- 8 Ağustos 2011
- 11.047
- 5.581
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #9.221
BenKızlar 2. Sezeryani olacak olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenKızlar 2. Sezeryani olacak olan var mı
Kaç haftalık?Kizlar karnimin altinda agri var Allah sonunu hayir etsin. İstemiyordum açikcasi ama tam kabulleniş evresindeydim
5 haftalikKaç haftalık?
Biz de arada benzer ağrılar yaşıyoruz.
Kanama yoksa endişe etme. Dinlen ins geçer.
Hea. Daha basındasın. Buraya yazdığın için bizim gibi ileri haftan diye düşündüm.5 ha
5 haftalik
Kasikta v.s normalde karin alt bölgesi tehlike
Tam olarak kaçınca hafta yapılıyor 2. Sezeryan dedimi size doktor
Yanlış yere yazmışım canim konu başliğina bakmadan endişeyle.Hea. Daha basındasın. Buraya yazdığın için bizim gibi ileri haftan diye düşündüm.
Yine de kanama yoksa yine endişe etme. Gebeliğin başından sonuna kadar kanama yaşayan, düşük riskiyle yatan ve sağlıklı bebek doğuran kadınlar var. Her şey olacağına varır. Ya mübdi ismini tesbih çek.
Çok şanslısın canım o zaman. Bende de tam tersi annemin karnında aşırı çatlak var. Bende ilkinde onca yağ surmeme rağmen catladim genetikten kacamiyoruz malesef. Canları sağolsun ne yapalımGenetik malesef çatlamayanlarda var 4 aydan itibaren çatlayanlarda var sadece aza indirebiliriz benim annem in vucudu vallahi taş gibiydi inş ona benzemişimdir çatlakları yoktu :)
Kesinlikle bizde ilk çocukta travel aldık taş gibi on çocuk büyütür ama kullanımı pratik değil ve çok yer kaplıyor. Biz çok şehir dışına çıkıyoruz ve arabanın bagajina sığdırmak her seferinde çok zor oluyordu. İkinciye bende kabin boy tek elle kapananlardan almayı düşünüyorumKizceler biz ilk bebeğimizde aşırı tecrübesizlik ve hevesle kraft travel sistem bebek arabası almıştık. Çok sağlam şık araba. İşimi görmedi diyemem evde bile içinde uyuttum yatak gibi oluyordu ilk zamanlar uyumadigindaama sonra biraz büyüdü dışarıda kullanmaya başlayınca baktık arabaya zor sığıyor disarda sürmek zor tank suruyormussun gibi Bi güç gerekiyor hele bebekle teksem kim katlayacak kim arabaya koyacak vs çok zor oldu. Bunun üzerine 1 yaş civarı bebek dışarıya da bakmak isteyince cybex beezy aldık. Hem konforlu hem hafif tam yatıyor ama tek yönlü , katlaninca küçücük, tek elle açılıp kapatılabilir, bebek kucakta olsa bile yaparsın. Disarda hep yanımızda benim kızım arabasını seviyor, 3.5 yaşında hala kullanıyoruz. Yeni bebise de önce puset aldik sonra kızım kıskanacak gibi olduğu için eşimle düşündük yeniden cybex eezy s twist 2 yi de aldık :) yine sürüsü benzer, hafif tek elle açılıp kapatilabiliyor. Bebek uzerindeyken belli bir ağırlığa boya kadar yön değiştirilebilir ama uzayınca zor olur gibi geldi bana. Babam beezy modelini niyeyse daha güzel buldu ama ben cybexden çok memnunum 3 yaş sonrası oto koltuğunu da bu markadan almıştık. Çok uzun yazdım ama araba alırken işin özü hafif, az yer kaplayan, sürüşü kolay, tam yatan ve tek elle açılıp kapanan modelleri tercih etmeye çalışın derim
Canım o bende hep oluyor. Bebekler Baskı yapıyor diyor doktorum. Rahim ağzı kapalı çünkü.Kızlar merhaba benim bazı zamanlar vajinama aşırı baskı yapıyor ve böyle rahatsızlık hissi veriyor şu an tam tarifleyemiyorum neredeyse 15. Haftadan beri böyle bir his var tam ne olduğunu bilmediğim için tam anlatamıyorum ama baskı hissi ile arada sancı giriyor sizce neden
Şimdi ben onu kullanıyorum işte harita gibi karnıma. Zaten şuan bile kızımdaki 30-32 haftamla eş gibi. Epey büyük gergin .Lierac jel çatlak onleme ve olan çatlakları bir nebze önlüyormuş
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canımmmKızlar merhabaaYarın 11'de detaylı ultrasonumuz var bol bol dualarınızı bekliyorum. Genel olarak çoğunuzun güzel geçmiş okudukça çok seviniyorum, kötü haber alanların da Allah gönlünü ferahlatsın inşallah. Hepsi geçecek, Allah'ın izniyle hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getireceğiz inşallah.
Her açıdan güzel bir bağ kurduk sizlerle. Dualarınızın bana da iyi geleceğinden çok eminim şimdiden teşekkür ediyorum.![]()
Merhaba ben 3.sezeryanımı olucam nasipse. İlk doğumum 39+6 da oldu ikincide 38+5 te sancım oldu fitille durdurduk ertesi gün aldı doktor. Araları 1.5 seneydi. Bu üçüncü içinde tahmini doğım tarihim 14 temmuz ama 4 temmuza doğum zamanı dedi bana. 38+4 e tekabül ediyor sanırım. Yani 38 bitinc3 artılarda alacak diye düşünüyorum. Birde benim bebeklerim iri ve rahmim incelmiş oluyor doğuma yakın. Herkeste aynı olurmu bu durumlar yada bu bu durum etkilermi tarih için onuda bilmiyorum.Tam olarak kaçınca hafta yapılıyor 2. Sezeryan dedimi size doktor
Teşekkür ederim bilgi için cnm ilki 39+1 de aldılar makat gelişi diye mecburi sezeryan muhtemelen evet 38 de flan alırlar bir hafta farkla aylar değişiyor insan sordumMerhaba ben 3.sezeryanımı olucam nasipse. İlk doğumum 39+6 da oldu ikincide 38+5 te sancım oldu fitille durdurduk ertesi gün aldı doktor. Araları 1.5 seneydi. Bu üçüncü içinde tahmini doğım tarihim 14 temmuz ama 4 temmuza doğum zamanı dedi bana. 38+4 e tekabül ediyor sanırım. Yani 38 bitinc3 artılarda alacak diye düşünüyorum. Birde benim bebeklerim iri ve rahmim incelmiş oluyor doğuma yakın. Herkeste aynı olurmu bu durumlar yada bu bu durum etkilermi tarih için onuda bilmiyorum.
Biz de sizin gibi araştırma içindeyiz. Araba için tam Kraft Kenya Travel Sistem diye bir modeli düşünmeye başlamıştık, hafif gibi de gelmişti. Bazı arabalarda puset normal koltuğun üzerine konuluyor, bunda puseti takmak için koltuğu çıkarıyoruz, puseti sabitliyoruz, sadece pusetle gezdiriyoruz ilk aylarda. Açıp kapaması da kolay dedi orada çalışan kişi. Fakat burada yorumları okuyunca Kraft ağır arabalardan sayılıyormuş. Başka markalara da bakmak lazım o zaman.Hanımlar merhabalar :)
Sizden bebek arabası ve beşik tavsiyesi istiyorum
İlk gebeliğim çok araştırıyorum çevremede soruyorum pek karar veremedim
Tavsiye verirseniz çok sevinirim![]()