• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Kızlarrr iştahınız nasıl? Benim şu hamur işi sevdam ne olacak :( tutmaya çalışıyorum kendimi ama sürekli aklım hamurişinde. Yemekle çok aram yok sanırım o sebepten . Tüm açlığımı hamur işi ile tamamlamak istiyorum resmen :(
Proteini az yediğim günlerde ben de sağlıksız şeylere yönelme eğilimdeyim. En azından güne omletle başlamak ve arada ufak tefek şeylerle nefsimi köreltmek bana iyi geliyor, belki yardımı dokunur.

Kaç kullanımda bir kaynatmak gerekiyor ki? İlk çocuğum açıkçası pek bir fikrim yok 🥲
Biberon hiç kullanmadımama şu kaşık biberonlardan çok kullandım. Belli bir aya kadar sürekli her kullanım sonrası kaynattım. Tabi elimde 5-6 tane vardı onlardan.. Emziğide arada sırada kaynattım belli bir süre tutmadım onda.. Daha çok süt sağma aparatlarını kaynatmak beni yordu. Onlarıda kullanım sonrası hep kaynattım.

Çekim gücü azaldı mı kullandıkça ? Ben Philips aventlere de baktım ama çekim gücüyle ilgili çok şikayet var.
Çekim gücünden yana bir sıkıntım olmadı açıkçası.. Bir arkadaşım kullanmıştı zamanında onun önerisi ile aldım bende.. 2 senedir kutuda yeni durumu ne bilmiyorum. 2li olanından var bende süre vs de gösteriyor memnundum. Sadece beklemek yoruyor. Aklım yeni çıkan takılabilenlerde ama eminde olamıyorum işlevleri nasıl gerçekten kolaylık sağlıyor mu

Back