacaklar gibi duruyor, eşin söylesin özellikle
Eşime sürekli açıyorum bu konuları ama bana güven her şey istediğin gibi olucak bizim mutluluğumuzu bozacak bir durum olursa yapılması gerekeni yaparım bunları düşünme diyor eşime güveniyorum ama inşallah zamani gelince üstüne düşeni yapar bana gelip de aman idare ediver falan derse alır bebeğimi annemin evine giderim kimseyi çekemem çünkü.
1 yıl mı ay yok istemiyorum diyin.. bana bi hafta 10 gün gelecekler istemiyorum il dışında gelecekler.. dedim kesinlikle kayinbabayi istemiyorum dedik bizim adetimizde erkek olmaz evde dedim yalandan ama bakalım.. gelirse de adam yemin ettim salona gecelikle gelcem rahatsız olsunlar
Canım çok haklısın aslında adeti gectim mantıklı olan da bu yeni doğum yapmış kadın rahat oturup kalkmak ister bebeğini rahat rahat emzirmek ister hele bir de yaza denk geliyor bizim doğumlar rahat seyler giymek isticek canımız off😅 Dediğin mantıklı ama gecelik işini ben de deneyebilirim 😂
Uffff hiç gelemem böyle şeylere yaşamayı bırak okuyunca bile dellendim 😬
Ayy sorma benim de en gıcık kaptığım şeyler. Allah bana dayanma gücü versin inşallah isim çok zor 😂

Eşime sürekli açıyorum bu konuları ama bana güven her şey istediğin gibi olucak bizim mutluluğumuzu bozacak bir durum olursa yapılması gerekeni yaparım bunları düşünme diyor eşime güveniyorum ama inşallah zamani gelince üstüne düşeni yapar bana gelip de aman idare ediver falan derse alır bebeğimi annemin evine giderim kimseyi çekemem çünkü.

Canım çok haklısın aslında adeti gectim mantıklı olan da bu yeni doğum yapmış kadın rahat oturup kalkmak ister bebeğini rahat rahat emzirmek ister hele bir de yaza denk geliyor bizim doğumlar rahat seyler giymek isticek canımız off😅 Dediğin mantıklı ama gecelik işini ben de deneyebilirim 😂

Ayy sorma benim de en gıcık kaptığım şeyler. Allah bana dayanma gücü versin inşallah isim çok zor 😂
Eşin öyle diyorsa sıkıntı yapma canım elbet senin üzülmene gelemez yapacağını yapar, sen şey de stres yaparsam sütümü de etkiler felan de gerçeğide o zaten. Bende şimdiden herşeyi söylüyorum eşim de benimle aynı fikirde. En büyük destekçimiz eşlerimiz kızlar onlar yanımızda olmazsa herşey zorlaşır ve en güzel günlerimiz zehir olur. Umarım günü geldiğinde herkes anlayışlı davranır, bende bazen korkuyorum ama yapacak bişey yok ogün gelmeden bişey diyemiyoruz

Back