Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz de sizin gibi araştırma içindeyiz. Araba için tam Kraft Kenya Travel Sistem diye bir modeli düşünmeye başlamıştık, hafif gibi de gelmişti. Bazı arabalarda puset normal koltuğun üzerine konuluyor, bunda puseti takmak için koltuğu çıkarıyoruz, puseti sabitliyoruz, sadece pusetle gezdiriyoruz ilk aylarda. Açıp kapaması da kolay dedi orada çalışan kişi. Fakat burada yorumları okuyunca Kraft ağır arabalardan sayılıyormuş. Başka markalara da bakmak lazım o zaman.
Beşik için de anne yanı park yataklar güzel gibi göründü bana. Yalnız yatak odasında çok yerimiz yok, Graco marka küçük bir modele tam karar vermişken yan tarafının açılmadığını öğrendik, yani anne yanı olmuyormuş. Alt seviyeye geçince çocuğu yatırmak da zor olur, çok aşağıda kaldığı için. O yüzden anne yanı özelliği olan (yan tarafı aşağı kadar açılan) park yatak bakacağız, mümkünse 65*95 ölçülerinde. 3-4 yaşa kadar uyuyabilir dediler böyle bir yatakta.
Aynısını bizde düşündük. Kraft Kenya’da nettik sonra pusetinin çok ağır olduğunu duydum
Şimdi araştırdığım kadarıyla Bagi Neo2 iyi gibi duruyor kullanan arkadaşlarım da var memnunlar isterseniz sizde inceleyin :)
Bende anne yanı park yataktan almak istiyorum sizin gibi biraz uzun süre kullansın diye düşünüyorum :)
65*95e olanlar da 3 yaşına kadar kullanılabilir mi acaba? Ben 70*120 görmüştüm baya büyük
Çok şanslısın canım o zaman. Bende de tam tersi annemin karnında aşırı çatlak var. Bende ilkinde onca yağ surmeme rağmen catladim genetikten kacamiyoruz malesef. Canları sağolsun ne yapalım
Bebek arabasi olarak Doona, Maxi Cosi ve Cybex kullanan var mı ilk çocuklarında?
Travel sistem kullanamıyoruz, apartmanın en üst katında oturuyoruz ve asansörsüzüz. Taşımam mümkün değil hem bebek hem arabayı. Apartman girişinde de bırakılmıyor.
Kabin boylarda da tekerler çok ufak, berbat bir yerde oturuyoruz.
Bebek arabası konusu biraz kafa karıştırdı.
Bu Doona çok pratik ve hafir gibi..
Doona kısa süre kullanılıyor diye biliyorum ben cybex beezy model aldım arkadaşımın pusetini takıcam ilk 6 ay onu kullanıp sonra normal oturma kısmına gecıyorlar tek elle acılıp kapanıyor hafif beğendim
Çok teşekkürler. Ulviye hanımı takip ediyorum uzundur.
Doğal doğum yaklaşımı nasıl acaba? Neredeyse 40 yaşımda doğuracağım için sanki sürekli sezaryene yönlendirilecekmişim gibi geliyor.
Aynısını bizde düşündük. Kraft Kenya’da nettik sonra pusetinin çok ağır olduğunu duydum
Şimdi araştırdığım kadarıyla Bagi Neo2 iyi gibi duruyor kullanan arkadaşlarım da var memnunlar isterseniz sizde inceleyin :)
Bende anne yanı park yataktan almak istiyorum sizin gibi biraz uzun süre kullansın diye düşünüyorum :)
65*95e olanlar da 3 yaşına kadar kullanılabilir mi acaba? Ben 70*120 görmüştüm baya büyük
Hanımlar merhabalar :)
Sizden bebek arabası ve beşik tavsiyesi istiyorum
İlk gebeliğim çok araştırıyorum çevremede soruyorum pek karar veremedim
Tavsiye verirseniz çok sevinirim
Araba için önerim yok ama ilk kızımda ilk pusetli kraftın bir model almıştık , çok kullandık araba taş gibi pusetinden sonra arabayıda kullandık bacak örtüsü üst tentesi baya kullanışlıydı tekerlekleri büyüktü yaldır yaldır gidiyordu. Ama sonra hantal geldi, 1 yaşından sonra baston tip bir araba aldım basit birşey onu kullandık. Tavsiyem çok para vermeden hatta çevrende biri varsa ondan ödünç alman pusetli arabalar çok uzun kullanılmıyor.
Ama beşik için kesinlikle anne yanlı park beşik öneririm elim ayağım park beşikti, 3 yıl gittiğimiz heryere taşıdık evde onda yattı. Düştü kafa çarptı derdi yok, hijyen derdi yok. Çocuğunda uyku düzeni bozulmuyor. Park beşik parasını sonuna kadar hak eden birşey
Bende de bir süredir akıntı oluyor , bir arkadaş nioli yağı kullandığını söylemişti çamaşırın tersinden 1 damla sürüp havalandırıp giyiyorum bende öle yapıyorum. Ve dediğiniz gibi günde 2-3 değişiyor
Sağlık ocağı bu aydan sonra bacaklarında ödem artar varis olabilir dedi, gün içi ayaklarını uzak çalışıyorsan altına bir çöp kovası koyarak yükselt dedi.
Memede kitle vardı çarşamba günü doktor kontrolü ve usg çekilecekti ama doktorun ameliyatı varmış 10 gün daha öteledi , zaten öncedende 10 gün ötelenmişti sinir oldum.. başka doktor mu araştırsam beklesem mi bilemedim
Detaylı ultrasondan çıktım her şey yolunda gözüküyor çok şükür. Sadece plesentanın içindeki sıvı miktarı biraz azmış ve bu yüzden de bebiş sıkışmış şekilde duruyormuş. Yüzünü de göremedik plesenta yüzüne çok yakın duruyor sıvı azlığından dolayı. Sorun oluşturacak kadar az gözükmüyor dedi ama korktum da bir yandan.
Plesenta biraz aşağıda ama doktorun söylememiştir belki yukarı çıkacaktır zaten dedi buna da şaşırdım. Kendi doktorum ölçtüğünde normal diyordu çünkü.
Tüm bunlara ek olarak tam ultrason için doktorun gelmesine yakın bebiş çok hareket etmeye başladı. Sonra ultrasonla bir baktık ki hıçkırıyormuş Hislerim gelişmiş o yüzden hıçkırığı bile hissedebiliyormuşum öyle söyledi doktor. Karnımda hareket oluyor 2 saniye sonra ekranda bebişin hıçkırdığını görüyoruz o kadar güzeldi ki izlemek. Darısı bebeğini hissedemediğini söyleyen tüm annelerin başına inşallah, umarım bi an önce sizler de hissedersiniz bu güzel hareketleri
Benim de aynı seninki gibiydi o haftalarda. Doktora gitmemek için kendimi zor tuttum ama hafifte olsa hissediyorsan ve kanama ağrı yoksa bir sorun yoktur inşallah Yalnız hareketleri takip etmen iyi olacaktır az da olsa bir şeyler hissediyorsan pozisyon değiştirmiştir
Ben de 15.haftadan itibaren birkaç güne bir hissediyordum ama 19 haftada 5 6 gün hiç hissetmedim çok da korktum tatlılar falan yedim yattım ama hala yoktu. En son gece 3te uyanıp acile gitmeyi bile düşündüm neyseki sabah druma gittim bebiş gayet iyiydi. Doktorum da dedi bazen plasenta önde olunca hissetmeyebilirsiniz diye. Korkma canım ben çok pimpirikliyim ama bu haftalarda hareket sayılmaz zaten, henüz çok küçükler
Kızlar merhaba 20+2 oldum bugün 17. Haftadan beri bebeğin hareketlerini hissediyordum hatta gün geçtikçe artıyordu dünden beri tatlı da yesem çok hafif hissettim sol tarafıma yatıyorum sürekli ama hareket yok bu haftada hareketler düzensiz olabilir mi yaşayan var mı aranızda perşembe günü detaylı ultrasona gideceğim inşallah ben de güzel haberler alırım herşey yolundadır
Ben de 15.haftadan itibaren birkaç güne bir hissediyordum ama 19 haftada 5 6 gün hiç hissetmedim çok da korktum tatlılar falan yedim yattım ama hala yoktu. En son gece 3te uyanıp acile gitmeyi bile düşündüm neyseki sabah druma gittim bebiş gayet iyiydi. Doktorum da dedi bazen plasenta önde olunca hissetmeyebilirsiniz diye. Korkma canım ben çok pimpirikliyim ama bu haftalarda hareket sayılmaz zaten, henüz çok küçükler