• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Aaa bana da dün aynısı oldu. Cinsiyet kız. Annem telefonda dedi ki 20. Haftada değişebilirmiş. Yok dedim gözümle gördüm bacak arası açıktı. OLSUN dedi. Dedim ki olsun derken? Sonra daha iyi bu devirde falan dedi ama yani annem gibi bir kadından beklemediğim bir tepkiydi öyle eski kafalı da değil sanıyordum tuhaftı ama ne diyebilirsin ki yani.
Ahaha bizimkiler hep kız istiyordu 🤣 kız bebek sevmedik uzun zamandır diye.. eşimle bende kız istiyorduk ama oğlumuz olacak. Sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var 🤲🏻

Yaren007 Yaren007 lütfen bana da bşr yorum yapar mısın. Çok yere yazdım dönüş yapan olmadı. Merak ediyorum 🥺

Eklentiler

• IMG_20250307_073925.webp
    IMG_20250307_073925.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 6
Yaşadığınız şeye kalbim acıdı gercekten cok üzüldüm cok zor ama neden tutup da buraya yazıyorsunuz ben sahsen okurken cok endiselendim, hala da yazıyı kaldırmamissiniz
Ben kimseyi üzmek için gidip buraya yazmadım psikopat değilim asla öyle bir düşünceyle yazman hele ki hamile bir kadını asla üzmek istemem sitede yazdığınız hiçbir şey silinmiyormuş zaten kendi sorunlarımla uğraşıyorum bir de üstüne burdaki insanları üzdğğüm için vicdan azabı çektim bir gün boyunca görmezden gelirseniz sevinirim hakkınızı helal edin iyi akşamlar

Ben kimseyi üzmek için gidip buraya yazmadım psikopat değilim asla öyle bir düşünceyle yazman hele ki hamile bir kadını asla üzmek istemem sitede yazdığınız hiçbir şey silinmiyormuş zaten kendi sorunlarımla uğraşıyorum bir de üstüne burdaki insanları üzdğğüm için vicdan azabı çektim bir gün boyunca görmezden gelirseniz sevinirim hakkınızı helal edin iyi akşamlar
Benimde kaybım var ama senin kadar büyük değildi 2 aylıktı ve doğum yapmadım genel anestezi ile kürtaj oldum.
İnsan bazen tanıdık bir çevredense, hele ki bu çevrede senin deneyimlediğin olayı yaşamış biri yoksa tanımadığı insanlarla konuşmak onların, deneyimlerini dinleyip kendini anlatmak istiyor.

Ne olursun üzülme bana hep bir bacağı içerde dediler, arkası hemen gelir dediler, doktorum bile yiyeceği ekmek bu dünyada değilmiş dedi.

İstersen farklı bir başlık altında aynı deneyimi yaşamış kadınlar bulabilirsin. Hiç üzülme lütfen. Kendine 1 hafta süre tanı üzülmek, içini dökmek, ağlamak için fakat o bir haftanın sonunda bişeyleri geride bırakman gerekiyor.

Kızlar bu detaylı ultrason için bende randevu alıcam ama bugün tam 19 haftalığım sizinde dediğiniz gibi önerilen hafta 21.
Ne şans ki benim olduğum şehirde( ilçedeyim ama ben genel olarak şehire baktım) devlet hastanesinde perinatoloji yok yok yok.
Sadece şehir hastanesinde var ve ona da gidebilmek için o hastanede takipli hasta olmam gerekiyor yani kısaca beni direkt özele yönlendiriyorlar.
Normal kontrollerimde özel deydi zaten hastanem 5 bin TL diyor ultrasona ama benim sigortamında zamanı doldu 😩😩😩
Yenileme için aradık konuştuk 12 bine doğum teminatlı sigortam olmuş 33 bin🙃.
Canım kocam zilleri takıp oynasa yadırgamam darbuka alır ritim tutarım bebemde kordonla saz çalar ne olucaz bilemiyorum 🤠

Back