- 10 Temmuz 2024
- 1.050
- 2.307
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
- #25.921
cnm gecmis olsun ama.ne operasyonu ?
Hayırdır kuzucum ne operasyonu?
Kuzum duam aklım seninle. Ne operasyonu olacaksın bizi merakta bırakma sakın
Geçmiş olsun hayır ola canım
Canım benim dualarımız seninle
Canım kızlar dua eden merak eden yazan herkese çok teşekkür ederim. Kondilom koterizasyonu işlemine girdim.(Sigil yakma)İşlem kısa sürede yapıldı. Genel anestezi verdiler tam bayılmamışım birde lokal anestezi yemişim E elektroforez çok şükür başarı ile sonuçlanan bir sürecim oldu. İlk çıktığımda hafif kanamam oldu sonrasında kesildi. Sabah girdim akşamda hastaneden çıkış yaptık.Pansuman vs ile uğraşıyoruz tabi birde hamile olunca süreç beni çok korkutuyordu. Ama elhamdülillah iyi geçti. Gerçekten doktor çok önemli bir faktör. Şimdi daha iyiyim bugün kontrolüm vardı hatta alttan muayene bile etti. Biraz canım acıdı ama idare ediyorum. Pazar günü çok ağrım oldu adet sancısı gibi yanma ve ağrı doktor sancin varsa yatış yaparız dedi Allah'tan sancım yoktu. Bugün kontrole gittik bebeğin suyu muyu iyi çıktı açıklığım da yoktu eve geldik. Biliyorsunuz şeker ile uğraşıyordum ben bir kaç aydır kurtuldum çok şükür bebiş bir hafta önde gidiyordu artık tam kendi haftasını yakalamış. 27ocak doğum günümdü bana hediye gibi geldi bu haber ve işlemin başarılı geçmesi tahlillerin temiz çıkması.hayırdır inşallah ne operasyonu canım
Şubatta olacak yüksek ihtimalle benim doğum orayı da takipteyim bir çok kişi doğurmuş.bakalim bizim grupta süreç nasıl ilerleyecek ilk kimden alacağız güzel haberi. Ve umarım herkes iyidir.. maya91
ipeksi19 warcrew