- 8 Kasım 2024
- 420
- 772
- 18
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #9.261
Hiç sıkıntı yapma öyle ufak delik olan çok bebek duydum sonradan kapanabiliyormuş içini ferah tut sağlıkla alacaksın inşallah kucağınaMerhaba kızlar. Bizimde detaylımız yapıldı bugün. Kalbinde minik bi delik varmış kapanabilirmiş amniyosentez yaptırabilirsin falan dedi. Genetiğe yolladı. Konuştular orda binde bir oranında bebek kaybına yol açıyormuş tespit edilsede bi tedavsi yokmş vs. Açıkcası gönlüm çok rahat hiç içime bi korku düşmedi benim gönlüm rahat. Zaten kapanabilirmiş. Google amcadanda baktım zamanla düzelebilen izlem gerektiren bişeymiş. Onun dışında kan uyuşmazlığı tahlili verdim 4 hafta sonra tekrar gel bakalım kalbine dedi. Bunlar dışında herşey iyiymiş çok şükür. Ekranı görmedim bende sekretere bilgileri yazdırdı ney ne kadar hiiiç anlamadım. Sağlıklı olduğunu düşünüyorum bunuda halletmiş oldk çk şükür. Herkese güzel haberler alır inşaAllah bizden böyle şimdilikay bide hastanenin perinataloji bölümü ve oturcak yer olmazmı ya. Tüm gebelerce belimiz bıkınımız ağrıdı. Zaten uzun sürüyo muayeneler. Bi daha giderken katlanır samdalyemi götürsem diye düşünmedim değil
![]()

Ben beklemedim şükür geldiğim gibi ismim yandı belleyen gebeler vardı orda oturulacak yer yok gerçekten neyseki şanşlı günündeydim ben