• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Şöyle anlatıyım sana su gelşini ben ilk bebeğimi erken su gelişi sebebiyle kaybettim
Normalde çişini yaparken tutabiliyorsun o su gelişinde engelleyemiyorsun bi anda boşalıyor . Bu haftalarda akıntılarımız fazlalaşıyor benim de bazen iç çamaşırımı ıslatacak şekilde oluyor akıntı birikmiş olunca ayağa kalkınca akıyor için rahat etmiyorsa acile git bi testi var yapıyorlar ped veriyorlar sana ona gelen akıntıdan belli oluyor sumu akıntımı diye
Ama büyük ihtimalle akıntı çünkü rahim hızla büyüyor akıntı fazlalaşabilr bu haftalarda
Teşekkür ederim canım biraz takip ediyim o ped sanırım medikallerde de varmış belki ordan alırım

Kızlar bugün kan ve idrar tahlili için devlet hastanesine gittim. Kesem normalde özelde gittiğim doktorumda iyi görünüyordu, hastanedeki ultrason fotoğrafını ekliyorum bu kese şekli sıkıntı mı acaba bilginiz var mı sizlerin kesesi nasıl

Eklentiler

• IMG_20250310_160129.webp
    IMG_20250310_160129.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bugün kan ve idrar tahlili için devlet hastanesine gittim. Kesem normalde özelde gittiğim doktorumda iyi görünüyordu, hastanedeki ultrason fotoğrafını ekliyorum bu kese şekli sıkıntı mı acaba bilginiz var mı sizlerin kesesi nasıl
Hem devlet hem özele gittim ben de devlettekiler bildiğin tost makinesiyle çekiyor gibi. İçin rahat etmiyorsa özeldeki doktoruna mesaj at, strese girme 🫶💐

Sıkıntı yapmana gerek yok canım benim de keseler tamamen yuvarlaktı şimdi o yuvarlak olan görüntü hafiften bozuluyor bu da bebek büyüdüğü ve şekil değiştirdiği için oluyor. Ayrıca ultrason görüntülerinde de fark oluyor zaten her ultrason aynı değil♥️

İnşallah 6. Hafta da başlamıştı o zaman. Umarım öyle olmaz 🙈 bu arada bişey sorucam benim ara ara kahve lekelenmem oluyo bazen de sarımtrak önemli bişey değildir diye düşünüyorum ama kafamı da kurcalıyor 🫤
Doktor bi ilaç veriyor böyle lekelenme durumlarında bence onu kullan ne olur ne olmaz
Bi doktoruna danışsan iyi olurrr

Merhabalar hanımlar fetal dna yaptırmak ile ilgili doktorlarınız ne söyledi fiyatlar nedir? Gerekli mi?

Canlar bayramda şehir dişina seyahat edecek anne adayı varmi doktor seyehat konusunda bi bilgi verdimi😊
Ben haftasonu memlekete gittim uçakla. Doktorda normal hayatıma devam et şu an hiç bir sıkıntı yok sadece ağır kaldırma onun dışında her şeyi yapabilirsin dedi

Kızlar merhaba biraz haberlerim kötü, hamileliğin başından beri net birşey hiç alamadım ve göremedim 5+5te beta 289 kese görünmedi 7+2 de keseyi gördük 5+1 geç yumurtalamışsın dendi bugün 9+1 kese 22 mm içi boş dendi ayrıntılı ultrasona gönderdi. Yolk sac var fetüs var ama 6+1 kalp atışı yok ama 1 hafta daha bekleyelim kalp atışı olabilir de dendi. O kadar kafam karışık ki. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı çevrenizde vs? Normal ilerleyebilir mi? Sizce sağlıksız mı

Merhabalar hanımlar fetal dna yaptırmak ile ilgili doktorlarınız ne söyledi fiyatlar nedir? Gerekli mi?
Bugün sekreter ikili tarama için randevu al dedi ben doktoruma yaptırmak istemiyorum fetal dna istiyorum dedim durumumu bildiği için de fetal dna çok daha iyi olur dedi o şekilde konuştuk. 10. haftadan sonra bakıldığını söyledi ama hem doktorum hem de fetal dna bakacak laboratuvar 11. haftadan sonra yapalım garanti olsun, kan iyice karışsın dedi. Ben hamilelik boyunca kafamda hiçbir soru işareti kalmaması için fetal dna yaptırmak istiyorum. İlk görüştüğümüz yerle anlaşmıştık 320 euro oradan vaz geçtim, doktorumun önerdiği yerle tl bazlı olarak 13 bine anlaştık. 15-18 değişiyor Antalya’da fiyatlar tamamen aracıyla bu fiyatları aldım (Antalya için söylüyorum)

Kızlar ben bugun dahılıyeye gittim tsh ım 3.50ydi doktor tekrar bakalım ona göre ılac hafıf doz baslarız dedı. Sonucum cıktı 1.60 ben şok. Kendılıgınden düşmüş nasıl oluyor bu bilmem. Basına gelen var mı? Sevındım aslında
Aç karına tahlil verilmesi lazım acmiydiniz acaba

Hem devlet hem özele gittim ben de devlettekiler bildiğin tost makinesiyle çekiyor gibi. İçin rahat etmiyorsa özeldeki doktoruna mesaj at, strese girme 🫶💐

Sıkıntı yapmana gerek yok canım benim de keseler tamamen yuvarlaktı şimdi o yuvarlak olan görüntü hafiften bozuluyor bu da bebek büyüdüğü ve şekil değiştirdiği için oluyor. Ayrıca ultrason görüntülerinde de fark oluyor zaten her ultrason aynı değil♥️
Teşekkür ederim özeldeki doktorum normal olduğun ultrason farklılığından olduğunu söyledi. Ama tahlil sonuçlarım çıkmış idrar yolu enfeksiyonu varmış çok fazla, doktor bebeğe zararı olabileceğini mutlaka ürolojiye gitmemi söyledi çok korkuyorum

Teşekkür ederim özeldeki doktorum normal olduğun ultrason farklılığından olduğunu söyledi. Ama tahlil sonuçlarım çıkmış idrar yolu enfeksiyonu varmış çok fazla, doktor bebeğe zararı olabileceğini mutlaka ürolojiye gitmemi söyledi çok korkuyorum
Bende ilk haftalarda vardı enfeksiyon. Hafif olduğunu bi ilaçla hemen geçeceğini söyledi. Bir ilaç verdi gece içtim sabaha kadar tuvalete gitme dedi. İnşallah senin tedavin de böyle kolay olur. Tekrar etmez 🫶

Kızlar merhaba biraz haberlerim kötü, hamileliğin başından beri net birşey hiç alamadım ve göremedim 5+5te beta 289 kese görünmedi 7+2 de keseyi gördük 5+1 geç yumurtalamışsın dendi bugün 9+1 kese 22 mm içi boş dendi ayrıntılı ultrasona gönderdi. Yolk sac var fetüs var ama 6+1 kalp atışı yok ama 1 hafta daha bekleyelim kalp atışı olabilir de dendi. O kadar kafam karışık ki. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı çevrenizde vs? Normal ilerleyebilir mi? Sizce sağlıksız mı
6+1 ise çok küçük görmeme ihtimali var belki bir kaç gün sonra görebilir geç yumurtladığınız için sizin haftalar değişmiş normalde düzensiz mi adet oluyorsunuz

6+1 ise çok küçük görmeme ihtimali var belki bir kaç gün sonra görebilir geç yumurtladığınız için sizin haftalar değişmiş normalde düzensiz mi adet oluyorsunuz
Hayır düzenli adet görüyorum ama o ay çok ağrı kesici kullandım etkisi vardır

Back