- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.921
İşte benimki ikinci gebeliğimİlk bebekler genelde nazlı oluyor ve geç geliyor42.haftada olmuştu ilk kızım ne ağrı ne sancı hiçbir şey yoktu hala.Suni sancı ile açılması ilerleyen de oluyor olumsuz doğum hikayelerine takılmayın.Her bünye her birey farklı .Saglikli doğumunuz olsun inşallah
Bende temizlik bile yaptm baya hareket olsun diye. Hurma iki haftadır yiyorum. Başka doğumu başlatan ne var bilmiyorum. Karnım artık gerim gerim gerilmiş bir an önce sağlıkla doğsun istiyorum vallaBenim de sancilarim geliyor ama bir türlü düzene binmedi. Bugün baya yürüdüm. Simdi bebis asiri hareketli asagi dogru ittirip duruyor.
Ben 13. Haftamda kestirdimKızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama çok fazla bu konuyla ilgili hurafe var ve inanan asla kestirme diyen var. Benim bir fikrim yok siz ne düşünüyorsunuz
Ne kadar erken gidersen o kadar mudahale etme ihtimalleri var. O yuzden diyorum zaten evde sancilarini cek acilman guzel devam etsin son raddede zaten acilmani goren dr un eben diyemez sezeryana alalim diye. Ya da gereksiz bir sekilde suni sanci verelim diye. Zaten Allah korusun evdeyken sıkıntılı bir durum olmus olsa sinyal veriyor kanama ileEvet bende öyle düşünüyorum ama doktorum böyle bişey söylemedi gerçi biraz sezeryan yanlısı gibi hissediyorum o yüzden demedi böyle bişey bence
ErkekKız mı erkek mi senin bebişher gördüğümüzde farklı gibi ama en son fotosunda baya suratı tombullaşmıştı benim şuan normal doğum korkum var sezaryeni düşününce korku olmuyor doktora söylesem mi acaba diye düşünüp duruyorum. Çatı muayenesinden sonra normale çok müsait bekleyelim derse ne yaparım bilmiyorum çevremde herkes sezaryen oldu, bana kolay geliyor sancı yok stres yok beklemek yok kafam çok karışık
Sinir sıkışması olabilir solda oluyor genelde hamilelikte bende de olmuştu doğumdan sonra daha da arttı hatta 20 gün fizik tedavi oldum sonra düzeldi ama şimdi bunda da yine olacak diye çok korkuyorum son haftalarımda olmuştu ilkinde deArkadaslar sol kalçama ani kramplar giriyor yürütmüyor . Bu dogum belirtisi mi acaba
Yaa bende kefir içiyorum sürekli bana da doktorum kasılmalar için günde 1 muz ye demişti bebeğe de yarıyorsa süperBebeğe bu zamanlarda süt ve muz çok yarıyormuş doktorum bana bol bol süt içmemi söyledi. Ben kefir mayalıyorum evde bi de bayadır hem metabolizma hem de bağışıklık için. Bir de arkadaşım galactago süt artırıcı damla önerdi sezaryen oldu bir gün önce içmiş doğumdan sonra hemen geldi dedi. Şuan da 3 aylık bebiş emziriyor sadece. Bende aldım umarım işe yararBir de çikolata, hediyelik yaptırmayanlar için süslebeni diye bir instagram sayfası var çikolatası çok lezzetliymiş ondan yaptırdım 400 tl gibi bir ücret verdim 90 adet çikolata, 50 adet hediyelik. Kapı süsü ve takı yastığı da yaptırdım o da çok güzel geldi instagram sayfasının adı minik_eller bakabilirsiniz
Benim yaptırdıklarım aşağıda ki gibi bakabilirsiniz
Bende ilkinde kestirmedim korkmuştum ama bunda kestirdim 2 ay önce bence batıl inanç ama doğuma az kaldı zaten doğumdan sonra kestir aklında soru işareti kalacaksa hem doğumdan sonra bi yenilenme olur bende saçımı boyatmak için doğum sonrasını bekliyorum ilkinde doğumdan sonra ombre yaptırmıştım nasıl iyi gelmiştiKızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama çok fazla bu konuyla ilgili hurafe var ve inanan asla kestirme diyen var. Benim bir fikrim yok siz ne düşünüyorsunuz
Ben kestirdim de boyattım da doktora sorup hurafe onlar istediğinizi yapınKızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama çok fazla bu konuyla ilgili hurafe var ve inanan asla kestirme diyen var. Benim bir fikrim yok siz ne düşünüyorsunuz
Evet herkes öyle diyor ben çatı muayenesine kadar sesimi çıkarmayım en iyisiErkeko yüzden heralde eşime daha çok benzettim gerçi kızımın da dudakları bana benziyor kalanı eşim ve görümcem görümcemin burnu çok güzeldir estetikli gibi kızıma hamileyken çok söyledim ona benzesin diye gerçekten ona benzedi burnu ya ben o kadar istedim ki ilkinde normal doğurmayı ama nasip olmadı zorunlu sezeryan oldu bence normal olma şansın olursa normal ol ertesi gün hayatına dönüyorsun mis ama uygun değilsen vajinada dikiş olacağına karnında olsun daha iyi bence de sezeryan
İşte benimki ikinci gebeliğimilki de 41. Haftaya girince geldi. Bu ikinci gebeligimde erken gelir diye düşünmüştüm ama yok
Ben 3kere kahkül kestirdim çok güzel uzuyor diye şuan boyuna elletmedim ama hafta içi kontrolde sorucam boya işini bide boyatmayi düşünüyorum .Hiç takılma buna yabancıların erken yaşta vefat etmesi lazım o zaman bu hurafe onlarda yok.Kızlar ben saçımı kestirmek istiyorum ama çok fazla bu konuyla ilgili hurafe var ve inanan asla kestirme diyen var. Benim bir fikrim yok siz ne düşünüyorsunuz
Ssvd nin belli bir vakti yok. İlk dogumdan hemen sonra yine ssvd yapiliyorYetişirsen acil sezeryana alınıyosun canım zaten sezeryan doğum 20 ila 40 dk süren bi ameliyat sezeryandam 5yıl sonrası sağlıklı bir şekilde normal doğum yapanlarda var ssvd deniyodu sanırım bir çok kişi özel hastanelerde son sezeryanın üzerinden en az 5 yıl geçtiyse onaylayan doktorla anlaşıp normal doğum yapıyo
Büyük ihtimalle öyle kızlarda hiç böyle hareketler yaşamadım
Ben saçımı omuz hizasına kadar kestim 3 4 ay önce uzundu dayanamıyordum böyle şeylere inanmıyorum Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ilk hamileliğimde kesmedim bekledim lohusalıkta yaza denk geldi enseme kadar kestirmiştim belimdeydi artık gına gelmişti insan bide lohusayken ayrı bi kafada oluyobu sefer kestim çokta rahat ettim saçlarım daha sağlıklı güzel oldu ömür kısalttığına hiç inanmıyorum hepimizin ömrü zaten ana rahmine düştüğümüz gibi yazılmıyo mu kısaltıp uzatamayız böyle şeylerle için rahat olsun canım
Canim ahududu yapragi cayi ve adacayi icebilirsin. Gunde 2 fincan donusumlu olarak. Bunlar da epey etkili. 37 haftayi gecen gebelere OneriyorlarBende temizlik bile yaptm baya hareket olsun diye. Hurma iki haftadır yiyorum. Başka doğumu başlatan ne var bilmiyorum. Karnım artık gerim gerim gerilmiş bir an önce sağlıkla doğsun istiyorum valla
Iste benim daha 5 yıl gecmedi 2018 yılinda kizimi dogurdum zaten normal dogum istemiyoeum bende panik atak var ben normal dogumu yapamamYetişirsen acil sezeryana alınıyosun canım zaten sezeryan doğum 20 ila 40 dk süren bi ameliyat sezeryandam 5yıl sonrası sağlıklı bir şekilde normal doğum yapanlarda var ssvd deniyodu sanırım bir çok kişi özel hastanelerde son sezeryanın üzerinden en az 5 yıl geçtiyse onaylayan doktorla anlaşıp normal doğum yapıyo
Büyük ihtimalle öyle kızlarda hiç böyle hareketler yaşamadım
Ben saçımı omuz hizasına kadar kestim 3 4 ay önce uzundu dayanamıyordum böyle şeylere inanmıyorum Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ilk hamileliğimde kesmedim bekledim lohusalıkta yaza denk geldi enseme kadar kestirmiştim belimdeydi artık gına gelmişti insan bide lohusayken ayrı bi kafada oluyobu sefer kestim çokta rahat ettim saçlarım daha sağlıklı güzel oldu ömür kısalttığına hiç inanmıyorum hepimizin ömrü zaten ana rahmine düştüğümüz gibi yazılmıyo mu kısaltıp uzatamayız böyle şeylerle için rahat olsun canım
Evet herkes öyle diyor ben çatı muayenesine kadar sesimi çıkarmayım en iyisiinsan bi de bir an önce kavuşmak istiyor normali ne zaman olacağı belli değil o var bi ilk hamileligimde bende çok istoyordum biranönce kavusmak ama dogumdan sonrasında biraz daha kalabilirdi diye düsündüm psikolojikmen benim sezeryan agrilarim cok oldu ama herkeste ayni olacak siye birsey yok insallah ikimci sogumda cok ageim falan olmaz
Allah'ın izniyle öyle bişey olmasına izin vermezler sancılar başlasa bile yetiştiğiniz sürece açıklık bile olsa sezeryana alırlar endişelenmeyinIste benim daha 5 yıl gecmedi 2018 yılinda kizimi dogurdum zaten normal dogum istemiyoeum bende panik atak var ben normal dogumu yapamam
Ay benimki de Salı günü dönüyormuş hatta beni Çarşamba çağırdı kontrole heralde ilk gün yoğun olur diye ondan hep elim yüreğimde aman o güne kadar dayansın diye. Tam gidecek zamanı bulmuşlar be.Benimki de doktora kızmış olabilir beni almak yerine konferansa mi gittin die. İkna etmeye çalışıyorum oğluşum salı gününe kadar dayan die ama çok asabi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?