• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Tansiyonunu olcuyor musun? Tansiyonun dusuyor gibi bana da bir kere oldu korkmustum aniden bunlari yasadim tansiyonim 5 falandi. Muhtemelen bir degeriniz eksik en kisa zamanda tahlil yaptirin ihmal etmeyin lutfen
En son geçen hafta kan verdim, sabah doktorumla konuştum kan değerlerin iyi dedi. Hiçbirşey anlamadım ya. Tansıyonum düşüyor evet ama her ayağa kalktığımda bunun olması çok garip değilmi? Ben doğurana kadar oturacakmıyım sürekli? Sinirlerim bozuldu😞

Tetanoz olan varmı aranızda bugün gittim kalp atışı baktı ve aşımı oldum sanırım 3 dozmuş daha iki tane daha var.
Kılo ve tansiyon baktı hamilelik şekeri olabilir sende dedi. Kesinlikle şeker yüklemesi yaptır dedi. Bir isim söyledi işte şu şu sendrom olabilir gibisinden ayak ve bacaklarda şişme yokta el ve kollarımda var şişme hele burnum domates gibi kırmızı ve şiş bunlara bakarakta yorumladım biraz tuzu acil bırak dedi. Başına gelen varmı hamilelik şekeri falan ne olabilir ne olamaz google'ye yazıp kanser çıkmak istemiyorum yeterince tetenekliyim🙃

Tetanoz olan varmı aranızda bugün gittim kalp atışı baktı ve aşımı oldum sanırım 3 dozmuş daha iki tane daha var.
Kılo ve tansiyon baktı hamilelik şekeri olabilir sende dedi. Kesinlikle şeker yüklemesi yaptır dedi. Bir isim söyledi işte şu şu sendrom olabilir gibisinden ayak ve bacaklarda şişme yokta el ve kollarımda var şişme hele burnum domates gibi kırmızı ve şiş bunlara bakarakta yorumladım biraz tuzu acil bırak dedi. Başına gelen varmı hamilelik şekeri falan ne olabilir ne olamaz google'ye yazıp kanser çıkmak istemiyorum yeterince tetenekliyim🙃
Preeklampsi demis olabilir mi? Hamilelik tansiyonu ilk gebeligimde bende vardi bunda da cikabilir stres yapinca cikiyor. Seker bende de var gibi cok sinirda cikiyor sekerim evde alet vardi suphelenip olctum gecen stres yaptigimda 160di. Karbonhidrat ve sekerli seyleri seker icin, tuz ve kizartmalari preeklampsi icin kesmek lazim umarim korktugum olmaz. Seker yuklemesine kadar dikkat edip kontrolu saglamaya calisicam. Tetanoz asisini ilk hamileligimde yaptirmistim 3 doz. Yine yaptiricam

En son geçen hafta kan verdim, sabah doktorumla konuştum kan değerlerin iyi dedi. Hiçbirşey anlamadım ya. Tansıyonum düşüyor evet ama her ayağa kalktığımda bunun olması çok garip değilmi? Ben doğurana kadar oturacakmıyım sürekli? Sinirlerim bozuldu😞
Aniden hizli mi kalkiyorsunuz acaba? Her seferinde olmasi degisik gercekten. Kulak kristallerinize baktirdiniz mi? O da benzer seyler yapabilir

Merhaba kızlar.
Bu iki gündür vajinamda sanki baskı ve batma hissediyorum çarşamba günü kontrolüm var ama tedirgin oldum 😕 yaşayan varmı?

Back