2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızım 20 aylık olmak üzere.
Hala emziriyorum.
Kakasını yaparken çiş diyor. Bezlemeye devam ediyorum.
Neredeyse her kelimeyi söylüyor.
Yemek canı isterse güzel yiyor. Et ürünlerini yiyor. Patates hariç sebze yemiyor. Ev yapımı turşu yiyor. Yoğurt yiyor. Bazen ayran yapıyorum.
Merdiven çıkıp inmek istiyor.
Kiyafetlerini kendi çıkartıp giymeye çalışıyor. Acelemiz olduğunda bu kısım biraz zorluyor.
Gece uykusu gelse bile uyumamak için 1 saat kadar direniyor. Gündüz 1 - 1.5 saat uyuyor.

Kızlar napiyonuz yaaa kimse yazmıyor
Ay herkes bebesinin derdine dustu galiba bizimki 2 yas sendromuna erken girdi. Uyku gerilemesi had saffada ve essek herif rol yapmayi ogrenmis ya uyuyo numarasi yapiyo ben odadan ciktigim gibi arkamdan firliyo sizin bebeler ne alemde

Benim kız kelimelerin hepsini söylüyor, 1den 10a kadar saymayı ezberledi bii ikii üccc döörrtt diye sayıyor. Baba nereye gitti diyorum biimmm diyor çiş kaka diyor ama asla oturmak istemiyor koykuu (korkuyorum) diyor bende zorlamıyorum. Yemek konusunda şükür sıkıntımız yok. Uyku zorluyor. Direniyor uykuya. Birde hayır dediğimiz zaman kıyamet kopartıyor kendini yerlere atıyor ağlıyor. Koltuk tepelerine çıkıp yere atlıyor tam bir kuduruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…