2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ayetel kursi, meryem suresi, felak ve nas

Kızlar nasılsınız
Yazamıyorum bir süredir
Doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün inşallah

Geçen gün ağrım olunca hastaneye gittik bebek aşağı inmiş kanala doğru ama sıkıntı yok gelişim devam ediyor dedi ilk kızımda kanala girmiş gelişim durmuştu 34. Haftada
Korktum baya

Kasılmaların düzenli hale gelirse kanaman veya suyun gelirse gel hemen dedi dikkat et dedi

Hala valizi hazırlamadım
Yıkadım ütüledim kendime pijama sipariş etmiştim o geldi depend de aldım eksik kalmadı artık şükür sadece valize girecekler

Hastanede 2 gece kalınıyormuş
Bebeğe kaç takım koyayım sizce yelek filan gerekiyor mu siz koydunuz mu

Valla ilk çocuk gibi bilgisizim şuan annem ilgilenmişti hastanede hiç hatırlamıyorum o yüzden

Kızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama çok fazla bu konuyla ilgili hurafe var ve inanan asla kestirme diyen var. Benim bir fikrim yok siz ne düşünüyorsunuz
Benim saçım da maalesef çok yıprandı tel tel oldu. Kestirmek ve boyatmak için doğum sonrasını bekliyorum. Hem hurafelerden hem de şimdi hormonlardan dolayı saç boyası tutmazsa diye düşünüyorum.

Bende daha hazırlamadım 36.haftadayız 35+4 ben 2 takım 2 de tulum koymuştum kızımda geçen sene yelek de koydum ama ihtiyacım olmamıştı hiç yine koyarım olursa diye

Ayyy kızlar bugün temizliğim yapıldı biraz rahatladım valla kayınvalidem geldi o da yardımcı oldu bebeğe baktı falan doğum çantası bebeğin kıyafetleri birde bi kaç düzenleme kaldı kıyafetleri yarın yıkıcam kalanları da bu hafta içi yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum 2 mayısta randevum vardı doktorum yokmuş 3 mayısta gidicez o yüzden bu haftayı da atlayınca zaten 2 haftam kalıyor doğuma kadar da dinlenirim inşallah 17 mayısta olsun dicem bakalım doktorum ne diyecek biraz olsun rahatladım iyi oldu şükür ama ağrım var biraz gece kesin mahvolcam ağrıdan

Cnm bizde suya Meryem suresi okunuyor ,istediğiniz zaman okuyabilirsin. Sonra doğuma girerken o suyu içine atılıyor doğum boyunca o açılıyor doğum biter bitmez sudan cikarilip kurutuluyor su da saksıya dökülüyor .

Kızlar bu göbek düşme olayı olduktan ne kadar sonra doğum gerçekleşiyor? Son 4gündür hem göbeğim gözle görülür şekilde aşağı indi hem de özellikle tuvaletteyken falan bebeğin vücut çoğunluğunu kasıklarımda ve aşağıda hissediyorum bir de kremsi akıntım başladı bugün. Şu an 35+6dayım daha zamanı var aslında ama bu aşağı inme, hareketlerin aşağıda olması akıntı vs derken korktum biraz. Ayın 9-10u gibi eşim başka bir şehirde olucak o zamana kadar doğar mı sizce?

Bu da guzelmis aslinda. Bizde icine atilan suyu dogum yapmis kadin iciyor

İlk gebeliğiniz mi ? Benim karnım baya 1 aydır aşağıda her gören doğuracak mısın ne kadar düşmüş diyor bende 35+4 deyim herkes ikinci gebelik olduğundan erken inmiş diyor ama bilmiyorum benim de akıntım hep oluyor bazen kasıklarıma baskıdan yürüyemiyor gibi oluyorum sanki bebek çıkacak gibi her an doktor normal dedi ama bu haftalarda erken doğacağı için değilmiş bence sizin de öyledir

Bu da guzelmis aslinda. Bizde icine atilan suyu dogum yapmis kadin iciyor
Aslında içende var bir yudum ama ben biraz korkuyorum alerji yapcagi tutar mikrop bakteri mi olur nolur nolmaz diye bide aramoterapi yağları da işe yarıyor koklama ya da bileklere sürülerek kullanılabiliyor . Ben saf gül yağı arada kullanıyorum zaten bileklerimin içinde aurayı temizliyor diye bide frekansi en güçlü bitki.

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-30-00-27-35-053_com.android.chrome.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 26
Normal doğum düşünen/isteyen kızlar perine masaji yapiyor musunuz? Yani benim arkadaşım çok faydasini gördü kesisiz dikişsiz dogurdu ama ben yapamadim açıkçası tuhaf gelior merak ettim var mi aranizda yapan

Görüştüğüm ebe bana da önerdi ama malesef benim yapabilcegim bir masaj değil ;(

Şuan bende o haldeyim gözlerim fal taşı gibi açıldı sanki uyumayan ben değilmişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…