• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
cnm gecmis olsun ama.ne operasyonu ? 🤲
❤️❤️
Hayırdır kuzucum ne operasyonu?
❤️❤️
Kuzum duam aklım seninle. Ne operasyonu olacaksın bizi merakta bırakma sakın❤️
❤️❤️
Geçmiş olsun hayır ola canım
❤️❤️
Canım benim dualarımız seninle♥️
❤️❤️
hayırdır inşallah ne operasyonu canım 🤔
Canım kızlar dua eden merak eden yazan herkese çok teşekkür ederim. Kondilom koterizasyonu işlemine girdim.(Sigil yakma)İşlem kısa sürede yapıldı. Genel anestezi verdiler tam bayılmamışım birde lokal anestezi yemişim 😊 E elektroforez çok şükür başarı ile sonuçlanan bir sürecim oldu. İlk çıktığımda hafif kanamam oldu sonrasında kesildi. Sabah girdim akşamda hastaneden çıkış yaptık.Pansuman vs ile uğraşıyoruz tabi birde hamile olunca süreç beni çok korkutuyordu. Ama elhamdülillah iyi geçti. Gerçekten doktor çok önemli bir faktör. Şimdi daha iyiyim bugün kontrolüm vardı hatta alttan muayene bile etti. Biraz canım acıdı ama idare ediyorum. Pazar günü çok ağrım oldu adet sancısı gibi yanma ve ağrı doktor sancin varsa yatış yaparız dedi Allah'tan sancım yoktu. Bugün kontrole gittik bebeğin suyu muyu iyi çıktı açıklığım da yoktu eve geldik. Biliyorsunuz şeker ile uğraşıyordum ben bir kaç aydır kurtuldum çok şükür 🥰bebiş bir hafta önde gidiyordu artık tam kendi haftasını yakalamış. 27ocak doğum günümdü bana hediye gibi geldi bu haber ve işlemin başarılı geçmesi tahlillerin temiz çıkması.
Şubatta olacak yüksek ihtimalle benim doğum orayı da takipteyim bir çok kişi doğurmuş.bakalim bizim grupta süreç nasıl ilerleyecek ilk kimden alacağız güzel haberi. Ve umarım herkes iyidir..🥰🥰 maya91 maya91
ipeksi19 ipeksi19 warcrew warcrew

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

Canım kızlar dua eden merak eden yazan herkese çok teşekkür ederim. Kondilom koterizasyonu işlemine girdim.(Sigil yakma)İşlem kısa sürede yapıldı. Genel anestezi verdiler tam bayılmamışım birde lokal anestezi yemişim 😊 E elektroforez çok şükür başarı ile sonuçlanan bir sürecim oldu. İlk çıktığımda hafif kanamam oldu sonrasında kesildi. Sabah girdim akşamda hastaneden çıkış yaptık.Pansuman vs ile uğraşıyoruz tabi birde hamile olunca süreç beni çok korkutuyordu. Ama elhamdülillah iyi geçti. Gerçekten doktor çok önemli bir faktör. Şimdi daha iyiyim bugün kontrolüm vardı hatta alttan muayene bile etti. Biraz canım acıdı ama idare ediyorum. Pazar günü çok ağrım oldu adet sancısı gibi yanma ve ağrı doktor sancin varsa yatış yaparız dedi Allah'tan sancım yoktu. Bugün kontrole gittik bebeğin suyu muyu iyi çıktı açıklığım da yoktu eve geldik. Biliyorsunuz şeker ile uğraşıyordum ben bir kaç aydır kurtuldum çok şükür 🥰bebiş bir hafta önde gidiyordu artık tam kendi haftasını yakalamış. 27ocak doğum günümdü bana hediye gibi geldi bu haber ve işlemin başarılı geçmesi tahlillerin temiz çıkması.
Şubatta olacak yüksek ihtimalle benim doğum orayı da takipteyim bir çok kişi doğurmuş.bakalim bizim grupta süreç nasıl ilerleyecek ilk kimden alacağız güzel haberi. Ve umarım herkes iyidir..🥰🥰 maya91 maya91
Super, ikinizin de iyi olmasina cok sevindim canim🙏 ben de surekli subat annelerini okuyorum, bir suru insan dogurdu, cok heycanli 😍 darisi saglikla, zamani gelince hepimizin basina 👯‍♀️
+ mutlu yaslar 💕

Canım kankam iyi olmana çok sevindim. Merakla senden gelecek olan yazıyı bekliyordum. Görünce rahatladım. Daha da iyi olursun inşallah❤️
Canımın içi iyiyim bitanem kankam 🥰❤️ işte geldim dostum yüzün gülsün be yaralarım ağır varsın olsun be 😂🥰

Şaka bir yana toparlandım hatta bir ara Pazar günü doğuruyorum bile sandık yani o derece😊 Ama çok şükür bugün kontrolede gittik herşey yolunda. Yolun sonuna yaklaşırken birde deli cesareti operasyona girdim bayılttırdım kendimi işlem geçirdim.ama mecburen doğum sonrasına bırakmak istemedim siğil yaktırma işlemini.bebeğe etkisi olmasın diye doğum öncesine aldım işlemi. Öyle işte geçti bakalım iyileşme sürecindeyim. Sen nasılsın ben yokken neler oldu anlat🥰

Super, ikinizin de iyi olmasina cok sevindim canim🙏 ben de surekli subat annelerini okuyorum, bir suru insan dogurdu, cok heycanli 😍 darisi saglikla, zamani gelince hepimizin basina 👯‍♀️
+ mutlu yaslar 💕
Çok teşekkür ederim canım benim 🥰 evet gördüm seni oralarda beğenilerde🙈
Bence bir çoğumuz Şubatta doğuracak gibi geliyor bana 😊 Mart başı olanlar Şubat'ı yakalayacak gibi. Tabi bebişlerimiz sağlıkla doğru zamanlarda gelsinlerde bakalım 🤗 sen nasılsın çok sık kontrol olamıyordun en son ne zaman gittin doktorlar ne diyor çünkü senin de az kaldı

Çok teşekkür ederim canım benim 🥰 evet gördüm seni oralarda beğenilerde🙈
Bence bir çoğumuz Şubatta doğuracak gibi geliyor bana 😊 Mart başı olanlar Şubat'ı yakalayacak gibi. Tabi bebişlerimiz sağlıkla doğru zamanlarda gelsinlerde bakalım 🤗 sen nasılsın çok sık kontrol olamıyordun en son ne zaman gittin doktorlar ne diyor çünkü senin de az kaldı
Ben de marta cok kalmam gibi hissediyorum😂 zaten cok yoruldum, yavastan yola cikabilir diyorum icimden😅 carsamba bebisi gorecegiz, biraz belli olur bir seyler diye umuyorum artik🙏

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

Geçmiş olsun canım 🌸 Yeni yaşın sana güzellikler getirsin 🩵🩵🩵 tahlillerin temiz cikmasina ve bebişine de çok sevindim 🤭🤭 hoşgeldin veee günaydınlar hmdnxnxjx acil yazdim unutmim diye doktors gidicem hazirlanmam lazim 🌼🌼🌼🌼

Canımın içi iyiyim bitanem kankam 🥰❤️ işte geldim dostum yüzün gülsün be yaralarım ağır varsın olsun be 😂🥰

Şaka bir yana toparlandım hatta bir ara Pazar günü doğuruyorum bile sandık yani o derece😊 Ama çok şükür bugün kontrolede gittik herşey yolunda. Yolun sonuna yaklaşırken birde deli cesareti operasyona girdim bayılttırdım kendimi işlem geçirdim.ama mecburen doğum sonrasına bırakmak istemedim siğil yaktırma işlemini.bebeğe etkisi olmasın diye doğum öncesine aldım işlemi. Öyle işte geçti bakalım iyileşme sürecindeyim. Sen nasılsın ben yokken neler oldu anlat🥰
Ya kurbanım seni verene kankammmmm❤️❤️❤️❤️ iyi olmana çok sevindim aman dur erken doğurmayalım zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah🤲 en kısa zamanda daha da iyi olursun inşallah kankacım çok geçmiş olsun🤲 ben bugün hastaneden çıkalı bir hafta oldu. Bu süre zarfında ara ara kahve-siyah tonunda tuvalette iken lekelenmelerim geldi. Ama doktorum buna olabilir demişti o yüzden çok stres yapmadım. Umarım onlar da en kısa zamanda biter. Bugün 32+0 olduk ve kontrolümüz var. Duanı eksik etme kankam. Hem doğum izni raporunu alacağım hem kanama-hastane çıkışı ilk kontrolümüz olacak. Umarım her şey yolundadır🤲

Kizlar idrarda hafif enfeksiyon var gibi dedi doktor. Fitil yazdı bi de idrar kültürü verdirdi. İdrar kültürü sonucu çıkınca mı gideyim yoksa fitil bitince mi çünkü fitili de bir hafta kullan öyle gel de dedi 🥲 bi de eğer ufaksa enfeksiyon miktarı fitile gerek var miydi bilmiyorum beni aydınlatın zarar verir mi :( sonuçlar böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-28-10-29-18-204_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2025-01-28-10-29-18-204_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 24
Şahsen ben 10 gündür hastayım zaten sık sık hastalanıyorum. İyileşip ultrasona gittiğimde hep bir kan dolaşımı sıkıntısı ve oksijen yetmezliği teşhisi koyuyorlar. Kendi kendime tedavi olurken virüsü tamamen yok edemiyormuşum, az rüzgar çarpsın tekrar başlıyor. O yüzden hiç uzatmayıp direkt doktora git derim. Son 10 gündür sadece gözlerim yanıyor, ateş yok, öksürük yok, vücudumda kırgınlık var. Normalde limon bal içer iyileşirim ama hamilelikte öyle olmuyormuş o işler. Virüs kaldı mı adam akıllı tedavi görmeyince herhangi bir belirti vermeden bile zarar veriyormuş. Ben 10 günlük demir ve kan dolaşımına iyi gelecek serumlar alıyorum şuan. Doktorum da kızdı, daha önceki serumlarını almamıştım çünkü. Virüs bildiğin yer esinmiş yani
Çok geçmiş olsun canım dün benim doktor da serumu al dedi gidemedim hastaneye bugün biraz daha iyiyim kötüleşirsen acile git hemen dedi

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

Geçmiş olsun canım şeker olayına da çok sevindim benim de bu sefer tam tersi açlık düşük çıkıyor dikkat ediyorum o kadar anlamadım hep beraber doğursak hepimiz kucağımıza alsak bütün dert tasa bitse

Kızlar normalde perinatalog özel takipliyim ama ayda bir kan idrar için devlete gidiyorum bugün doktora dedim tüp bebekle hamileyim çoğu doktor sezaryen öneriyor hangi doktor şikayet edin devlet kesinlikle yasakladı eğer sezeryan istiyorsan özele gideceksin büyükşehir hastaneleri bile sezeryan yapmıyor dedi ama özeldeki doktorun da seni zorla yönlendirirse bunun cezası var dedi şaka gibi yani niye karışıyorlar nasıl doğuracağımıza

Kızlar normalde perinatalog özel takipliyim ama ayda bir kan idrar için devlete gidiyorum bugün doktora dedim tüp bebekle hamileyim çoğu doktor sezaryen öneriyor hangi doktor şikayet edin devlet kesinlikle yasakladı eğer sezeryan istiyorsan özele gideceksin büyükşehir hastaneleri bile sezeryan yapmıyor dedi ama özeldeki doktorun da seni zorla yönlendirirse bunun cezası var dedi şaka gibi yani niye karışıyorlar nasıl doğuracağımıza
Evet ya geçen de bir ebe normal dimi diye sordu zaten devlete gidiyom yani ilk yol o olacak da vajinal düşünmeme rağmen bana garip ve rahatsız edici geliyor. Kendi vucudum abi ne karisiyosunuz her önüne gelen de yorum yapabilecekmis gibi nerden buluyorlar bu hadleri. Doktorum musun hayır daha ne yani... Bi de şey diyo doğal olan sağlıklı olan falan skxnsjndkdjxkd neyi güzelliyorlar anlamıyorum açıkçası

senin vucudun senin kararın bence geri kalan herkesi salla. Son dönemde sezeryan isteyenlerin zorbalandığını görüyorum. arkadaş karışmadığınız bir o kalmıştı, ona da karışın moduna girdim.
ikisinin de avantaj ve dezavantajı var, bunu en iyi değerlendirecek ve karar verecek kişi doğum yapacak kişi.
normalle başlar sezeryana döner ise "aaa olmaz ama sen ya da bebek ölseydiniz daha iyiydi" mi diyecek insanlar yakında?
ya da sezeryan vardı kafasında bebek aceleci ve herşey gayet sağlıklı ilerledi çok hızlı doğum oldu , doktor ama sezeryan olmadı diye zorbalamalı mı?
takım tutar gibi taraf tutmak iyice yaygınlaştı, ve saçma konularda bu yapılıyor.

Ağzı olan konuşuyor gerçekten. Hamileliğinde veya lohusalığında zorluk yaşarken kimse bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ama doğum şekline, emzirip emzirmemesine herkes karışıyor.
Vajinal yolla doğum yapan sezeryanla dünyaya çocuk getirenden daha çok anne değil. Annelik doğum şekliyle, emzirmekle olmuyor çünkü.
Sezeryanda bi doğum sınırı oluyor, nüfus politikası açısından belki de devlet her isteyen sezeryan yaptırmasın diyor ama şu dönemde 3 ten fazla çocuk düşünen sayısı bir hayli az zaten. Artık insanlar ikinci çocuğu bile düşünmekte zorlanıyor.

senin vucudun senin kararın bence geri kalan herkesi salla. Son dönemde sezeryan isteyenlerin zorbalandığını görüyorum. arkadaş karışmadığınız bir o kalmıştı, ona da karışın moduna girdim.
ikisinin de avantaj ve dezavantajı var, bunu en iyi değerlendirecek ve karar verecek kişi doğum yapacak kişi.
normalle başlar sezeryana döner ise "aaa olmaz ama sen ya da bebek ölseydiniz daha iyiydi" mi diyecek insanlar yakında?
ya da sezeryan vardı kafasında bebek aceleci ve herşey gayet sağlıklı ilerledi çok hızlı doğum oldu , doktor ama sezeryan olmadı diye zorbalamalı mı?
takım tutar gibi taraf tutmak iyice yaygınlaştı, ve saçma konularda bu yapılıyor.
Çok saçma bebek ve ben nasıl sağlıklı isem doktorum ile bunu görüşüp ona göre karar vermemiz gerekiyo devlette olsam beklicem vajinal doğum için insanı iyice korkutuyorlar bence

Ağzı olan konuşuyor gerçekten. Hamileliğinde veya lohusalığında zorluk yaşarken kimse bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuyor ama doğum şekline, emzirip emzirmemesine herkes karışıyor.
Vajinal yolla doğum yapan sezeryanla dünyaya çocuk getirenden daha çok anne değil. Annelik doğum şekliyle, emzirmekle olmuyor çünkü.
Sezeryanda bi doğum sınırı oluyor, nüfus politikası açısından belki de devlet her isteyen sezeryan yaptırmasın diyor ama şu dönemde 3 ten fazla çocuk düşünen sayısı bir hayli az zaten. Artık insanlar ikinci çocuğu bile düşünmekte zorlanıyor.
Bu ekonomide ikinciye nasıl yeticez diyoruz mesela bugün devlete gittim ne boy ne kilo kontrolü var ne bebeği görüyoruz ama özelde öyle değil her anına şahit oluyorum para olmasa mecburi devlette dogurucam her devlet böyle değildir tabi ama bizim makineler vs çok eski

Evet ya geçen de bir ebe normal dimi diye sordu zaten devlete gidiyom yani ilk yol o olacak da vajinal düşünmeme rağmen bana garip ve rahatsız edici geliyor. Kendi vucudum abi ne karisiyosunuz her önüne gelen de yorum yapabilecekmis gibi nerden buluyorlar bu hadleri. Doktorum musun hayır daha ne yani... Bi de şey diyo doğal olan sağlıklı olan falan skxnsjndkdjxkd neyi güzelliyorlar anlamıyorum açıkçası
Sen gel doğur deseydin 🤭 bizim devletteki ebede gebelik okulunda herkese normal olan normal doğum pankartı verip foto çekip paylaşmış

Kesinlikle katılıyorum normal doğsa da sanki 5/6 tane ye bakacak güç kimde var eskisi gibi değil artık ve bunu farkedemiyorlar ülkenin içinden geçtiler ekonomi kira vs millet zor geçiniyor onlar hala nelerin peşinde .bişey yapmak istiyorlar sa annelere destek olunsun bence

KIZLAR YA Bİ FİKRİM VAR MANTIKSIZSA SÖYLEYİN EN İYİ SİZ ANLARSINIZ :)

Ben şimdi aşırı korkuyorum acı eşiğim de baya bi düşük. elim kesilse ağlıyorum o derece. yani sezaryenin sonrasından korkuyorum ağrı sızıdan, normal doğumun da başlı başına ağrı sancısından korkuyorum. özellikle suni sancı alan herkes çok pişman. normal doğumda bi şey yok ama suni sancı ile mahvolduk vs dediler.

bende düşündüm ki,
eğer her şey yolunda giderse bebek iyiyse, pozisyon iyiyse vs ben kendimi normal doğum gibi hazırlayayım. ağrı sancı başlayınca biraz evde çekeyim hemen gitmeyeyim. sonra dr a gideyim baktık eğer açılma vs var ağrı çekip normal doğumu bekleyeyim. ama atıyorum baktık iş suni sancı olayına doğru gidiyor hiç sancı almadan direkt sezaryana geçsem. sezaryan olsam nasıl olur?

yani düşüncelerim saçma mı? aramızda deneyimli hamileler de var. ya da deneyimi olmayıp araştırıp bilgi sahibi olan. beni bi aydınlatın bu fikrim mantıksız mı sizce

Back