• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Merhaba, benm de tsh 4.29 çıktı. Euthrox 50 mg verdi doktor bana. Size nasl bir tedavi uyguladılar acaba

Aynı ilacın 25 mg olanını verdi, 2 hafta ictim anca 2,53e düşmüş. Dozu arttırılarak 50 mg içiyorum şimdi. İyi olmuş siz direkt 50den baslamissiniz
Kızlar günaydın ben de levotiron 25 mg içiyorum. Ama ben gebelikten önce de içiyordum. Ben sabah aç karnına içiyorum ama her sabah kusuyorum afedersiniz. Ve yarım saat dolmamış oluyor genelde. Sizde var mı bulantı durumu ilacın emilimi bozuluyo mudur acaba :((

Kızlar günaydın ben de levotiron 25 mg içiyorum. Ama ben gebelikten önce de içiyordum. Ben sabah aç karnına içiyorum ama her sabah kusuyorum afedersiniz. Ve yarım saat dolmamış oluyor genelde. Sizde var mı bulantı durumu ilacın emilimi bozuluyo mudur acaba :((
Bozuluyor olabilir akşam açlığınıza ayarlayın isterseniz.

Sanırım burdaki en büyüklerden biriyim bebek haftası olarak 🙂 ama benim hala bulantılarım geçmedi. 11. Haftaya geldim hala tam gaz gecede, gündüzde inanılmaz midem bulanıyor. Kusturmuyor ama çokk fazla bulanıyor rahatsız edecek kadar ne zaman geççek bu ya😞

Kızlar napıyosunuzz? Benim dün uçuşum vardı korkuyordum tedirgindim anlatmıştım, sağ Salim geldim çok şükür😌 salı günü de bebişimi görmeye gidicem ilk defa, dua edin bana çok çok iyi olsun 🤭 8+5 olacağız artıkkk
Ben 5. Haftamda kayınbabamı kaybettim yurtdışından Türkiye’ye uçup döndüm çok şükür bende de sorun olmamıştı. Sağ kulağım kirden tıkanmıştı uçuş sonrası başınıza gelirse korkmayın kbbde yıkama yaptılar geçti şükür. Bende şuan 8+1 oldum hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Sanırım burdaki en büyüklerden biriyim bebek haftası olarak 🙂 ama benim hala bulantılarım geçmedi. 11. Haftaya geldim hala tam gaz gecede, gündüzde inanılmaz midem bulanıyor. Kusturmuyor ama çokk fazla bulanıyor rahatsız edecek kadar ne zaman geççek bu ya😞
Deme ya bende 2-3 haftaya geçer diye düşünmüştüm senin haftalarına gelince şuan üzdü 🥲🥲🥺

Benim 5.haftadan beri aşırı kusma ve bulantı devam ediyor ilaçlara rağmen tecrübeli olanlar varsa bu konuda birşey yapılabilir mi
Henüz hiç kilo almadım günde 1 rahat kusuyorum dayanamayıp
Canım bu mesajını yeni gördüm benim kızım da aynı senin gibi oldum. İlk 3 ay da 5 kg verdim. 2 hafta hastanede yattım serum takviyesi verdiler. Kesinlikle hastanenin aciline gidip bildir doktor seni görünce yatış verir zaten.
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

Canım bu mesajını yeni gördüm benim kızım da aynı senin gibi oldum. İlk 3 ay da 5 kg verdim. 2 hafta hastanede yattım serum takviyesi verdiler. Kesinlikle hastanenin aciline gidip bildir doktor seni görünce yatış verir zaten.
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹
Aaa sadece mide bulantısı için 2 hafta yatış veriyorlar mı ki
Hngi şehir hangi hastanee

gebelikten önce bana 25 mg'ın da yarısını vermişti kullanmamıştım, şimdi 50 'ye çıkardı. Düzenli kullanmak gerekiyor, ilacı içtikten sonra yatıyor musun, yürüyüş falan yapsan en azndan evde belki kusmanı engeller. Bende sabah aç karna içmenin zor olduğunu, sabah öğle arası aç olduğumda içsem olur mu diye sorduğumda kabul etmemişti doktor.

gebelikten önce bana 25 mg'ın da yarısını vermişti kullanmamıştım, şimdi 50 'ye çıkardı. Düzenli kullanmak gerekiyor, ilacı içtikten sonra yatıyor musun, yürüyüş falan yapsan en azndan evde belki kusmanı engeller. Bende sabah aç karna içmenin zor olduğunu, sabah öğle arası aç olduğumda içsem olur mu diye sorduğumda kabul etmemişti doktor.
Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum değerim normaldi en son, her sabah aynı saatte içiyordum ama bu kusmalar dengeyi bozdu :( zaten tekrar ölçtürmem gerek 6 hafta olmuş inşallah fırlamamıştır

Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum değerim normaldi en son, her sabah aynı saatte içiyordum ama bu kusmalar dengeyi bozdu :( zaten tekrar ölçtürmem gerek 6 hafta olmuş inşallah fırlamamıştır
ilacı içtiğin için kontrollü yükselmiştir, yükselmiş olsa bile. bana doktor yazarken hala bu ilacın yazılıp yazılmaması konusunda tartışmalar var ben öneriyorm ve sana da başlıyorum demişti,

Hangi hastane gerçekten merak ettim çünkü normalde kolunda kopsa yatış vermiyolarda 😂
Hangi hastaneyse ilgililer demekki
Kadın doğum hastanesiydi zübeyde hanım devlet.
Valla acilde ki doktor yüzümü görünce bana o kadar kızdı ki sen neden gelmiyorsun bu halene gelene kadar hemen yatış yapıyoruz eve gönderemem seni dedi.

Kızlar ben 9 haftalık hamileyim dünden beri su gibi akıntım var hafta olarak çok erken ama amniyon sıvısı olabilir mi diye korktum normal akıntım bu şekilde değildi bunu yaşayan var mı acaba

ben yazmistim ama Lioo Lioo ‘yu etiketlemeyi unutmusum sanirim 🙈

beni de listeye ekleyebilir misiniz?

ilk gebeligim
sat 23.12.24
tahmini dogum tarihi 29 eylul 1 ekim dolaylari demisti doktorum ☺️
yasim 33

Kızlar günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için 🥳 Bugün eşimle gittik bebeğimizi gördük büyümüş annesinin yavrusu 🥹🥹💖 2 hafta sonra fetal dna için kan vereceğim inşallah
gözünüz aydın maşallah. anladığım kadarıyla sizin fetal dna da 10. hafta civarlarına geliyor o zaman

Back