2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Zaten sancım gelirse duş faln alıp temizlenip giderim canım oyalanırım biraz sancı zamanı kısalana kadar ki eşim işte olursa onun gelmesini beklerim. Sancıyı evde çekmek daha rahat.

Iste benim daha 5 yıl gecmedi 2018 yılinda kizimi dogurdum zaten normal dogum istemiyoeum bende panik atak var ben normal dogumu yapamam
Benimde geçen sene kızımı doğurduğumda hayalim ikinciyi bi kaç sene sonra normal doğurmaktı 2-3 sene sonra olur demişti doktorum ama nerden bileyim kızım daha 1 yaşına gelmeden ikinciyi doğuracağımı benim dikişlerim bile iyileşmedi 11 ayda 2 sezeryan olmuş olucam bende ondan çok korkuyorum geç iyileşir diyor herkes

Zaten sancım gelirse duş faln alıp temizlenip giderim canım oyalanırım biraz sancı zamanı kısalana kadar ki eşim işte olursa onun gelmesini beklerim. Sancıyı evde çekmek daha rahat.
Ya hastaneye hazırlanıp gitmek çok iyi bişey kesinlikle ben ilkinde bebek hareketlerini hissetmedim diye pazar kahvaltısından hastaneye gittik nst de bakılsın diye bakıldı sonra yatırıyoruz çıkamazsın dediler şok oldum eve gidip bi duş alıp üstümü değiştirip gelsem diyorum hayır dediler öyle baya eşofmanlı saçım başım bi şekil kaldım hastanede hemen damar yolu falan açtılar hastanede duşa da giremedim izin vermediler sürekli nstde bağlıydım 1,5 gün allahtan doğum çantasını 2 gün önceden arabaya koymuştuk ben çıkabiliriz diye düşünüyordum 37.haftadaydık eve gider hazırlanırım gelirşm sanıyorum hala hemşire sordum ne çıkması sen bugün doğuracaksın dedi bana sonra zaten 2 gün sonunda acil sezeryan oldu bu sefer planlı sezeryan olacağından fön falan çektirip hazırlanıp gitcem ahtım var

Ben de dün o kadar ağrı çektim ki hemen duş aldim saçımı yaptim giyindim öyle bekledim ama yanlış alarm şimdi doğuma kadar hergun hazirlanip tam eeeeh sıkıldım hergun bundan diyip ilk saldigim anda dogururum ben kesin bide lohusa tacimi bekliorm kargo bi turlu gelmedii

Kolay değil canım. Arkadaşım 2021 nisanda zorunlu sezeryan oldu. Bu sene martta bir daha doğurdu 2.yi. onun senden uzun yine zamanı ama o bile bu sefer zor kalktım ayağa ağrım çok oldu İlkinde bu kadar olmadı dedi. O da plansızdı beklemiyordu gebeliği. Allah hayırlı kolay doğumlar versin cümlemize

Kesin benim de öyle olur 2 sefer öyle ağrım oldu duş aldım temizlendim bişey olursa diye yattım uyudum geçti ben de taç sipariş ettim ama iptal oldu gelmicek çarşıdan bakıncam bugün tek eksiğim o hastane çantamda bir de fotoğraf çekileceğiz eşimle 1 2 poz fotğrafcıyı da pazartesiye ayarlıcam inşallah bizim oğlan da gelmek istemez bu kadar kısa sürede

Insallah korktugun gibi olmaz büyük konusmayim ben kesinlikle normal.dogum istemiyorum çünkü o.masada panik atagım tutarsa bayılir kalirim sezeryanda bile yari sakinleserek giriyorum

Amin inşallah bende o yüzden korkuyorum daha iyileşmeden tekrar kesecekler sonuçta inşallah çok zor olmaz ayağa kalkmam ilkinde de baya zorlanmıştım 10 gün sonra iyiydim ama bunda daha zor olacak kesin orası sağlık olsun da toparlanırız inşallah bi şekilde

Insallah korktugun gibi olmaz büyük konusmayim ben kesinlikle normal.dogum istemiyorum çünkü o.masada panik atagım tutarsa bayılir kalirim sezeryanda bile yari sakinleserek giriyorum
Zaten ilki sezeryan olmuş istemiyorsan hiç riske girme sezeryandan sonra normal yapmayı her doktor da kabul etmiyor zaten daha zor oluyormuş sanırım sezeryan olursun sende sancı çekmiyorsun en azından o kısmı
Çok güzel

Hiç korkma alakası yok bende 25ay arayla oldum sezeryan ikinci daha kolay geldi bana daha çabuk iyileştim o tamamen senin hareketli olmana bol bol yürümene bağlı sürekli yatıp hareket etmezsen az yürürsen çok zor iyileşirsin

Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Bir de meryem ana otu varsa muhakkak onu da sancin basladigi gibi suya koy ben de oyle yapicam enerji yayiyormus rahim kaslarinin rahatlayip acilmasi icin

Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum. Bir de meryem ana otu varsa muhakkak onu da sancin basladigi gibi suya koy ben de oyle yapicam enerji yayiyormus rahim kaslarinin rahatlayip acilmasi icin
Onu biliyorum ya onu suya koyup dua okunması gerekiyor ve doğum bitince çıkarılması gerekiyormuş. Etrafımda ben sancı çekerken bunu yapıcak biri yok ya dua vs bilinmesi lazım. Kendim de sancı çekerken ve doğum anında aklıma gelmez.

Karın kasılmalarım çoğaldı koltuktan bile oturup kalkarken çatı kemiklerim ağrıyor çok fena kasıklarıma ağrı yapıyor... bide mesaneye çok fazla baskı oluyor bazen bir anda tuvalete koşacak kadar kanala girmiş midir?

Ne duasi okunmasi gerekiyormus? Canim sanci ilk basladiginda oyle abartili bir durum olmuyormus rahat ol sen. Sen koyarsin ya da esinden rica et o koysun bir surahiye. Ama onu da hastaneye yaninda gotur muhakkak. Agzi da acik olsun ebeler falan yardimci olur rica etseniz.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişin tarihi yazarsan hemen güncelleyeyim canım.Sen nasılsın bebiş nasıl
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun kusura bakma yeni girdim siteye 22 Nisan tarihinde doğdu Çok şükür iyiyim lakin bebeğim de sarılık varmış şu anki tek sorunumuz o

Doktoruna yazsan daha iyi olur bence. Çünkü açıklığa bakılması lazım, bir de açıklıktan bebeğin kafasına da bakıyorlar. Kasılmaların kaç dakikada bir ne kadar sürüyor?

Masallah gözünüz aydın. Benim de 3. Dogumum olacak insallah böyle kolay olur. 2. Cocugunuz kaç haftalik dogmustu. Benim 2. Dogumum 38+1'de olmustu. Yarın 38+1 oluyorym galiba bu bebisim biraz gecikecek
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun siz de sağlık sıhhatli alın kucağınıza inşallah benim 2. doğumumda 40 haftalıkken doğmuştu suni sancı ile başlatmıştim

Çok teşekkür ederim canım, Rabbim sizlerede sağlıklı ve kolay dogumlar nasip etsin inşallah:)

Doktoruna yazsan daha iyi olur bence. Çünkü açıklığa bakılması lazım, bir de açıklıktan bebeğin kafasına da bakıyorlar. Kasılmaların kaç dakikada bir ne kadar sürüyor?
Düzensiz bazen saatlerce yok bazen 10 dakikada bir bebek hareketli biraz bugün o hareketlendikçe artıyor. En son kanala girmemişti daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…