• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
sende de oluyor mu ya
bende tek bana mı oluyor diye düşünüyordum :(
çok zormuş hamilelik unutmuştum yine hatırladım.
giyecek bi şey bulamıyorum, enerjim hemen bitiyor, bi şey yapasım gelmiyor, kendimi çirkin hissediyorum
Aynı ben de senin gibiyim kıyafet almaya gittin çocuklqr ağladı diye dolaşamadım yine kaldım böyle tayt tshirtle

Selam kızlar dün öğlen durup dururken bende de kahverengi kanama oldu wc sıkıştım gibi oldu sonra bir baktım klozet olduğu gibi kan dolmuş sonra da sildikçe hep pıhtı geldi doktorum gel dedi gittik iki tane iğne yaptı ve progestan verdi. Akşama doğru kesildi lekelenme. Ama kasıklarım çok acıyor. Bugün saat 14 te tekrar kontrol var. İlişkiyi ve seyahati yasakladı 5 kgdan fazla hiçbir şeyi kaldırmayacaksın dedi. Muhtemelen rapor verir diye düşünüyorum çünkü işim hep ayakta kaldığım yorulduğum bir iş. Neden oldu böyle bilmiyorum ilk gebeliğimde yaşamadım bu durumu. Hatırlamaya çalışıyorum kendimi zorlayacak hiçbirşey yapmadım. Korkmalı mıyım düzelir mi 😔

Selam kızlar dün öğlen durup dururken bende de kahverengi kanama oldu wc sıkıştım gibi oldu sonra bir baktım klozet olduğu gibi kan dolmuş sonra da sildikçe hep pıhtı geldi doktorum gel dedi gittik iki tane iğne yaptı ve progestan verdi. Akşama doğru kesildi lekelenme. Ama kasıklarım çok acıyor. Bugün saat 14 te tekrar kontrol var. İlişkiyi ve seyahati yasakladı 5 kgdan fazla hiçbir şeyi kaldırmayacaksın dedi. Muhtemelen rapor verir diye düşünüyorum çünkü işim hep ayakta kaldığım yorulduğum bir iş. Neden oldu böyle bilmiyorum ilk gebeliğimde yaşamadım bu durumu. Hatırlamaya çalışıyorum kendimi zorlayacak hiçbirşey yapmadım. Korkmalı mıyım düzelir mi 😔
Gelmiş geçmiş olsun canım 🙏 Endişelenme dikkat et dinlenmene bak ve ilaçlarını aksatma her gebelik aynı değil ama kanamayla geçiren çok gebe var tekrarı olmaz inşallah sağlıkla atlatırsınız 🤲🌸

Geçmiş olsun öncelikle kanama insanı gerçekten korkutuyor ama doktor baktıysa zaten kötü bir şey olsa söyler o yüzden bence korkmayın Doktorunuzun dediklerini uygulayın..

Gelmiş geçmiş olsun canım 🙏 Endişelenme dikkat et dinlenmene bak ve ilaçlarını aksatma her gebelik aynı değil ama kanamayla geçiren çok gebe var tekrarı olmaz inşallah sağlıkla atlatırsınız 🤲🌸
Progestan verdi deli gibi başım dönüyor

Geçmiş olsun öncelikle kanama insanı gerçekten korkutuyor ama doktor baktıysa zaten kötü bir şey olsa söyler o yüzden bence korkmayın Doktorunuzun dediklerini uygulayın..
Bebek çok şükür iyi ama kanama plesantanın yanında olmuş diyince baya korktum ilk gördüğümde bile o kadar ağlamamıştım :)

Ya kızlar bu hafta herkeste lekelenme olmuş. Umarım herkes iyidir. Çok geçmiş olsun 🙏🙏🙏
İnşallah büyürken normaldir bunlar birkaç haftadır da görmüyordum baya bebek olmuş elleri burnu herşeyi vardı oynuyordu sıpa 12 den sonra düşük riski artık olmaz deniyordu baya şoka uğradım

sende de oluyor mu ya
bende tek bana mı oluyor diye düşünüyordum :(
çok zormuş hamilelik unutmuştum yine hatırladım.
giyecek bi şey bulamıyorum, enerjim hemen bitiyor, bi şey yapasım gelmiyor, kendimi çirkin hissediyorum
Oluyor neden olmasınki eskiden diyorum daha bakımlıydım kilom yok benimde karnımda ilk günler gazdan dolayı daha şişti şimdi ama sanırım 5 ayda belli olucak sadece sık sık deyince kötüyüm bakımsızım sanki yükleniyor ondan dilime almamaya çalışıyorum

Düzelir benimde senin gibi oldu geçti korkma ilaçlarını iç dinlen çok geçmiş olsun. Bugün doktora gittim hala kanama alanım duruyor ama kahverengi kan geliyor artık direkt kırmızı değil. Az az geliyor.. ama inşallah düzeliriz

Düzelir benimde senin gibi oldu geçti korkma ilaçlarını iç dinlen çok geçmiş olsun. Bugün doktora gittim hala kanama alanım duruyor ama kahverengi kan geliyor artık direkt kırmızı değil. Az az geliyor.. ama inşallah düzeliriz
Peki işe gidebilir miyim? Dinlenme mi gerekiyor? İş yeriyle papaz olacağım yine bir sürü laf işiteceğim 😔

Kızlar hepinize geçmiş olsun şunu söyleyim her iki gebelikte kanama gördüm ve son ayıma kadar iğneler fitil kullandım kanama olmasa bile ve + doktorum 24 haftaya risk demişti bana risk derken yani ağır kaldırmıcan fazla yürümek yok hatta ilkte hiç kalkma dedi bana bebeği olanlar bizler dinlenemiyoruz ama bebeği olmayanlar dinlenin 24 haftaya kadar ilacları bırakmayın

Progestan ağız yoluyla içildiğinde yapar canım fitil olarak kullandım ben daha önce doktoruna sorabilirsin hem daha etkili oluyor öyle
Bugün bir sorayım kendi doktoruma canım dünkü acil kadın doğumcuydu. Demedi fitil diye. Birde ben geçen hafta grip oldum sürekli ama sürekli hapşurdum o zarar vermiş olabilir mi kendimi suçlayıp duruyorum ya

Bugün bir sorayım kendi doktoruma canım dünkü acil kadın doğumcuydu. Demedi fitil diye. Birde ben geçen hafta grip oldum sürekli ama sürekli hapşurdum o zarar vermiş olabilir mi kendimi suçlayıp duruyorum ya
Hiç kendini suçlama canım ne yaparsak yapalım olana bitene çare yok çok şükür bebeğinde sende iyisiniz önemli olan o bende oğlumda çok kes kanama yaşadım ister istemez insan korkuyor tabi haklısın ama önemli olan bundan sonrası kendine dikkat et Allahın izniyle bişeycik olmaz 🤲🥰

Kızlar hepinize geçmiş olsun şunu söyleyim her iki gebelikte kanama gördüm ve son ayıma kadar iğneler fitil kullandım kanama olmasa bile ve + doktorum 24 haftaya risk demişti bana risk derken yani ağır kaldırmıcan fazla yürümek yok hatta ilkte hiç kalkma dedi bana bebeği olanlar bizler dinlenemiyoruz ama bebeği olmayanlar dinlenin 24 haftaya kadar ilacları bırakmayın
Dün bizde gezmeye çıkardık koşuşturdum yürüdüm taşıdım ağrım oldu küçükler daha Allah hepimizin evlatlarını koruyup kollasın kolaylıkla sağlıkla kucaklıyalım 🤲

Kızlar annemle konuştum seni rüyamda gördüm kız çocuğuyla dedi hayırlara vesile olsun inşallah bide kız annesimi olacam acaba çok heyecanlı 😍🌸

Haydee şehirden şehire değişiyo demekki fiyatlar bana da Ordu’dan 13.000 tl dediler. Ankara’daki asıl merkezleri ama fiyatı 14.000 tl. 😂
ayyy gerçekten mii şoktayım şuan ben de hastane fark alır diye düşünüyordum ahahhah gel kız burda ver kan :D

Back